Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Исках да купя един скрин, но магазина им онлайн е различен от физическите им магазини! Има го е един от магазините, но го няма онлайн!

# 511
Много неща няма налични за онлайн поръчка. Не знам на какво се дължи...

# 512

Това значи ли, че за намалени стоки онлайн през сайта важи? Поръчах един матрак, който е намален, ще видим дали ще има ваучер.

Използването на ваучера не може да се комбинира с използването на други ваучери и/или други отстъпки (в т.ч. ваучер-подарък, IKEA Family карта, отстъпки за служители). Настоящето не се прилага спрямо стоки, които са на промоционална (намалена) цена – за периода на промоцията (намалението).

# 513
  • Пловдив
Склада за онлайн поръчки физически е на друго място спрямо магазина в София.

# 514
  • Varna, München
Здравейте,  по спомен от темите, (но не намирам) мисля , че някой беше споделил , монтажниците ма кухни от Ренус работят и извън фирмата. Ако някой има контакт за Варна, моля да пише, може и на ЛС. Кухнята дойде, звъннах им, казах ще проверят за свободен час- до там- това преди две седм. Благодаря Мн.

# 515
Аз пък имах продукти в кошницата и като ме завъртя деня и съм забравила да завърша поръчката... А смятах да поръчвам нещо по-голямо следващия месец и сега съм без ваучер...

# 516
# 517
  • Перник

Не знам, но тази я намаляват https://jysk.bg/banya/aksesoari-za-banya/chetki-za-toaletna/chet … a-rolfstorp-khrom Не помня точно за колко я взех, но мисля, че около 20 лв. Simple Smile

# 518
Момичета, как мога да разбера кои чаршафи (с ластик) са подходящи за моя матрак HOVAG 160/200. Матракът е доста дебел и обикновените чаршафи с ластик, които имам, не се подпъхват добре под него, а аз обичам долният чаршаф да е опънат по конец и да не мърда. Някъде има ли инфо "за този матрак е подходящо това спално бельо"? Размери не ме ориентират, защото има чаршафи с ластик 180/200 и не знам този пък дали няма да е голям. И то само на ширина, щото 200 си е 200 и на този, което значи, че може да продължава да се измъква на дължина. Изобщо, имам проблем с долните чаршафи. Приемам съвети.

# 519
  • Сливен
Азалия защо не си вземеш от Юск има едни ластици със щипки са опъване на долния чаршаф?
https://jysk.bg/spalnya/charshafi/protektori-za-matrak/razni/las … -vallvik-4-br/p-t

# 520
Ами искам да не мърда, не знам с такива ластици как е... Не съм сигурна че така защипан ластик, ще държи чаршафа стабилно. Не че няма да взема, сигурно ще взема, защото имам долни чаршафи от комплекти на ТАС и те са големи - 260/240, но са без ластик. Освен това имах предвид, че досегашните ми чаршафи са 200/160 и тези, които са от неразтеглив плат, просто едва завиват под матрака и лесно се измъкват. Тези от трико стават, но не всички. Два стават, два не стават, обаче по етикетите не мога да разбера кой от къде е купуван, за да знам кой пак ще стане, а и това не е сигурно. Просто не са подходящи за толкова дебел матрак, защото няма достатъчно плат да обгърне матрака и да влезе под него. Предположих, че си има спално бельо, сметнато за матраците, които продават, за да пасва идеално както продават калъфи за дивани, но нещо не се ориентирах в сектора със спално бельо и конкретно чаршафи с ластик.

# 521
  • In transit
Момичета, как мога да разбера кои чаршафи (с ластик) са подходящи за моя матрак HOVAG 160/200. Матракът е доста дебел и обикновените чаршафи с ластик, които имам, не се подпъхват добре под него, а аз обичам долният чаршаф да е опънат по конец и да не мърда. Някъде има ли инфо "за този матрак е подходящо това спално бельо"? Размери не ме ориентират, защото има чаршафи с ластик 180/200 и не знам този пък дали няма да е голям. И то само на ширина, щото 200 си е 200 и на този, което значи, че може да продължава да се измъква на дължина. Изобщо, имам проблем с долните чаршафи. Приемам съвети.
Вземи си точния размер от икейските. Или ако намериш в НМ. Техните са точно за размера на Ховаг, като опъване. Икейските стават и за по-дебели матраци (28-30см).

# 522
В тукашната Икеа има едни долни чаршафи, на които пише, че за матрак с дебелина от 27 до 30 см, но не съм ги ползвала. Моят матрак е 27 см дебел, но от другаде си купувам чаршафите.

# 523
Благодаря ви! Ще видя НМ-ските.

# 524
За 30 см. матрак икейските с ластици не ми го обхващат хубаво. Имам едни хавлиени с ластик, с тях е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт