Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 152
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Те всички са така със стопер...ама изглеждаха потресающо...
Сядах, съмняваш ли се...Simple Smile

Като сглобиш нов стол, връткането е едно, като мине време- става съвсем друго.  Просто боклуци произвеждат навсякъде, отчаяна работа...

# 661
Така е, наскоро ходих до Балкан юг имаха поне 10 вида колела за такива столове, моите на юскения стол. мисля да ги заменя с от там. Ще сваля едното колело да съм сигурна, че ще е същото.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 17:20 от dani-ela-80

# 662
А в моя град никъде няма колела за офис столове. Опция е само онлайн.
Чувствам се прецакана. Grinning

# 663
Начи... офис стол под 300 лв не струва, колкото и да ми е мъчно да го кажа.

# 664
Ще купя и за 400 ако ми обещаеш налични резервни колелца, съвместими с модела, след 1г.
Даже и 1000 лв давам...

# 665
  • Сливен
Тет,а офис 1

# 666
Ходих и в офис 1, питам да поръчаме нещо, вдигат рамене..изобщо..като ви казвам че е умряла работа при мен, умряла е.

На днешно време правят мебели и уреди еднодневки. Не поддържат резервни части.
Умря ми батерията на самсунга - от офиц сервиз на самсунг рекоха няма вече такава батерия, не се произвежда. Хвърлих телефона.

За стола няма съвместими колелца- хвърлих стола.

За прахосмукачката няма същия хепа филгър- купуваш направо нов прахосмук.

Това са моите наблюдения. Хем ми е смешно. Хем ми се плаче нявгаж Joy

И по тази причина не ща скъпи неща. Не защото не обичам хубавите неща, а защото няма поддръжка.
Купуваш стол за 100 лв, след година го хвърляш и вземаш нов.
Купуваш стол за 500 лв, след година и него го хвърляш.
Е?

Да не е само спам, нетърпелива съм да ми дойде скрина и да го подхващам . За детската е, за синко ...Grinning

# 667
  • София-Младост
Здравейте!
Ако някой има тази кофа за боклук, може ли да сподели какви торбички ползва за нея? https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/waste-sort … -s-pedal/00422854
Кофата е 30л, така че торбичките трябва да са такъв размер, но не по-малки.  Кухненската ми е с педал, но те от икеа, ползвам пликове за боклук от лидл или Кауфланд.

# 668
Има някакво намаление на избрани продукти - дневна, от днес...

# 669
Начи, teta... няма начин да няма никъде резервни колелца... Ама просто няма начин! Света ще изровя и ще намеря. Щом някой ги е произвел, то не ги е произвел еднократно.
Те ти тук доста видове от първо търсене
https://for-chairs.com/bg/18-mebelno-kolelo

# 670
Тези са някакви руснаци, говорят развален български. Чаках 2 месеца...доставяли от Полша, направих поръчка, чаках, после им звънях...чакали доставка...бяха от първите, които пробвах.

От икея уж ги поръчали, питах къде ги поръчват, аз да се заема да си поръчам. Чаках 40 дни, после казаха че не можели да произведат от там, и за това ще ми върнат парите...не ми стана ясно как са я мислели и от къде са ги поръчали.

Мен ме дразни че някак няма универсални части. Всеки стол с негови колелца само..много ми е тъпо.
Сещам се и за учебниците в у-ще...ми то два еднакни няма, различно обрекло да всеки предмет, з.размерите са различни. По соца как бяха еднакви...сега...нсичко за пари направено, консуматорско някак...

Иначе, в икея има една стойка с 5 колелца за 40 лв, за др модел стол е, но колелцата там са същите като на Ренбергета - сравних номерцата от упътването. Вожеха от там да ми пратят само 5 колелца, щеше са им е по-изгодно...ама като нямат гъвкавост...нямат Grinning

Аз се извинявам че станах досадна. Може и аз да се втелявам повечко . И това го има...Blush

И още никой не се е свързал с мен да кажат кога ще пратят транспорт да рекламацията. Няма явно да съчетаем доставката с връщането....

# 671
  • София
Здравейте!
Ако някой има тази кофа за боклук, може ли да сподели какви торбички ползва за нея? https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/waste-sort … -s-pedal/00422854
Кофата е 30л, така че торбичките трябва да са такъв размер, но не по-малки.  Кухненската ми е с педал, но те от икеа, ползвам пликове за боклук от лидл или Кауфланд.

Пробвах на Fino 35 литра и едни лидълски 60 литра и са малки. Ще пробвам с по-големи, докато нацеля размера, но ще ми е от полза, ако някой я има и сподели опит Relaxed

# 672
# 673
  • София
Благодаря! Ще тествам.

# 674
Предполагам ви идват къси торбите от 30-35 литра, предвид че коша е с малко нестандартен размер, в смисъл висок близо 70 см.
В такъв случай се ориентирайте към торби за по-голям литраж - те са и по дълбоки, освен че са и по-широки.

Тези от 35 литра са високи около 60 см - това е недостатъчно за този кош.
Тези са 59/72 см...ще станат на косъм
https://www.emag.bg/torbi-za-smet-fino-economy-60-l-20-broja-520 … 027/pd/DB817PMBM/

Изобщо, гледайте етикета - на всеки такъв пише с какъв размер като дължина и ширина, е торбичката.

Общи условия

Активация на акаунт