Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 108
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз точно към PAX се бях насочила, ама няма да показвам това мнение на ММ:))))
А да ви питам : модулна кухня METOD съм избрала, какъв е шанса да ми се получи при размер 157 см. на едната стена? Не намерих шкафове с дължина 30 см., а котлоните ще са на тази стена и не върви да са в края, защото от едната страна е колона, а от другата прозорец. Наредила съм плот с шкаф 60 см. до прозореца, котлони и между тях и колоната висят едни 36-7 см., които не знам дали мога да ги усвоя някак си...

# 691
Аз точно към PAX се бях насочила, ама няма да показвам това мнение на ММ:))))
А да ви питам : модулна кухня METOD съм избрала, какъв е шанса да ми се получи при размер 157 см. на едната стена? Не намерих шкафове с дължина 30 см., а котлоните ще са на тази стена и не върви да са в края, защото от едната страна е колона, а от другата прозорец. Наредила съм плот с шкаф 60 см. до прозореца, котлони и между тях и колоната висят едни 36-7 см., които не знам дали мога да ги усвоя някак си...
Има долен шкаф 30 см - това е тип бутилиерник и съответно горен 30 см, но не помня горния 30 см дали беше само на 60 и на 80 см височина или имаше и на 100 см. Останалото разстояние се запълва с бленда Simple Smile

# 692
  • София
Ейй, Драго_2008, ама много ти благодаря! Вярно, че видях такива, ама днес цял ден цъках в програмата им и не се сетих това да потърся!

# 693
Прозореца отваряем ли е? За подредбата на горния ред шкафове и разстоянието до абсорбатора, когато се отваря прозореца. Innocent

# 694
  • София
Здравейте! Мислите ли, че е възможно да направя вертикален монтаж на гардероб РАХ,  висок 236.4 см в антре,  което светло е високо 240см.? ...

Всичко се оказа по-лесно отколкото очаквах, но в един момент бяха нужни 4 човека, а точно този момент го няма в указанието.
 Благодаря на всички!

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:51 от ЗаСлон

# 695
И аз съм изумена от покупка от магазина в събота, с обещание спалнята да бъде доставена в неделя и... voila!

# 696
Аз установих, че кухненските неща вече не се намират в склада в магазина, всичко е изнесено във външен склад (не както до нова година само отделни неща) и се чака по минимум 3 дни да те извикат да си ги натовариш от Икеа София. Ние поръчвахме корнизи, бленди и панели и само за една от 3-те поръчки ни пратиха известие да вземем в срок, а за останалите още чакаме (вече 10-ти ден). Имам и една поръчка от 22.02 с пердета, която пропадна в дън земя, а трябваше да дойде и да получа и ваучер 22%.Rolling Eyes

# 697
За Икея-София на мен ми казаха, че при платено на място в магазина не пращат SMS за готова доставка, защото на бележката е посочен денят, в който може да се отиде да се вземат нещата. Ако се плаща по интернет, тогава пращали SMS.

# 698
Вчера ми се обадиха за скрина от интерлогистика. СМС нямах и нямам. С триста зора се разбрахме за днес следобед-на домашен адрес съм пуснала поръчката.
Системата това, систимата онова..тя пускала смс-ите...викам му, за да не чакаме бъгавата ви система, дай да се разберем с теб кога ще минеш, преди или следобед...разгеле, следобед щял да мине. Много сложно да се разберат двама човека по телефона....Angry

# 699
Zizini, да, платена беше в магазина, то няма как иначе, щом иде реч за кухни (цокли, панели, врати, което споменах. Те НЕ се поръчват онлайн от не знам колко време). Изрично подчертаха да чакам съобщение и получих такова, но само за един от документите (пуснаха ми 3 документа, т.е. 3 поръчки като ги изписваха). В крайна сметка вчера ММ отишъл и нещата и от другите 2 документа били там и събирали прах.
И да уточня, че като взимал поръчката от 1-ия, попитал за другите 2 и обяснил, че са пуснати заедно и са с еднакви артикули с различни бройки пуснати така за наше улеснение, за да натовари поне още една поръчка, защото с автомобила няма да събере и трите и дамата му се сопнала, че щом няма СМС, тя нямало да си губи времето да търси поръчките, защото била много ангажирана! То голямото търсене щеше да бъде да щракне номера от поръчката на компютъра.... думи нямам, ама сега няма да ни плати горивото, за една разходка повече заради мързела й.

# 700
Срамота.
Дъно просто им е отношението към клиентите.

# 701
Ужасни са! И на сайта им няма никаква информация, за да знае човек какво да очаква. Не ми се обяснява за моите перипетии и нерви да купя 4 шкафа! Само за информация - ако имате онлайн среща за поръчка на кухня, не може да вземете нещата от Икея-София, защото се доставят от Икея-Варна.

Това, че няма да има SMS, случайно го разбрах. При втората поръчка за едни допълващи рафчета ми казаха да чакам SMS от отдел "Кухни", което ме учуди. Естествено нямаше SMS. Ама явно един път има, друг път няма...

# 702
Леле мислех да поръчвам някои шкафове и секции, но като чета тук за перипетиите и просто се отказвам…
Късмет на всички и дано бързо и безпроблемно си получите поръчките!

# 703
  • Перник
То за един скрин щом не могат да доставят, представям си какви нерви са ако поръчаш кухня-аз затова си реших проблема с фирма,изработваща кухни по поръчка-цената е същата като на икеа,ама човека си идва на място,мери си, вика хора за ВИК,ток и тн,преговаря за плота и така-нямам нерви за Икеа

# 704
Те онлайн идват бързо, уж...ето моя скрин няма и три работни дни и дойде.
Обаче разправиите, тегавата комуникация, дето хич я няма, лошото отношение и липса на всякаква заинтересованост да угодиш и решиш проблема на клиента- ето това са неща, които ще ме откажат да поръчвам от тях.
Предпочитам юск и всеки друг търговец - те поне ръка целуват и на ръце те носят, любезни, откликващи....че от какъв зор да давам парите си на търтеите от икея?

Общи условия

Активация на акаунт