Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Как се казваше това легло, което ползвате и за детско, на което отдолу може да се сложи и втори матрак. Ставаше по-високо от обичайните. Помня, че май беше като кушетка. Гледах Hemnes, но намирам само с чекмеджета отдолу. Не е SLAKT.

# 421
  • софия
Hemnes. Освен, че е с чекмеджета и се издърпва и става второ легло.

# 422
Да, кушетките са с два матрака един върху друг.
Като се разтегне, втория се слага ДО първия

# 423
Aaa благодаря! Сега пак погледнах снимките и видях, че на 1 е показано в разгънато положение. Brimnes също е така.
Между Brimnes, Hemnes и Slakt има ли особена разлика, например в по-лесно разтягане или удобство, освен в ширината на матрака? Трябва ми второ легло, което се ползва 2-3 месеца през лятото и евентуално за гостенче. В помента имаме KURA, но дъщеря ми не ползва долната част, както си представях. За възрастен долното легло е неудобно, а и тя вече е на 8 и не й е толкова интересно.

# 424
To става на спалня/ не е отделно легло.

# 425
  • Бургас
Ренус има ли телефон да питам за пратка кога евентуално ще я доставят. Направихме поръчка миналата седмица когато имаше безплатна доставка за 2 и 3 зона. И понеже не съм на вилата постоянно да не ме изненадат.

# 426
Ренус има ли телефон да питам за пратка кога евентуално ще я доставят. Направихме поръчка миналата седмица когато имаше безплатна доставка за 2 и 3 зона. И понеже не съм на вилата постоянно да не ме изненадат.
Имат някакъв телефон сложен на сайта на икеа. 0700 14 111. Аз обаче не можах да се свържа, а съм го набирала по 20 пъти дневно. Даже гневен мейл писах. И там никой не отговари. Дано успеете.

# 427
  • Varna, München

На мен от този номер ми звъннаха , +359 2 902 4040  след като никой не ми вдигна на 0700…

# 428
За телефона на Ренус или каквито са там сега, имайте предвид това❗⚠️

От няколко дни звъня на Ренус на 0700 и т.н. и след 5 Мин на изчакване, кръц и прекъсват. Сто пъти ги набрах.
Някаква идея как да се свържа с тях?
Не можеш да се свържеш, вероятно нарочно са спрели операторите, защото доставките им са тотална каша. Не ги набирай повече и си провери сметката на телефона. Аз вчера установих, че съм навъртяла 80 лв. по същия начин. Мислех, че таксува, след като се свържа с оператор, но се оказа, че не е така. Толкова ме е яд, че не мога да си намеря място. Не стига, че загубих сума ти дни, в които ме лъжеха да чакам, че всеки момент ще дойде куриер, ами и олекнах с толкова пари.

# 429
  • Бургас
Много благодаря. Ще пробвам.

# 430
  • Варна
Пробвайте този релефон на Ренус -  029421972
Малко оффтопик, предполагам знаете, че номерата с 0700 са платени от мобилни и то дебело, на мен ми таксуват по 28ст/мин. Има едно приложение за телелфон, казва се 0700, в него качват обикновените номера, които са зад тези платените с 0700. Много е полезно.

# 431
Изчакайте си те да ви звъннат. Срокът е 15 РАБОТНИ дни.

# 432
Влязох в тази тема само за да разбера защо най-обикновена Besta е неналична вече втори месец, може и повече, но от тогава  я чакам. Вече разбрах...дано скоро заредят, много неща вече имам в списъка с чакащи.

# 433
Някой звънял ли е скоро на кол центъра? От два дни не мога да се свържа. Слушам по 5 минути едни силни музики и после няма никакъв сигнал.

# 434
Днес ми звъняха от отдел рекламации да попитат колелцата дошли ли са, всичко наред ли е. Изненада се младежът, когато обясних, че още чакам. Смути се видимо, щял да провери.
Явно се проверяват взаимно, защото и при предишен път така ми звъняха да попитат всичко наред ли е вече. Тогава беше де. Сега не съвсем...още...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт