Време е за ИКЕА! - Тема 36

• 40 226
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • където ми е най-добре
Някой звънял ли е скоро на кол центъра? От два дни не мога да се свържа. Слушам по 5 минути едни силни музики и после няма никакъв сигнал.
Вдигат вдигат, втори ден си говоря с тях файда никаква.

# 436
Пишете. Аз не си говоря...

# 437
На имейл пък съвсем не ми отговарят...

# 438
На мен на имейла ми отговориха да им дам телефон за обратна връзка. Аз пък ги помолих да продължим комуникацията писмено. От тогава нямам отговор Grinning

# 439
Отговарят до момента, в който им утърва.
ТЪРСЯ КОНТАКТ НА УПРвителя за БГ.

# 440
ТЪРСЯ КОНТАКТ НА УПРвителя за БГ.
Николаос Ифантидис е - няма да немериш контакти.
Хаус Маркет България е фирмата. Ето тук имената на ръководството, но само един телефон за контакти има и той е с 0800
https://seenews.com/companies/company_profile/house-market-bulgaria-ead-9207
В "Папагал" услугата за телефон и имейл адрес е платена, пращат ти ги след това
https://papagal.bg/eik/200204065/4638

# 441
Днес все пак успях да се свържа с оператор, ама той не виждал нищо по моя случай в системата:open_mouth: Щял да предаде на колегите. Викам, вие сте поредният, който предава на колегите си, чак до колегите в Гърция трябвало да стигне моя проблем и те да кажат какво е станало. Много почват да ме дразнят вече, повече от 10 дни ме мотаят Rage Ако има телефон за връзка на по-високо ниво, и аз бих звъннала.

# 442

На кой имейл пишеш..?
Назад бях дала един, на който отговарят, даже ми се и обадиха след като ми писаха първо.

# 443
Поръчките, за които пишете, че се бавят, до адрес ли са или има и до магазин?

# 444
Днес за пръв път от няколко дни успях да се свържа с оператор. И, голяма изненада, вместо обичайния поздрав - добре дошли в ИКEA, чувам - welcome to IKEA. Помолих оператор да предаде на колеги, че официален език на България е българският език ).
Иначе исках да разбера, дали ще има зареждане на едни вратички за градински остров, но в близките две седмици няма да има от тях.

# 445
Станало е преплитане на линиите : ) Дуплексът е бил Simple Smile

# 446
След като 3-ти месец чаках да се появят бели релси за кошници за PAX в крайна сметка поръчах от Германия. Ироничното е, че при нас релсите след вдигането на цените са 11 лв, в немската Икеа - 3 евро, та.. дори и с доставките пак ще ми излезнат горе-долу същата сума..
Не разбирам защо зареждаха няколко пъти кошници, а релси за тях - не..

# 447
  • гр. София
И аз търся черен MALM легло за матрак с размер 120*200 см. Днес ми отговориха, че повече няма да зареждат такъв? Много неприятно, търсих такъв втора ръка в олх, базар - не, няма. Явно и размерът вече спада към нестандартните. Дали имате идеи къде мога поне да опитам да намеря?

# 448
И аз търся черен MALM легло за матрак с размер 120*200 см. Днес ми отговориха, че повече няма да зареждат такъв? Много неприятно, търсих такъв втора ръка в олх, базар - не, няма. Явно и размерът вече спада към нестандартните. Дали имате идеи къде мога поне да опитам да намеря?

Според сайта на гръцката Икеа има в магазина в Солун... евентуално ако става с покупка чрез куриер на Еконт..

# 449
Кои подматрачни са качествени? Да стават за търкаляне на цяло семейство отгоре, ама без да се чупят?
Много е поскъпнало всичко. Ей този поднос са го намалили?!? от почти 50 лв. Доколкото помня го имам за около 19.
https://www.ikea.bg/products/tableware/serveware/trays/vattendan … ki-47-sm/50498078

Общи условия

Активация на акаунт