Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 69 133
  • 907
  •   1
Отговори
# 600
По- добре обувки.

# 601
  • В полите на Пирин планина
Аз не мисля, че е проблем да си с ботуши, ако събитието е неофициално. А с каква рокля мислиш да си, Годес?

# 602
Аз не мисля, че е проблем да си с ботуши, ако събитието е неофициално. А с каква рокля мислиш да си, Годес?
Това ми е проблема, роклята.
Цялата ми селекция от възможности ми се струва неприложима, имайки предвид неофициалността на булката, а пазя такива красоти в гардероба си... Fearful
https://www.pinterest.com/silvipan/dress/
Иначе булката май и тя ще е с ботуши или чизми. Това уточнваме в момента.

# 603
Бих заложила на панталон и сако, булката да изпъква.

# 604
Здравейте!
Мисля, че в тази тема беше нашумял един клин от Ансуеар.
Може ли да попитам тези, които си го поръчаха, така ли стои в задната си част, сплесквайки дупето?
Скрит текст:
Ако на някой му се занимава, ще се радвам да ми прати снимка на ЛС.

По въпроса със сватбеното облекло - имайки предвид даденото описание на събитието, аз бих се появила с плетена,права, поло рокля, без ръкави, едноцветна, с цепка отстрани, колан през кръста, ефектни обици + ботушите. Или костюм с панталон, но със стилето.
Скоро бяха популярни тези рокли, но естествено сега като искам да покажа, не мога да открия. Дано се сещате.

# 605
goddess, ботушите и това?
Ефектно и ще се позагуби до червената рокля (сцената от Матрицата)

Maeve, клина хич не седи готино.....

# 606
Пролетта имах същия казус. В края на крайщата заложих на сигурно - съвършено семпла черна права рокля, пола тип молив, до под коляното. Хем елегантно, хем незабележимо по всички показатели.

# 607
  • София
Здравейте!
Може ли да попитам тези, които си го поръчаха, така ли стои в задната си част, сплесквайки дупето?
Скрит текст:

По въпроса със сватбеното облекло - имайки предвид даденото описание на събитието, аз бих се появила с плетена,права, поло рокля, без ръкави, едноцветна, с цепка отстрани, колан през кръста, ефектни обици + ботушите. Или костюм с панталон, но със стилето.
Скоро бяха популярни тези рокли, но естествено сега като искам да покажа, не мога да открия. Дано се сещате.
В Нови придобивки е този прочут клин на Answear. Попитайте там

# 608
  • Пловдив
Аз бих сложила ботуши и рокля, която да не акцентира /по-пастелен цвят примерно или нещо класическо черно/.

# 609
За сватба черно не ми се струва добра идея  за рокля.
Нюд, тъмносиньо, зелено- някак тези цветове ми са равнопоставено до червено.

# 610
Здравейте!
Скрит текст:

Имам черния, не ми сплесква дупето, но ми късее. На модела си личи че не са го вдигнали добре, може би това е причината 😅

# 611
  • София
Клиновете по принцип, ако са точен размер не деформират фигурата, но подчертават и дадености и недостатъци. Този също.
Ако не ти е сплескано дупето, няма да го сплеска, ако е - ще си личи че е.

# 612
Щом сватбата е неофициална, ботушите са си ок, близки сте с булката, виж и роклята и ще се ориентираш за стила, дали по ежедневен или може и нещо по-екстравагантно.
Булката е с червена рокля, което говори че не е привърженик на строгите дрес кодове, което отваря широк избор.

# 613
goddess, живи&здрави, като мине сватбата ще качиш ли снимки? Много ми е мерак да видя булката в червено, това е цвета в който нашите пра-пра-баби са се омъжвали, включително булото е било червено /Япония също/ както и ти какво ще измислиш; вчера бая време изкарах разучавайки красоти на страницата Heart Eyes

# 614
Здравейте!
Аз ще искам мнение относно избор на корсет.
Най-добрата ми приятелка се омъжва и сме поканени на мини сватба с около 20 човека.
Тъй като ще бъда с рокля, ми се иска да си оформя талията и корема с корсет, който да не си личи отдолу. Досега не съм ползвала такова нещо и затова реших да пиша тук, ако има по-опитни.

Харесах си два модела:
 1. https://www.emag.bg/korset-za-modelirane-na-tjaloto-zenifique-wa … earch-Action=view

2. https://www.emag.bg/modelirashto-bel-o-zenifique-s-visoka-talija … VTMBM/?ref=fam#34

Не мога да преценя обаче дали да е тип бикини...

Ще бъда благодарна на всички, които ми помогнат с избора!

Общи условия

Активация на акаунт