Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 69 164
  • 907
  •   1
Отговори
# 585
~Étoile~- 1 страхотен цвят!. Не намирам втората за по-лесна аз..

# 586
И аз съм за първата, страхотен акцент ще е.

# 587
Etoile, влюбих се в първата чанта Heart Eyes
П.С. искам и аз такава Joy

# 588
И от мен глас за първата чанта.

# 589
Първата чанта е уникална.

# 590
И на мен първата най ми харесва...

# 591
Аз малко се обърках и се върнах обратно към поста - от 4-те показани чанти най-много ми харесва 1-вата (Фурлата) и 2-рата доста. Ако въпросът е коя от двете (3-та или 4-та)  бих си избрала за подарък... аз бих се въздържала - 3-тата е много красив цвят, който би бил ефектен акцент и би се вързал с много други цветове, но формата не ми допада. Т.е. моята логика е "ако ще давам пари (или мой близък ще дава) за скъпа чанта държа тя да не е твърде "модерна и тренди", а по скоро класическа форма за да мога да си я нося с години наред без да изглежда "старомодна".

Скоро слушах някакво видео по въпроса (често шофирам и слушам). Изобщо не става дума да се купуват тези оригинали, но те са добри примери на "класически чанти" според мен.
https://www.youtube.com/watch?v=PAwxM-O1gCU

PS Но в края на краищата, ако чантата ви харесва изобщо не се хващайте за нашите думи, тя трябва на вас да ви носи удоволствие И да съответства на вашия стил и нужди.

PS От любопитство отворих сайта на дадената марка и много харесах ето тази (тя също не съответства на моите изисквания за "класичност", но ме грабна Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 21:20 от Agent Provocateur

# 592
от видеото харесвам само моделите на Шанел и Селин, като втория да имаше малко по-дълги дръжки, за да се носи на рамо и щеше да е перфектен. Всичко останало не ми допада.

пс/ сега и аз отворих сайта, да - този модел е много хубав

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 20:57 от Al Georgieva

# 593
  • Пловдив
На мен третата ми харесва.

# 594
  • София
Пълно единодушие Grinning

Агент, чантите в скрития текст ги имам, както писах вътря червена и марасала в момента и това са въпросните . Те не са обект на чуденето.
Иначе на мен модела, формата, дръжката на показаната чанта ми харесват, колебая се за цвета понеже и двата ми харесват.  Иначе тя не е много скъпа, по- скъпа е от тези, които аз бих си купила сама просто ,понеже за чанти съм стисната.

# 595
Това е важното - в този случай първата (=третата) е по-универсална.

# 596
Здравейте, висока съм и с мъжа ми сме на еднаква височина. Може ли съвет за подходящи равни обувки за рокля и облекло за бар/дискотека/ресторант. Аз рокля харесвам или с маратонки или с токчета и никак не ми се връзва с друго.

# 597
Ако роклята си ги иска, слагам си токчетата и пет пари не давам, че ставам по-висока. Само може да се гордее 😀
С някои рокли може и някави ефектни кубинки, примерно

# 598
Здравейте, висока съм и с мъжа ми сме на еднаква височина. Може ли съвет за подходящи равни обувки за рокля и облекло за бар/дискотека/ресторант. Аз рокля харесвам или с маратонки или с токчета и никак не ми се връзва с друго.
А за някакъв ботуш равен,например, плътно по краката ако роклята позволява .Чизми някакви ако харесваш - също.
Аз съм старомодна - нося рокли много като цветове, но се придържам към горе долу едни модели .Задължително съм с ток - обувки, боти, ботуши,сандали. Няколко спортни от тях нося с кецки и ниски сандали.На ток се чувствам много по елегантн аможе би защото съм ниска.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 00:02 от Did-ko

# 599
Момичета, имам проблем, поканиха ни за кумове. Подписване, съвсем неофициално, само младоженците и ние, дори родители няма да присъстват. Eдинственото, с което съм наясно е, че булката ще е с червена рокля, до над коляното. А аз изпаднах в жестока дилема: какво, как, накратко не знам какво да правя. Искам да си избистря някаква идея и да обсъдя с булката. Не желая да съм по-бляскава от нея. Това е моето виждане за гост/ кум на сватба. Другото, което ми е известно е, че май мога да не мръзна като куче и да съм с ботуши, защото ще е през февруари.
Ботушите са тези, тъкмо са ми новички, в краен случай обувки, но нямам желание:

Идеи?

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:33 от goddess

Общи условия

Активация на акаунт