Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 68 057
  • 907
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
За мен първия модел са удобство, ежедневие и топлина.Като качество нямам представа, но между двете -първите.

# 736
Първите са Bearpaw.

# 737
Тенденз съм си купувала само един път, току що бяха са появили на пазара. Бяха много некачествени. Сега може да се подобрили, не съм ги проверявала, затворена страница са ми. Горните модели не ми харесват.

# 738
Тенденз имат хубави модели, но са некачествени...

# 739
  • В полите на Пирин планина
И самите боти са като картонени - изобщо не топлят. И аз имам едни, които го докарват само на външен вид. Simple Smile

# 740
Ето го моя нов пръстен Simple Smile

# 741
Първите.
На тенденз на топлят.

# 742
Mimi, великолепен пръстен! Луда съм по златни накити.

# 743
  • София
Имам само лош опит с Тенденз, не смятам че ще топлят, а и най-вероятно ще пропускат мокро.

Пръстена е много хубав, прилича на годежен.

# 744
Друго си е да се поглезиш с хубаво бижу. Много ми харесва пръстенът. За такива неща си заслужава да се харчи.

Ботушите (или каквото се водят показаните) са някаква пародия.

# 745
Момичета, благодаря. Вярно прилича на годежен Wink мъжът ми каза, че той ще ми го подари!

# 746
Много ли е бабешка комбинацията? За палтенце...
НЕ.

# 747
  • Somewhere far away
Много ли е бабешка комбинацията? За палтенце...
Супер са и двете! много мой стил. От къде са /метнах око на чантата и цената много ме изкуши/?

# 748
За чантата ,не знам..,не е моя по принцип. Но този модел (лоуфър или там ,както им казват) обувки винаги съм намирала за странен ,меко казано .Не ми харесва в съчетание с никакви дрехи. Не съм имала никога подобни обувки. Но кой знае..за напред.

# 749
Момичета, много благодаря за отзивите за чантите със синджири; ще го помисля още малко - за вечер ми трябва, големите ми работни чанти са с кожени дръжки

Чантата и обувките не са мой стил и не мога да кажа нищо

С какво бихте носили такова сако освен със скини тъмни дънки и панталона от снимката?

Общи условия

Активация на акаунт