Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 69 194
  • 907
  •   1
Отговори
# 540
Много ми харесва тази пола. Бих носила подобна, както и дънки с такава визия.
Дънковата риза не може ли като рокля? Ако носиш такава дължина разбира се. Иначе с клинове и скини я виждам аз, за съжаление нищо ново не мога кажа...🙂

# 541
дънковата пола е готина, няма ли да е дебела отпред?

Дами, малко палтенца?

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 19:50 от Al Georgieva

# 542
Grinning още при първата картинка си помислих за одеяло от едно време.
Тази естонската художничка не е е открила топлата вода  Преди много години шиехме палта от дамаски.

# 543
  • София
И аз ама не посмях да го кажа 😁

# 544
като се сетя в Genesis какви разкошни дамаски и завеси има.....рязко ми се прииска манто

# 545
Имам подобно одеяло на село.

Ризата не бих я носила рокля, къса ми идва 
Но си сверих часовника, както и аз мислех да я комбинирам

# 546
Мале, мале, още имам одеяло 1:1 като последното палто, утре го намятам направо.
Не са лоши, различни от масовката.
Полата е интересна, аз от много време търсех  дънкова, 10 поръчах и върнах, но си намерих накрая.
Бих я носила с едноцветно поло по тялото.

# 547
Agent Provocateur, аз съм пас за полата. Твърде много ми лъха на "безсилието на дизайнера" ...

# 548
Не бих носила полата.

# 549
Не бих носила полата.
Май и аз, все едно е престилка отпред... Wink

# 550
  • Street of Dreams
За полата и аз пас.

Палтенцата много сладко стоят на тази фина девойка, харесва ми като ефект и картинка.

За дънковата риза - първата снимка от Пепси ми е фаворит (с колан, навити ръкави и пола от трико отдолу). Също бих носила така.

# 551
Agent Provocateur, аз съм пас за полата. Твърде много ми лъха на "безсилието на дизайнера" ...
Pep_Si, не зная дали е "безсилието на дизайнера" или "спецификата на стила на дизайнера", но съм абсолютно съгласна, че този дизайнер и тази модна къща са извън зоните на комфорт на болшинството хора, вкл. моята собствена с малки изключения. Защо не бях пак на 18 Grinning

На мен лично полата ми хареса от пръв поглед, направих асоциация с престилките на бабите ни, веднага реших, че бих сложила колан с драматична тока за да гоня алюзия за пафти и бих искала да имам предна цепка под престилката, за да имам свобода на движението и се разочаровах чак като погледнах цената на етикета Simple Smile  

Още малко деним от същия дизайнер:

^^^ Такава като последната имах в началото на 2000-ите, когато любима приятелка ми я беше направила от любими дънки.
https://www.maisonmargiela.com/wx/maison-margiela/women/view-all … departmentgallery

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 02:28 от Agent Provocateur

# 552
За пореден път се убеждавам колко е важно човек да вярва в себе си и да следва мечтите си.
Като тийн началото към средата на 2000-те бях запалена по дизайна, рисувах си неща, опитвах да шия, да преправям стари дрехи. Имах произведения, които щяха да паснат съвършено в тази колекция, но ги изхвърлих като издънка.
Тези залитания към пълната клошария в модата са факт, знам че ги има, виждам ги като тренд, съответно не бих плюла и разубеждавала хората, които ги носят, но аз наистина не виждам красотата зад екстравагантността.

# 553
  • Бургас
Скоро попаднах на статия, в която се казваше, че след години хората ще имат ограничение колко дрехи на година могат да имат, колко пъти да перат, да се къпят и т.н.с цел опазване на природата и може би тези трендове са отзвук на такива прогнози и нагласи.Ако живеем така ще трябва да се научим всяка дреха да преправяме и оползотворяваме, така, както са научени бабите ни, расли по време на войни и оскъдица.

# 554
Въпросът ми не е точно за тук, но съм си харесала няколко дрешки от H&M онлайн. Искам да си ги поръчам, но може само плащане с карта или аз нещо не се справям. Не съм поръчвала от там никога и ще помоля за съвет, в смисъл с наложен платеж дали може?

Общи условия

Активация на акаунт