Модни консултации (Декември-Януари, 2021/22) - 62

• 67 992
  • 907
  •   1
Отговори
# 825
  • в Кошера
Ееее, стига с тия дънки, толкова са банални! Всяка втора с дънки...

Освен субективно, мнението ми е базирано на споделените снимки и детайли.
...
Поканена съм утре на повод в заведение и мисля утре да се разходя за обувки за роклята. Събитието изобщо не е официално.
...

Дънките може и да са банални, да, но и черна рокля + черни обувки + тънък (черен) чорапогащник не е най-новаторската хрумка. Peace

# 826
Черната рокля, си е черна рокля...красота! Wink
Изключително скучна ми е освен ако не е разчупена с някоя интересна яка, дантела или пък да е от коприна/сатен.Тази я покрива толкова добре, че направо я скрива, абсолютно ненужно на тази красива фигура, пък и на която и да е.

# 827
  • Mediterraneo
Мими е пристрастна, казвала е, че не носи дънки Simple Smile

# 828
Черната рокля вече е толкова униформена, възприемам я като незнам како да облека или не искам да се откроявам, да не струи никаква индивидуалност.
Не видях снимките и незнамот какво избирате.
За неформално събитие съм за дънки, ако ще  е рокля, да не е черна със стилето.

# 829
Израза е "малка черна рокля", която е когато не знаеш какво да облечеш да ти послужи в този момент. Показаната рокля не е малка черна рокля, а просто черна рокля.

# 830
Мими е пристрастна, казвала е, че не носи дънки Simple Smile
Вярно е, пристрастна съм, не само че не нося дънки, но това ми е най необичаното облекло... Grinning
Аз не говоря за новаторска хрумка - дънките са ми далече от такава, а просто жената си е жена с рокля, но няма да продължавам защото ще ме разселите...!  Grinning

# 831
Аз не видях снимките,но ще се включа на сляпо. Simple Smile За роклята съм,независимо,дали дънките стоят по-добре. Предполагам всеки,който е раздвоен,разтроен какво да облече,си приготвя няколко тоалета и един с дънки в който е сигурен и много често се нахлузва той. И аз правя така. Затова в последно време изключвам дънките,като възможност. Simple Smile Същото правя и с черните рокли, НО черната рокля не е задължително да е скучна. Има много варианти да се разчупи-цветен чорапогащник,интересни бижута,шал,обувки .. Та в този ред на мисли,като не е ходил човек скоро на заведение,може и без дежурните дънки.

# 832
Зачекна темата Мими, ама няма да чопля че си ми много симпатична, слагам лепенка на раната Grinning

# 833
  • Somewhere far away
Аз пък преди всичко искам да си изкажа възхищението и уважението към потребителката с въпроса за рокля или дънки. Не знам точно колко време е минало от раждането, но изглежда прекрасно и във форма и не като след раждане.  имам пресен, болезнен пример на хора около мен, близки хора, които за съжаление  с години не успяха на отслабнат след раждането Sad , вече просто не са така както  ги помня  и като че ли завинаги им се промени фигурата! 

Иначе и с двете си супер, аз лично не съм фен на рокли, освен ако не се изисква на събитието и не съм съгласна с твърдения от сорта на "жената си е жена с рокля". ако не се чувстваш добре и удобно, следователно  определено не е  правилната дреха това нещо! Аз спадам точно в тази категория и не смятам че в рокля една жена задължително  изглежда по -добре. А и аз съм си мъжко момиче,  просто роклите не са моето нещо и ако ги нося то е по задължение.

# 834
Аз  много нося дънки, но в никакъв случай не ги възприемам като дреха за случай, в който бих искала да се почувствам  "по - специална".
Дънките са си  прекрасна ежедневна дреха и винаги вършат работа, в случай че си в "стилистична дупка" дори и за по - специален случай с подходяща горна част на тоалета, но ако има и нещо друго налично винаги ще го предпочета Simple Smile.
Само питам съвсем информативно, колко малка трябва да е една "малка черна рокля" за да минава за такава.
За мен това е семпла черна рокля, която служи за основа и позволява голяма импровизация по отношение на аксесоарите. Например:
1
2
3
4

# 835
Дами, търся си чоропогащник в много конкретен цвят, нещо като светло тюркоазено или синьо-зелено, като този на снимката.

Да сте виждали, случайно? Гледах в Calzedonia, но такъв цвят не видях.

# 836
Зачекна темата Мими, ама няма да чопля че си ми много симпатична, слагам лепенка на раната Grinning
Hug
Е добре де, нека иде с дънки девойката... щом така я харесвате повече. Но! Аз си оставам за роклята, как няма да покаже тези хубави крачета...!? Wink

# 837
Дами, търся си чоропогащник в много конкретен цвят, нещо като светло тюркоазено или синьо-зелено, като този на снимката.

Да сте виждали, случайно? Гледах в Calzedonia, но такъв цвят не видях.
Тук има много цветове - https://zaza.bg/collections/дамски-чорапогащници/products/mikrofibyren-chorapogashtnik-veneta
Simple Smile

# 838
И аз моите 2 стотинки да дам по въпроса за дънки срешу рокля, и съм за дънки. На не официално събитие не харевам да съм като сватбарка, а така това отпада. Освен това за мен, едни добре скроени дънки са еквивалента на черната рокля за подобни събития. Дънки с хубав ток на краката е чудесна база, от там нагоре фантазията без лимит и няма да си оувърдрес. Носи на всякакви експерименти, материи и текстури. Значи оувърсайзна блуза, нахални бижута, паднало рамо, бухналаи ръкави, вдигнати яки, кадифено сако, мъжко сако или каквото там се сетиш и си в настроение да експериментираш ще си ок.  Държиш една тънка граница да не си като тинейджър, но не и като лелка.
п.п. не забравяй колан.

# 839
  • София
Ееее, стига с тия дънки, толкова са банални! Всяка втора с дънки...

Освен субективно, мнението ми е базирано на споделените снимки и детайли.
...
Поканена съм утре на повод в заведение и мисля утре да се разходя за обувки за роклята. Събитието изобщо не е официално.
...

Дънките може и да са банални, да, но и черна рокля + черни обувки + тънък (черен) чорапогащник не е най-новаторската хрумка. Peace
Кой още носи черен чорапогащник 😶.

Общи условия

Активация на акаунт