Отговори
# 120
Нали знаеш,че нямам нужда от рускини аз?
И да пак щях да мисля същото защото добре,че бяха те ,че Сера да види слава в живота си.Където вика Бори за 9-то борче не става камоли за актриса. И всеки ден продължават с акций да я вкарат с Озан в проект да си прави там сапунките далече от Озан и Беркер,че просто нямат никаква нужда от нея.Няма нужда да играят с човек който е учил дикция ама фъфли и и яде срички и думички.

Ето ви новината

#Encuestas de #TelenovelasTurcas | ¿Es Berker Guven el mejor actor de telenovelas turcas?:

#Encuestas of #TelenovelasTurcas | Is Berker Guven the best Turkish soap opera actor ?: https://telenovelasenespana.blogspot.com/2021/12/encuestas-de-te … l#google_vignette

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:20 от x BlackRose x

# 121
Озан вероятно е купил билети преди доста време - и за мача, и за полета.

И Симай се вее с любимия. Минаха през Пиза и последно се снима в Рим.

Правилата за пътуване са доста сериозни, тестове и сертификати, така че не мисля, че е опасно. За Катар не знам, но за Италия се лети с тест, независимо от ваксинациите. Така че е по-безопасно да лети до Катар, отколкото да присъства на пеперудите, например. Доста актьори се натръшкаха от тогава насам, дори май тези от Всичко за брака бяха на партито и после ги карантинираха.

# 122
https://www.instagram.com/stories/pelinayigit/2743250491103902917/

Пелин и Едже гледат Езел за мен турците нямат по добър сериал това е римейка на Граф Монте Кристо - Румънците скоро го взеха като Влад ,но знаейки как играят Кенан,Джансу,Йиит,Баръш и компания ме побиват тръпки по цялото тяло. Имам нужда от такъв сериал ,но няма кой да го напише.
Имам надежда,че и Озан би го погледнал белким си спомни истинската си професия и спре да се прави на модел в разни ютубърски видеа.

Това е специално за тебе Бори

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 00:35 от x BlackRose x

# 123
Румънският Влад беше много куц, вървеше след ЗИ по бТВ миналата зима. От един момент нататък героят беше толкова недостоверен, че чак смешен и спрях да го гледам.

Озан верно да спре да се снима в аматьорски глупотевини или, ако толкова му е зор, да влезе в някой реалити формат. Сестра му е 7 години по-малка, Пеликанът 10, щом се води по акъла на две момиченца, значи и неговият е толкова...

# 124
Румънският Влад беше много куц, вървеше след ЗИ по бТВ миналата зима. От един момент нататък героят беше толкова недостоверен, че чак смешен и спрях да го гледам.

Озан верно да спре да се снима в аматьорски глупотевини или, ако толкова му е зор, да влезе в някой реалити формат. Сестра му е 7 години по-малка, Пеликанът 10, щом се води по акъла на две момиченца, значи и неговият е толкова...
Той позира за секунда след което над 5000 хиляди фенчета сигурно си причиняват всичко да изгледат за да го видят за секундичка.Какво да ти кажа и аз не знам вече...

Хафсанур и Ози - АУ този път не е мое

https://twitter.com/zhra_dolunay/status/1478086489745641472

# 125
Диде ,направи гифче на модела. Искам секси задни части на Озан.
С пистолет в ръка като Гирай е за 112. 
Ко е решил да става манИкен го взимаме в дизито на моят човек.
Нали е дизайнер с Ози ще си паснат и ще менкат моделки и клиентки.

За Катар какво да коментирам... Любим отбор ще играе. 
И в Турция да стои стая зараза която изпотръшка всички не е гаранция че няма да го лепнеш.
В Катар си има мерки ,тестове ,разстояние.
Неговата що не го спре и тя с тоя акъл.
Възможно е да ги затворят и само до аптека и магазин да излизаш.
Да се оправят всички болни и минава леко. Хазал и тя за втори път заразена.

За Езел класика е.
Не помня как свърши.
Влад го харесвам макар и да не е толкова добър като Оригинала. 
Сега де завръща дългоочакваният трети сезон.

# 126
Феми,
Как ще го спре Пеликанът?  Че тя първа писта. Вече пусна снимка от хотела. Не съм сигурна, че Озан може да направи и крачка без нея - залепена е като гербова марка. Пък и нали каза, че заради него и на мач на Бешикташ ще отиде? Гледа си интереса Пеликанчикът, няма нужда да я мислим.
Хазал беше писала, че е в карантина заради контакт. Дано е добре и тестовете й да са отрицателни.
Заради заразени, Фокс удължава ваканцията на сериалите. Освен да им пожелая леко преминаване. Май ще има принудително отлагане и на новите проекти, доста новини за болни излизат. Поне Бирсен вече не злорадства.

# 127
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

Невероятна Симай

Наистина прекрасна!

Озан акъл няма еййй направо да го хванеш го пребиеш каква работа има да ми гледа мачове при положение,че цял свят го тресат пандемий сега??? Много е умен просто нямам думи! Всичко живо се изтръшква от ковид в момента и той ще ми ходи в Катар. Страшно безотговорно поведение направо нямам думи.

Дидке, ами фен умора няма! Yum

# 128
Ози вече е в Катар Пелинай е писала,че не е толкова топло в момента сигурно са по къси гащи там защото предимно е 28 градуса.

И едни колажи на ДженДжем

Нова от Катар пусната от някаква Ямур

Ще ядат шоколад гледам от баклави и бюреци хахахах

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:46 от x BlackRose x

# 129
Явно са две двойки, доколкото схванах от постовете. Поне Озан не е с обичайния кокошарник на Пеликана, че ми идва в повече.
Тя пусна пост, че Озан всяка сутрин четял коментари. От това пък по-безсмислено и затъпяващо занимание, здраве му кажи. Мениджърката му спешно трябва да направи нещо, животоспасяващо е.

# 130
Явно са две двойки, доколкото схванах от постовете. Поне Озан не е с обичайния кокошарник на Пеликана, че ми идва в повече.
Тя пусна пост, че Озан всяка сутрин четял коментари. От това пък по-безсмислено и затъпяващо занимание, здраве му кажи. Мениджърката му спешно трябва да направи нещо, животоспасяващо е.
Точно това нарочно не го споделих,че знам,че ще се ядосате.

От Пелинай / he accidentally flashed everything he tried to take a picture of the rain today in the dark environment and I caught these in the vlog slsllsls it's so funny

Пак ще снима видео днес щяла да пуска видео как спортувала и тн....Беше ми по интересна като си пускаше гащите в Инстаграм сериозно въпреки,че пуска Озан на всички и предимни го снима в моменти в който той самия не знае даже....

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 08:14 от x BlackRose x

# 131
Днес са в пустинята и са доста голяма тайфа

# 132
Днес са в пустинята и са доста голяма тайфа

Шеих Озан и Пеликан Хатун😂😅

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 13:12 от x BlackRose x

# 133
И снимки от нечие видео

# 134

Общи условия

Активация на акаунт