Отговори
# 15
ЗИ почна да пада след 30 епизод...

Тия работи само Джемретица си ги знае в нейната глава и в нейното аз...

# 16
Страхотни ! Hands ClapЕх , поне ги видяхме в тандем за кратко .

Ози се отпуска със севгилито . През май на картинката чок саджък и на келебека .
Харесва му тънката част с Пелинай . Още ли са на туризъм или са се върнали ?
Хайде чакаме го в проекти или театъра .
Вчера Селин Шекерджи е била на представление на колегата Борра Аккаш заедно с Чаатай и неговия Пеликан .
Ще я преглътнем на снимките .

Диде , Flowers Hibiscus Селин е добра актриса , но по принцип сме с резерви за Афра .  
Аслъхан Малбора ще се хубаво чифте с Ози на екран . Мацка е . Не знам как играе не гледам курушите .

За Джемре тя си знае и сценаристите толкова знаят какво искат. 
Или наистина харесва и двамата. Има такива случай.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 18:25 от femmi2

# 17
Весели празници, момичета ❤
Традиционно се редактирам в началото.
Озан с позиращо видео от пеперудите
https://www.instagram.com/tv/CX3yvc-oQ5P/?utm_medium=copy_link

Пеликанът ни готви коледен подарък, като гледам кадрите от влога, които е пуснала

Днес съм добра, така че поздрав и за феновете на Берко с кадър от четенето на маса

Феми,
Какво искаше Джемрето от един момент нататък май зависеше от това дали сценаристите са писали на четна или нечетна дата. Защото и на тях не им беше много ясно.
Пеликанът пусна снимка с котката, така че явно са се върнали. Не се е оплаквала от пътя, явно е доволна и нахранена. На нея освен храна и дрехи, май друго не й се намира в главата.
Не мога да се включа в темата за партньорки на Озан, трябва да ги видя има ли химия. Със Сера имаше, нищо че е дърво (да ме извиняват феновете й). Тръгват доста нови проекти, предвид тоталната резачка по каналите, да видим.
Новият на Фокс явно най-накрая уцели ваксата на канала и деня, рейтинг около 7, докато новият на Сърма се крепи на 1 и вероятно скоро ще го отрежат. Нямам идея какво не му се получи, но явно на турците не им е тема това, а и част от актьорите са ... да го кажа, на нивото на Сера.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 19:40 от 6brn

# 18
Щях да се спомина на връх Коледа...
Какво е това бе ???

112. ...

# 19
Диди,
Ти виж видеото.
Коледен подарък за нас ❤

# 20
Аууу ,ще ни умори този пич Heart
Давайте видеото. Нали в няма неговата да ни развали удоволствието.
Тези снимки от ресторант ли са ?
С костюма от Келебека или прилича на него. 
Ози знае че припадат фенките .Не е такъв тип самовлюбен. За него и други неща са важни.

Бори ,:hibiscus: Така е по принцип е важно да са наясно какво искат сценаристите и в коя посока. Като се сменят и всеки си пише....
Ако бяха оставили Дженк жив ама за драматизъм. От каква болест се разболя изведнъж. Не че не стават такива неща в живота.  С детето и там имаше интриги.
От Бахар ли е детето където преспа без да мисли с нея.

# 21
Феми,
Видеото е в линк на Инста от пеперудите, в профила на пеперудите и няма кокошки да го развалят - само той позира. Аз съм го пуснала в предишен пост, но не мога да го клъцна - Диди е по тези магии.

# 22
Видях,видях положението е бисмиляяях...

Ще огифя след малко 100 /100 %!

Берки е много сладък на снимката с Озгю,но защо си мисля,че Алмила би му подхождала повече не знам.
ПП:Гледам Алева напоследък и искам да ви кажа ,че ЗИ нищо не е като изключа ролята му на инвалид.Отива му да има черни краски по него определено ме привлича по тази начин повече ,но тук беше много убедителен в любовта си. Харесвам и Хазар наистина е доказала се актриса и май няма роля която да и се опре...

Ози и Хазал категорично както казах в тази малка сценка с чая...

# 23
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

# 24
# 25

И от мен Честита Коледа.

Дидето ще огифи от нейната работилничка . Това от мен , не се въздържах .
Мъж та дрънка . Ходеща харизма и сексапил .  
С Хазалка е ясно стана обсесия ще се радвам и с любимеца да работят заедно .Gift Heart Този път няма спиране. Знам защо го казвам .

Heartpulse

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 16:49 от femmi2

# 26
Честито рождество, момичета ❤

# 27
Честито Рождество, момичета! Нека сме здрави, другото ще се нареди.

Днес съм добра, така че поздрав и за феновете на Берко с кадър от четенето на маса

Охаааа, супер топ е Берко. Heart Exl Викайте и за мен линейка. Мацката и тя е хубава - дано имат рейтинг.

Диде, Алмила е с този пич. Wink

И тук цялото семейство на сестрите. Wink

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 20:46 от ·٠•Snejka•٠·

# 28

Шена прави Джера луда не е сефте тази сцена с идването отново и Озан е единствения гаф на Озан в този сериал не му се получи арогантноста когато щипеше по бузките ревящата Джерен ,но ...

# 29

Шена прави Джера луда не е сефте тази сцена с идването отново и Озан е единствения гаф на Озан в този сериал не му се получи арогантноста когато щипеше по бузките ревящата Джерен ,но ...
Не гледам щото сега е зает телевизора и друго се гледа. Дженк преспа с която не трябва и през носа ще му излезе.  

Диде ,имаш ли гиф с Ози и татуса като Дженк в ЗИ. Нещо подобно като в Линията. Така и не видя
втория татус на крака.  

Озгю Кая и Беркер добре изглеждат един до друг.
Мацка е Озгю. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 22:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт