Отговори
# 690

За Феми и за всички не прежалили тази подигравка с нас....

Сомер е страшен безчестник! Буквално с едната и другата за една серия и двете надуха тумбака пърфект просто...
Дженко толкова пъти се напи един път не фана така Джема еййй направо си я изнасили прилично не че тя се дърпаше апталката.
И после пак при Минето тиквеника...

# 691
Да, Бори, а сутринта хукна като опарен, без да и обясни нищо. Играе си с момичето, хем разбра, че е добра и невинна.

Фрагман за 3 епизод.

-Здравейте, момичета.
-Добре ли си?
-Прекрасно!
-Казах ти да забравиш онази нощ, това, което е било в онази нощ се е случило и приключило. Само една нощ.
-Това, което ти наричаш "само една нощ" за мен е целият ми живот.
-Ние дълго говорихме с г-жа Рючхан, той обича дъщеря ни.
-Знаеш ли ние много си приличаме. Моята клетка е по-голяма от твоята и това е всичко. Ако днес отида при мама и й кажа, красивата ти дъщеря никой не я обича.
-Чувствам, че имаш някакъв проблем. Кажи ми.
-Татко.

Скрит текст:
- Привет, девочки .
- Ты в порядке?
- Прекрасно!
- Я сказал тебе забыть ту ночь, то, что было в ту ночь произошло и закончилось. Лишь одна ночь.
- То, что ты называешь "лишь одной ночью" - вся моя жизнь.
- Мы долго говорили с Г-жой Рючхан, он любят нашу дочку.
- Знаешь, мы очень сильно похожи друг на друга... Моя клетка, больше твоей, и всего то. Если пойду сегодня к маме и скажу, твою красивую дочку, никто не полюбил.
- Я чувствую, что у тебя есть какая-то проблема? Скажи мне.
- Отец.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 692
Един Сомер с мартеничка за Снежето
Извинявам се за сценката и ужасното стоене на колора

# 693
Благодаря, Диде! Много е хубаво гифчето. Всички специални мартеници, които си споделила в темите, ми харесват. Браво на теб!

# 694
https://twitter.com/modolunay/status/1498662121575436294

Ново от Озан преди седем часа пак нещо го възмутило мисля...

We meet 4% of the world's olive oil needs. This country earns around 300 million dollars from olive and olive oil exports. You don't care about nature or the ecosystem.

А Сомер с тази Мине така ще се прецака мисля,че и на него му е бедна фантазията,че го иска само за мангизките.Има жена като роза и хукнал след тази златотърсачка...
Чак като видях как я грабна в леглото ме хвана яд на Сърма,че и на нас не ни написа подобно нещо ха-ха-ха...Тогава щяха да имат 200 причини да мразят още Дженк...

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 23:58 от x BlackRose x

# 695
Привет! Heart Exl

Диде, и аз така мисля за Мине. Мисля си, че е с него, заради парите. В първия епизод каза на Сомер, че са купили място за строеж на фабрика, а после някой и се обади, че други го купили за двойни пари, т.е. Сомер да дава още, да надцакат оня. Така го разбрах аз поне. Според мен играе с някой друг, ако не е въпросният й съпруг, дето го е изоставила, заради Сомер.

Рейтинг. Вдигнали са - браво! Има повод за оптимизъм.

Тотал:

1. Легенда - 7.35%
3. Три сестры - 5.65%
7. Отец - 4.40%
13. Квартира невинных - 3.43%
14. Все о браке - 3.41%

АВ:

3. Отец - 5.18%
4. Все о браке - 4.12%
5. Три сестры - 4.10%
6. Квартира невинных - 4.01%
8. Легенда - 3.79%⬆

Озан: Ние задоволяваме 4% от световните нужди от зехтин. Тази страна печели около 300 милиона долара от износ на маслини и зехтин. Не се интересуваш от природата или екосистемата.

# 696
Очевидно имат някаква маслинова драма, явно някъде ще секат дървета, защото видях още един коментар от друга публична личност срещу жертването на маслинови дървета. Бях написала дръвчета, но май драмата е със стари огромни маслини.
Явно сестрите се състезава с Баща за позиция и аудитория. Нова прочетох в анализите. Да видим как ще се развие битката. В социалните мрежи е слабичко присъствието

# 697
Рейта се качва , това е добре .

сладурите ми те непрежалими .

Heart Eyes
колежката за Besated Istanbul
Предстои гала вечер

# 698
Азиз и Ефнан новички от епизода в петък

Ех тоз галантен любовчия бе...🤭

Има хора които не харесват Йозгю като игра като че ли Сера беше страшната актриса.Както и да е...

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:07 от x BlackRose x

# 699
Тази вечер е галата за утрешната премиера на Пера Палас. Хазал се е развихрила. Но защо ми се струва с този тоалет, че има коремче?

# 700
  • Свети Влас
Съжалявам за изказването си- този тоалет е ужасен ! Тя е красива, но този тоалет просто е за изхвърляне... Турците определено трябва да уволнят дизайнерите си...

# 701
Защо е сменила хубавата си синя рокля?
Новата колежка

Фен творчество

Хахах Хазал Село и неговата

Архив: Тувана и Озан

Новото видео на Пелинай

https://m.youtube.com/watch?v=dVbJOJHP5QU

Хафталъка и тази седмица е под всякаква критика.... Облякла е суичъра на Озан и си е изгорила лицето на лазер детски работи прави това момиче... Да не коментирам как подмята сляпа котка все едно е палачинка в тиган.
И тази сутрин се запитах за 100-тен път къде е акъла на Озан? Наистина се запитах тъкмо свиквам и пак почва да прави неща с които го излага в очите на феновете му и той си мълчи не знам как се трае това...

Хубав ден!

Успех на Пера Палас в Нетфликс ❤️😏

https://instagram.com/stories/pelinayigit/2785316630075986112?ut … edium=share_sheet

Рано е станал моя любим за да гледа видеото ми....
Срамувам се да го гледа при мен затова ще се скрия в тоалетната...

Озааанеее!

Снеже ще викна скоро ония с дървото....😂

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 08:30 от x BlackRose x

# 702
Laughing Диде, този сериозно си бие. Първо подпира с шамари от двете страни, накрая дървото. Laughing

# 703
Ново от Озан

Явно са някъде с мениджърката. А какво прави там Пеликанът е въпрос без отговор

# 704
Добро утро!

Ханде Доандемир която и нея не понасям и тя до Озан се паркирала
За Пела разбрахме че не пуша какво да кажем сега?

Един Сомер за Добро утро...

,От Едже

https://instagram.com/stories/modolunay.pro/2785995963683085334? … edium=share_sheet

Общи условия

Активация на акаунт