Отговори
# 300
Диде, наричаш Серенай кон? Flushed

Сомерим. Heart Exl

# 301
Снеже ,Дидето е набрала на Серенай.
Не спират да я клюкат.

Знаете колко ми е мъчно за ОзХаз.Broken Heart Тези двамата са пожар. Жалко за турския вкус и система.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 18:09 от femmi2

# 302
Диде, наричаш Серенай кон? Flushed

Сомерим. Heart Exl

Интересна ми е коя ще е Мине?
но искам ТюрСом от сега...

Не бе как ще наричам Серка кон? Хубава жена е...господ има и добре играе просто казвам,че Озан и с кон май химия ще докара то така излиза...
Tя е по ниска от Яска малко може и да не стърчи ако Озан е колкото Кирил. Нямам лоши чувства следя и кариерата без фенство пак повтарям ,но лошото е ,че и Керем и той върви в тази посока. Още не съм му ударила хикса де...
Без да прави нищо и ме дразни а това не е нормално за сега само Озан и Каан не ме нервират даже и компотните бози които ми сервира след ЗИ не ме дразнят,но чети сценария Озаааанеее!
Виж Берко го чете ни са излагай!

Феминко, това,че съм и ядосана не ме заслепява за реалноста.Реалния и живот ми е трагедия,но пред екрана не ми показва реален живот затова я харесвам никога не бих я обидила или нарекла кон. Аз харесвам всички колежки на Ча искам да ти кажа,че той и Керем играят с все хубави и талантливи жени ,но много менкане става благодарение на сектора.....
Иначе за Ози и Хазал въобще да не отваряме темата искам един филм ,че да се насладя и да се подуя от рев даже и сценария им го мисля...

Мине като Шениз зад кадър

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 18:12 от x BlackRose x

# 303
Дидко , какво да чете Озан като се пише на парче. В началото добре и после.... Ако поставиш условие за завършен сценарии като моят човек.
И Гост си беше добре. Сигурна съм че щеше да има екшън и интриги.

Кога почва сериала на Озгю и Беркер ?

Диденце ,знам за теб е така. Но аз не я харесвам като актриса и жена.

Кирето и Ханде не спирам да се хиля как ги разделят и Фандома е полудял.
Ние с теб сме на едно мнение за техния ашк в кавички.

# 304
Дидко , какво да чете Озан като се пише на парче. В началото добре и после.... Ако поставиш условие за завършен сценарии като моят човек.
И Гост си беше добре. Сигурна съм че щеше да има екшън и интриги.

Кога почва сериала на Озгю и Беркер ?

Разбрах,че ще е в понеделник повече нищо не знам.ЗИ също беше понеделник дано имат успех както имаше и ЗИ.
Ох тя Нургюл го каза и след нея всички след десет епизода персонажа ми отива в линия която и аз не разбирам и си казвам  - мамка му ама се играе нямам избор.

Виж как разбираш за какво се смея...ама колко гнусно звучи лекето което му лепват и си мълчи що не пише БУЛШИТ а мълчи като риба като пишеха за него и Серка навремето и ги подреждаше оттук можем да си направим какви разлики има в така наречения АШК..

# 305
Редактирах и сега видях поста.
И не само Норгюл и други са така.
Въпреки ситуацията филма с Хазалче е посещаван в кината.  Кога ли ще го качат да го изгледаме.

# 306
Редактирах и сега видях поста.
И не само Норгюл и други са така.
Въпреки ситуацията филма с Хазалче е посещаван в кината.  Кога ли ще го качат да го изгледаме.

Ако попадна ще го сваля искам да видя Сертаб ,но аз харесвам и кадрото на филма.

Току що изтрих един коментар от една испанка буквално е възмутена,че съм орязала Чаатай
Много поздрави и пращам

никога не можеш да поставиш друг на мястото на главния герой, имаха много хубави отношения и истинска любов това момче е добър актьор, но му липсва повече емоция

Актьор без емоция...

# 307
Испанките , латините Обожават Чаатай и Хазчаг .
По добре си трай Joy
Ти не го харесваш колкото Озан .
И двамата ги харесвам . Единият е  любимец . Първата любов !
Озан играе с емоция .

Колежката с ново интервю в предаване . 
https://www.youtube.com/watch?v=2xXg_PQXo50
Прелест ! Heart

# 308
Испанките , латините Обожават Чаатай и Хазчаг .
По добре си трай Joy
Ти не го харесваш колкото Озан .
И двамата ги харесвам . Единият е  любимец . Първата любов !
Озан играе с емоция .

Колежката с ново интервю в предаване . 
https://www.youtube.com/watch?v=2xXg_PQXo50
Прелест ! Heart

Затова и затрих коментара нямам намерение да се занимавам с излишни неща...

Момичета май разбрах туита на Ози от завчера и наистина ако е така си е лошо
..

# 309
Четох за убийство и си помислих затова е туита на Озан.

# 310
Кога почва сериала на Озгю и Беркер?

Феми, казват, че през февруари, но още няма точна дата.

Диди, чете, ама да го видим сега дали е чел, че нещо не ми вдъхва доверие.

# 311
Четох за убийство и си помислих затова е туита на Озан.
Точно затова ще е господина е убит за пари  той е бивш директор на Бешикташ и съпруг на Едже Еркен - тв журналист.
Потресаващо е как правят тези неща и си продължават живота такива изверги...

# 312
Ново от Гейн.

# 313

Знаем,че много обикнахте тази двойка.

Идеее линията втори сезон усещам то кажи речи ще стане една година на 24 март беше 1 епизод добре си спомням защото тогава цялата седмица бяхме в болницата заради бабето...

Синан го харесвам депресията и всичко която му вдъхва Озан чак Дженк ми идва щастливец като го гледах.

Гифчета на Бахо от Дуран

Руските фенки на Ози питат коя е любимата ви реплика на Дженк

# 314
И аз чакам Линията, искам да видя продължението.

Общи условия

Активация на акаунт