Отговори
# 420
Дженк 10-14 еп

# 421
За феновете на Хазал чакането свърши. Добрата новина, която обеща миналата седмица е факт - Пера Палас от 3 март по Нетфликс. Поне отсега се знае, че е 8 епизода.

Не знам как обявяват още актьори в Oğlum, който в сряда тръгва, но е факт - към екипа се включва и г-жа Фазилет. Бирсен продължава да проявява избирателност, така че като нищо сериалът с Озан ще тръгне, преди тя да обяви, "че се говори". Все така стискам палци да е нещо качествено.

# 422
22 февруари

# 423
Какво е снимала Пеликана? Това Озан ли е?

# 424
Какво е снимала Пеликана? Това Озан ли е?

Риве че моделка ...😂

# 425
Дидинко Flowers Hibiscus
Нерде е снимала Пеликана прилича ми на сет от сериал.

Ти ли искаше Ози и Иляйда Алишан.
Няма да е веднага ,щото влиза в Плашилото с Чаатай и Алина Боз. Иляйда ще партнира на певеца, забравих му името. Лично е потвърдено.

Колежката Хазалка предизвика интерес с тийзъра на Пера Палас от зрителите.
Хареса ми.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 14:28 от femmi2

# 426

Нови видеа на ДженДжем

Иляйда я харесваме почти всички за Озан определено. На късмет да и е тя Червената стая свършва на 61 еп.

# 427
Беркер на сета на "Три сестри".

# 428
Готина снимка с Берко и котенцето.

А ,сега  ? Rolling Eyes
Бирсен пише Иляйда ще участва в друго дизи.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:12 от femmi2

# 429
Феми, Heart Exl

Тюркян и Сомер.

Майка и син

Сомер

# 430
Озан и Пелка

# 431
Снимка от майката на Пеликана

# 432
Снимка от майката на Пеликана

Положението върви май към йенге?

Кога ще ходим на сватба? Хм...😂

# 433
Охо, на кафе с тъщата... и на мен ми намирисва на нещо повече. Само да не би... литъл Озан ис коуминг. А може и да отиваме далече... просто да си пият кафе.

Беркер пред Канал Д

Защо Беркер Гювен прие предложението да участва в сериала "Три сестри" и какво каза той за героя си:

- В тази история можете да погледнете Сомер както от добрата, така и от лошата страна, той е от тези, които имат много влияние и информация. Поради факта, че Сомер е един от онези, които се опитват активно да се бият на различни фронтове, трябваше да създам образ, който да го отличава от другите и да добавя капка дълбок смисъл към него.
Сомер е различен от другите герои и най-вече исках да разбера как може да се почувства човек, който е живял в английската култура, след като се върне в Айвалък, как ще се почувства на мястото, където се намира къщата на семейството му. Така че трябваше да гледам много британски филми от 90-те. Трябваше да наблюдавам енергията на това време, картината като цяло, усещанията и как героите се отнасят един към друг, за какво са отговорни и как се държат.

Беркер Гювен също отбелязва, че "Три сестри" е история за момичетата като цяло:

- Исках да играя в този проект, защото главните роли тук са на жени, нашият режисьор е жена, нашият продуцент е жена. Като цяло това е история за жените. И това окончателно повлия на решението да играя в проекта.
Бях доволен, че жените бяха изведени на преден план и водеха активен трудов живот. Това ще бъде изненадващо приятен проект за тези, които като мен изпитват носталгия по миналото. Освен това вярвам, че топлите и уютни гледки на Айвалък с атмосферата на морски град ще разкажат за щастието и спокойствието на нашите зрители.

# 434
Имаше коментар, че скоро Пеликанът има рд и може би са били на шопинг по повода. Не е за първи път да са с майка й - нали ги беше снимала как крачат за ръка

Общи условия

Активация на акаунт