Отговори
# 585
Феми,
Това са снимките на споменатите.
От руски ми е лесно да преведа. Филмът ще е за Нетфликс.
Книгата е "Култът Мерве - история за падение и възкресение" на Джейлан Наз Байджан. Сценарият е съвместна работа на автора на романа и режисьора Джемал Алфан. Филмът ще разкаже историята на Мерве Кюлтюр, която прави кариера в отдел за връзки с обществеността (т.е. моя колежка 🤭).
Снимки в края на март.

# 586
Филма е по книга
Като съм свободна ще обесня
Ози отново ще работи с Зюхал Олджай към кадрото и е прекрасния актьор Олгун Токер.

https://mobile.twitter.com/liviidmaam/status/1495715637829771268

Обади се на Моя мениджър и кадър в който Диджле споменава името на Озан.

Олгун - Шехмуз
Зюхал - Невра
Озан - Анъл
Ахсен - Мерве

# 587
Големи сладури са.
Зюхал е страхотна актриса и жена. Сетих се по името и снимката.
Във ВО играха с Ози.
Радвам се че отново ги събират.
Анъл и Мерве накратко АнМер или МервАн

# 588

Автор: Джейлян Наз Байджан

Мерве Култ, чийто живот се промени, когато научи от лекарите, при които е отишла с оплакванията, че припадък в неочаквани моменти и се кълне във висока октава, че е имала различен вид паническа атака, ще промени и живота ви...

Приятел, който ще се държи здраво за работата, която се пита защо върши, любовта, която не може да намери, вълнението от живота, който е загубил, който никога няма да бъде пуснат, коленичи пред вас.

„Защо съм роден?“

„Капитализмът не се ли срина?

— Не мислиш ли, че е настъпил краят на света?

— Е, не умираме ли сега?

Мерве Кюлт търсеше само благодарни отговори на тези дребни въпроси. Кой би си помислил, че да се влюбиш в някой с паническа атака като него по този път буквално ще те завлече в увеселителен парк?

Свободното въздушно пространство в Каракьой, където тя беше затворена поради нейната социална несъвместимост и лека агресия, ще даде възможност на Мерве да започне турне в паралелната вселена.

Докато придружавате процеса на трансформация на култов герой като името му, вие ще поставите под въпрос своето съществуване, живота си, любовта си, работата си, здравето си, вашия свят...

Превъртете нагоре страницата за ясната история на Мерве Кюлт, която напредва по сложните начини да започнете да живеете истински, и не забравяйте да оставите връзка!

Резюме на книгата с чиче Гугъл

# 589
Диде ,Тенкю .
Рядко се придържат към оригинала взимат само идеята. Ще видим у филма как ще е.

# 590
Феми, те затова авторът на романа е и сценарист, заедно с режисьора - поне той си знае какво е имал предвид.
Името на героя на Озан звучи малко кофти на български, английски и не само. Може би ще помислят да го "редактират".
Дотук основните ни желания са изпълнени - книга е и няма да има възкресения по никое време, платформа е и мацката не е манекенка Simple Smile

# 591
https://www.instagram.com/tv/CaNITu2IPZW/?utm_medium=copy_link

Дженк и Умут...

Ще видя довечера по подробно всичко само разбрах че и двамата ще имат паник атаки.

Който ще участва да ми пише на лични инстаграмите

https://www.instagram.com/p/CaPUhC-gMmh/?utm_medium=copy_link

Това е профила на Шермин а това е едно от бебетата на които ще помогнем - Пера.

# 592
И на мен не ми допада името на героя на Озан.
Ахсен е по малка от Ози .
Не че е от голямо значение замислих се само.  Не е манекенка.
И да е няма лошо. Въпроса е да играе и да е  симпатична.
Спешно да си смени стилиста. В някой моменти не ми харесва в реала. Като цяло е симпатична.
Паник атаките не са лесни за изиграване.
И в Гост го харесвах нищо че казваха че е като манекен.
Разигра се  и джаснаха дизито Rage
При желание можеше да му дадат шанс и сменят сценариста.
Този на Сърма Янък последния с колко рейт го финализираха ?
Да видим как ще е с новите на Бахар и Беркер.  По кой канал ще излъчват невинна и красива ?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 15:41 от femmi2

# 593
Феми,
Специално проверих пак - снимат от 25 февруари, но още няма обявен канал. Невинна и красива. Вероятно скоро ще го обявят - както знаем, Бирсен обича Бахар.
Аз под манекенка имах предвид пълна трагедия като Сера (да ме простят феновете й, ама тя не може да изиграе ролята на Бахар).
Аз също твърдях, че в Гост Озан го играеше манекен. Може би му бяха планирали развитие, но чак в последните два епизода игра. Тези дни гледах едно интервю на Чаалар, който обясняваше, че много късно във Фазилет решили да направят история между неговия герой и Хазан и тогава я написали. Вероятно са усетили химията между двамата. И после той си поискал Дениз за партньорка в Teşkilat. Това, което имам предвид е, че в дизитата явно нямат  концепция за цялостното развитие на историята и действат малко на принципа "какво ли ще стане, ако..."
Последният на Сърма се крепи около 1-2. Опита да стигне отрицателен. За мен там кастът беше слаб и нямаше нито едно "моторче" като Озан или Хазал или дори Бахар да дръпне рейтинг с игра

# 594
Привет, момичета!

Честит да е новият проект на Озан, и то по Нетфликс, браво - радвам се за него.

Резюмето на романа, преведено от руски:

Цитат
Книгата за Мерве Култ разказва историята на млади хора, които страдат от едно и също заболяване - паник атаки. Всичко е застъпено в книгата – кариера, любов, социален живот, онлайн запознанства, борба, страст.
Мерве работи във фирма за обувки, която е на пък да стигне до дъното, момичето страда от пристъпи на паника и в такива моменти се превръща в съвсем различен човек. В процеса на лечение тя преживява преход към паралелна вселена, влюбва се в човек, който страда от пристъпи на паника като нея.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 18:15 от ·٠•Snejka•٠·

# 595
Както правят в една друга тема ще я повторя и ще напиша

Кръвна захар е писал Озан...

Ново на Хазал

Английски? Хелп...

# 596
Диде, аз я изтрих - не обичам повторения, знаеш. Преведеното на английски е същото, което аз преведох от руски.

Утре започва сериалът на Беркер. Стискам му палци за рейтинг.

# 597
И... Озан поздрави Беркер, както очаквахме

Ето същото и на руски

# 598
И... Озан поздрави Беркер, както очаквахме

Ето същото и на руски

На добър път красавецо!🖤🤟

# 599
Дидко, Бори,  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus Това чаках, но мислех, че ще е утре.

На добър път красавецо!

Heart Exl Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт