Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 370
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Полюлеят от последната снимка наистина е страхотен. Тъй като  изхвърлихме абсолютно всичко от старата подредба, сега едно по едно ще се купува. Утре поръчвам белите модулни мебели, защото срока е 35 работни дни. И аз съм на мнение, че  акцентите ще освежат хола, и понеже тепърва ще купуваме килим, пердета, картини и някои цветни възглавнички за дивана, мисля че ще се оправим. Единственото на този етап е чуденето ми за този пусти цвят латекс.
Благодаря за предложенията!

Светъл латекс. Съветвам за нюанс на бяло или много светло сиво/бежово. То на повечето примерни снимки е с такова.

# 151
Да, с тази сложна висяща конструкция предполагам, че се полЮлява много хубаво.

# 152
аз пък,мислейки за спестяване на каквито и да е усилия....първо си помислих “как ли се бърше прах от това чудо!“

# 153
Хахах, и аз, като мързелива домакиня, си помислих същото - за бърсането на прах. Между другото, и по кабелите полепва прах, ако не се чисти, става на паяжини, паяжините трупат още прах и така...
Иначе като дизайн и красота и на мен полЮлеят ми хареса.

# 154
Имам този този полилей:
Скрит текст:
и го почиствам с щраусови пера и чат-пат с ъс сух парцал.

# 155
  • Велико Търново
Аз тези лампи ги чистя веднъж седмично.... Прахолка по тях е УАУ количество Simple Smile

# 156
Аз тези лампи ги чистя веднъж седмично.... Прахолка по тях е УАУ количество Simple Smile
Ама са страхотни

# 157
  • София
Понеже не намерих подходяща тема ще си задам въпроса тук, дано някой успее да помогне.
Някой да има опит с поръчка на разкрой и обкантване на плоскости и впоследствие собствено сглабяне на мебел? Искам да си направя съвсем прост Г-образен гардероб, но в магазините не намирам подходящ размер. Чудех се до каква степен трябва да е технически грамотен човек и дали обикновен чертеж е достатъчен, за да ми изрежат всичко по размер примерно в Роси или Салекс? Някой има ли подобен опит? Със сглабянето със сигурност ще се справя с помощ от приятел.
Не мога да се обърна към професионален мебелист по финансови причини към момента, иначе бих...

# 158
Здравейте, имаме нужда от вашия поглед върху 2 варианта на нова секция, която чертаем за новото ни жилище. Бихте ли коментирали какво не ви харесва, какво ви се струва неподходящо и как да го променим. Искаме секцията да е съчетана с малък плот, който да ползваме за работа с  лаптоп. Това са 2-та варианта, абстрахирайте се от цветовете, по принцип са светло и по-тъмно сиво, дървото е с шарка на дъб.

Благодаря предварително за коментарите

# 159
Mер, нашата кухня е направена така от Роси. Обаче си имахме професионален чертеж, на който фигурираха и местата за пантите. Те направиха всичко- разкрой, кантиране, отвори за пантите и доставка до адрес в друг град. Имай в предвид, че според чертежа трябва да си платиш за разкрой 1-2-3 листа пдч. Остатъка от последния лист ще ти го доставят също, както и ако примерно си поръчваш кухненски плот. Плащаш целия, те ти го режат в размер и ти пращат и шкартото, което си платил.

# 160
  • София
Значи трябва да търся някой за професионален чертеж Simple Smile
Сумите, които ми предложиха мебелните фирми/майстори бяха толкова космически, равни на стойността на кухнята ми по поръчка от преди 2 години, че и няколко плоскости да платя отгоре няма стигане....

# 161
lydka, визуално проект 2 ми се нрави, но вие трябва да решите дали искате повече място за съхранение(1) или по-въздушна контрукция(2)

# 162
За съжаление, цените на големите гардероби, също са големи:(. Преди съм сравнявала цени на модулен гардероб, такъв от Икея, направен от рафтове и само затворен с PVC врати и цените се доближаваха.

# 163
Skk, красотата изисква жертви Simple Smile! На мен също много ми харесват осветителните ви тела, страхотни са!
Lidka, на мен ми харесва повече първият вариант, в темата на 4 страница има , което също е много хубаво.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 20:35 от Natt***

# 164
Подкрепям Нат.

Общи условия

Активация на акаунт