Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 295
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Какво мислите за тази комбинация?
Скрит текст:

Останалите мебели - секция, кухненска маса и столове и масичката за кафе за тъмнокафяво/черно. Стените бели.
Би станало много интересно

С голяма цветна картина на стената нещо като тапета на снимката ......

# 436
С голяма цветна картина на стената нещо като тапета на снимката ......
Тя жената я било страх да комбинира два цвята, едва ли ще се хвърли върху такъв тапет, освен че едва ли и ще си намери кой да го изрисува, а после сигурно родата ще я отлъчи Satisfied По-добре да започне само с шарените мебели в смелата комбинация, без възглавнички, ако се наложи да сменя нещо после поне да не се налага да хвърля много неща. Пък като свикнат всички у тях с новаторския тон в обзавеждането, тогава да се хвърля на повече.

# 437
  • Пловдив
Ха ха... Определено.
Скрит текст:
Сега всичко е в бяло, чернокафяво и бежово... Simple Smile - с една дума бозаво.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 13:36 от *Бенджи*

# 438
Шарката , като име се води :мароканска мозайка"

Извинявам се последната снимка от реално направена баня ли е? Може ли още снимки?

# 439
Благодаря за насоките! Ще пообиколя пак ИКЕА и юск, този поанг не го бях видяла. И няколко магазина за мебели
Скрит текст:
си набелязах.
Втора употреба не ме притесняват, стига да са запазени, а не с разнебитени механизми/пружини, пък майка ми е специалист в претапицирането Blush
Лошото е, че трябва на място всичко да се пробва, пък не съм много мобилна в момента Sad а столът, който аз си харесах, го видях на няколко пъти в олх и предлагам не е удобен и затова хората си го продават, та и това малко или много ме спря.

Ей това е мега гига удобното кресло
пробвала съм го, обмислям да изхвърля дивана и да сложа 2 такива с табуретки пред тях за краката и да се размажем сММ Wink

https://www.ikea.bg/rooms/living-room/sofas-armchairs/armchairs/ … n-kreslo/20343224
tyn
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 14:27 от pinko

# 440
Аз съм си го заплюла в любомото ми зелено, естествено е по-скъпо, дано ме огрее някога Grin
https://ikeabg.azureedge.net/images/680x680/2/variantimages/80359844/0.jpg

Тази мароканска мозайка е пак на мода ли? Да не обидя някого, но ми навява някакви гадни усещания за балатумите от детството ми.

# 441
  • пустинята Гоби
Мароканската мозайка е класика и точно в България не виждам как ще дойде на мода, съвсем други неща се слагат тук.

# 442
На мен на отделна плочка като форми много ми допада, но цялостно.. направо ми се вие свят от това, като някаква оптическа илюзия..

# 443
  • пустинята Гоби
Има разновидности, в които шарката не е така хипнотизираща. Пък и едно е да го гледаш така, съвсем друго наживо.

# 444
На мен на отделна плочка като форми много ми допада, но цялостно.. направо ми се вие свят от това, като някаква оптическа илюзия..
Наши познати си наредиха дървени ленти на стената, между които има малко място и се вижда латекса пт стената.Като гледам натам наистина ми става лошо от оптическата илюзия…

# 445
Аз не мога да си представя да съм с главобол или махмурлук и да влезеш в такава баня, да ти блесне светлината и да се облещи тази шарка насреща Satisfied Аз на това му викам викториански плочки, може и от Мароко да са, но за мен марокански са онези с по-ситните шарки и ситните плочки. В малко помещение сигурно е окей, но пак си е визуален шамар в моите очи. На картинка ми харесва, хваща погледа и има малко уау ефект Hands Plus1

# 446
Много ми харесват тези мозайки. Шикозно ми стоят.

# 447
Привет, тъй като мястото в "кухньохола" ни е доста ограничено, а и заложихме на по-голям диван, трябва да се задоволя с трапезна маса, която се разтяга.
Търся нещо интересно с размери 60х80 см. на която ще се хранят двама души и в същото време в разтегнато положение да събира 6 души.

# 448
Потвърждавам за икейския фотьойл, прекарах на него 3 г, супер ми беше с табуретката..)
Даже ме е яд, че сега не си купих пак, но нвмаше да ми се върже с розовия диван.

# 449
  • Street of Dreams
Изненадана съм че ви е удобен, имах го няколко години и не ми беше любим и удобен - особено ставането, защото е много нисък и много дълбок.

Общи условия

Активация на акаунт