Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 76

• 49 239
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Велико Търново
Нашата веранда е 3 малко на 3 и 60.скъмм 2 от гредите и заспа. Може да се лавира с дължината.

# 676
Здравейте, търся фирма в София, която предлага ето такава мазилка с надписи:

Питах на няколко места и точно такава не правят. Ако някой си е правил вкъщи и може да препоръча фирма ще съм много благодарна.

# 677
Здравейте, търся фирма в София, която предлага ето такава мазилка с надписи:

Питах на няколко места и точно такава не правят. Ако някой си е правил вкъщи и може да препоръча фирма ще съм много благодарна.

На мен това ми прилича повече да са тапети, отколкото мазилка. Не съм чувала за такава.

# 678
Не са тепети, мазилка е в дома на приятелка. Човекът, който я прави не живее вече в България и не мога да използвам услугите му.

# 679
А какво пише?😄

# 680
По ТВ-то гледах съвсем наскоро как рисуват/пишат по току-що положена мазилка с главата на пирон/винт. Като изсъхне леко се изшкурва и е готово.

Не знам дали може да стане, но някой млад художник да нахвърли проект и заедно с майстори за шпакловка да го направят - майсторът маже, художникът пише.

# 681
Дами, някоя от вас има ли тъмно сива стена в апартамента/къщата? Как се усеща, много ли е мрачно и омръзва ли бързо? Фен съм на бялото за стени като цяло, но ми се иска да имам една по-тъмна за контраст. Апартаментът е южен и много светъл и си мисля, че няма да е подтискащо, но все пак споделеният опит също ми е ценен. Simple Smile

И аз съм с тъмна стена (сиво) - акцент в хола, в коридора - една идея по-светло, защотто е тъмен и в спалнята, но там е синьо. Навсякъде се получи много добре и не затъмнява. Комбинацията е с бяло по другите стени. И аз съм фен на бялото и преди беше само бяло, но с контрастните стени стана в пъти по-добре.

# 682
Това се прави с шаблони. Има два варианта - правиш сам или с шаблони. От бояджиите знам, че ако се прави със специални бои, само цената на материалите на квадратен метър е 80 лв. Обаче ако се прави с непрофесионални пари е доста по-евтино. Аз имам подготвена една стена в предверието за такава дейност, бои и шаблони съм си взела, остана и време да ми остане да го направя.
Иначе имам човек, който работи с шаблони.

# 683
  • sofia
Alia1, благодаря ти. Simple Smile
Дами, някоя от вас има ли тъмно сива стена в апартамента/къщата? Как се усеща, много ли е мрачно и омръзва ли бързо? Фен съм на бялото за стени като цяло, но ми се иска да имам една по-тъмна за контраст. Апартаментът е южен и много светъл и си мисля, че няма да е подтискащо, но все пак споделеният опит също ми е ценен. Simple Smile

И аз съм с тъмна стена (сиво) - акцент в хола, в коридора - една идея по-светло, защотто е тъмен и в спалнята, но там е синьо. Навсякъде се получи много добре и не затъмнява. Комбинацията е с бяло по другите стени. И аз съм фен на бялото и преди беше само бяло, но с контрастните стени стана в пъти по-добре.

# 684
Стена с надписи за първи път видях  В дома на Ина Дамянова
Ако не се изпълнява с шаблони си трябва художник, или поне човек който рисува/пише добре. Освен мазилката са използвани няколко цвята за придобиване на дълбочина.

# 685
На мен ми е ясно какъв е принципа на мазилката, обаче едно на ръка не ми се занимава, макар да рисувам добре и доста да ми се отдава, но второ за мен е хубаво всеки да прави това от което най-добре разбира 😀 ползвала съм за друг тип мазилка услугите на магазин Сан Марко и една не голяма стена зад телевизора ми излезе около 700 лева, но е направена както трябва. Предпочитам да си платя, само да има на кого. Не ми се рискува.

Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча конкретна фирма/майстор. Simple Smile

# 686
  • на земята
Наистина са много стилни. Предлагат и уединение , така че съседите да не се гледат от балконите.
Имате ли адреса на сградата или е снимка от интернет? Предполагам с малко ровене в интернет може да се намери фирмата изпълнител, такава сграда със сигурност има уеб сайт.
Нямам,ходих питах ,разпитвах не знаят изпълнителя кой е,нито имат телефон.
Сега пуснах запитване към строителите ,ако могат ще ми дадат инфо.

# 687
  • sofia
Според мен са custom изработка от алуминий по детайл.

Аз да питам за тапицирани легла с хубави табли къде ще ме насочите? Готови или по поръчка?

# 688
Според мен са custom изработка от алуминий по детайл.

Аз да питам за тапицирани легла с хубави табли къде ще ме насочите? Готови или по поръчка?
Нашата спалня заедно с тапицирани нощни шкафчета поръчахме от Естета Интериори и сме много доволни. Можете да си изберете основата и табла и да ги комбинирате по ваши предпочитания.

# 689
Аз да ви питам, как ги чистите тези тапицирани легла? Много ми харесват, но все не се престрашавам. Струва ми се, че ще се зацапват на таблата и долу по ръбовете, където минава моп🙄

Общи условия

Активация на акаунт