Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 244
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ден 8-ми ден след трансфер на един5-дневен бластоцист резултат 45.62. А преди 2 дни беше 21.90. Как мислите добре ли е?
Щом се удвоява има шанс да се развие една хубава бременост. Успех и Бог да е с теб ☺

# 541
Ден 8-ми ден след трансфер на един5-дневен бластоцист резултат 45.62. А преди 2 дни беше 21.90. Как мислите добре ли е?
Тихичко Честито,Галя!!!Не се притеснявай,супер е резултатът за 8ми!! ден.Повечето момичета пускат на 11ти (така инструктират почти всички клиники) и затова стойностите им са около и над 100.Ти имаш 3 дена до тогава.Стискам ти палци и твоят резултат да задмине 100ицата.Успешна бременност до края!
Благодаря ти много, да се връща на всички ви.

# 542
Пак съм аз момичета. Вчера беше трансфера ,но днес цял ден съм подута и ме боли ниско. Слетобед вдигнах и температура 37.6. Според вас нормално ли е ,че паниката настана вече

# 543
ilsan_89, ако си след свеж трансфер подуването е напълно нормално. За температурата не знам.

# 544
Пак съм аз момичета. Вчера беше трансфера ,но днес цял ден съм подута и ме боли ниско. Слетобед вдигнах и температура 37.6. Според вас нормално ли е ,че паниката настана вече
Не се паникьосвай, а се успокой! Всичко ти идва от напрежението! Аз след 3 ти ден трансфер почнах да се филмирам, но към момента намерих хубаво занимание - да чета книги или да гледам забавни филми от 90те Simple Smile Стискам палци момиче, дано това да е нашият месец... Аз съм 9ти ден след трансфера..

# 545
Ако взимаш прогестеронов препарат температурата е възможно да е от него. Мен ме предупредиха, че прогестеронът покачва температурата и е възможно да стигне 38 градуса. Успокой се , много сме минали по този път и се наблюдавай, ако е настинка тя обикновено е съпътствана и с други симптоми. Желая ти от сърце успех 🍀

# 546
Ако взимаш прогестеронов препарат температурата е възможно да е от него. Мен ме предупредиха, че прогестеронът покачва температурата и е възможно да стигне 38 градуса. Успокой се , много сме минали по този път и се наблюдавай, ако е настинка тя обикновено е съпътствана и с други симптоми. Желая ти от сърце успех 🍀

Благодаря . Взимам дуфастона ,естрофем и утрогестан. Сега вече е 38 градуса ,а АГ не отговаря .

# 547

Благодаря . Взимам дуфастона ,естрофем и утрогестан. Сега вече е 38 градуса ,а АГ не отговаря .

Ако темп е около 37-37.2 е нормално, може и да е от прогестерона, НО температура от 37.5 или 38 нагоре не е добре, защото пречи на имплантацията. Свържи се е лекар и задължително си пусни тест за Ковид. Антигенните не винаги хващат, затова по-добре ПСР.

# 548
Здравейте момичета аз съм след първи трансфер на два три дневни ембриона но от вчера имам симптоми на ПМС нормално ли е според вас днес ми е 7 ден след трансфера Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 549
Здравейте момичета аз съм след първи трансфер на два три дневни ембриона но от вчера имам симптоми на ПМС нормално ли е според вас днес ми е 7 ден след трансфера Simple Smile Успех на всички Simple Smile
При мен също имаше болки като ПМС, даже някой път доста силни. Аз също се бях притеснила, но много жени казаха че е нормално. Успех! 🍀

# 550
Здравейте 😊 Има ли някоя бъдеща мама за тест на 14.02 ? 🍀 При първия ми ЗЕТ в Турция (неуспешен) бях в много лошо психическо състояние. Сега при втория опит съм доста по-спокойна, но все пак си има напрежение. Иначе съм с ПМС, температура и доста болки от инжекциите, които са 3 на ден,  а през 2 дни 5 на ден.

# 551
  • Бургас
Здравейте, записвам се с трансфер на 7.02 на две три дневни ембриони 😊

# 552
Колко време след неуспешен ЗЕТ може да се направи нов?

# 553
Колко време след неуспешен ЗЕТ може да се направи нов?

Аз започнах нов на следващия цикъл - докторът каза, че няма проблем. При мен нямаше имплантация първия път.

# 554
Здравейте,знам ,че темата е за чакане след трансфер,но ако може някоя да ми отговори дори и на лично да е. След поредната липса на имплантация,ми назначиха да пия противозачатъчни и след спирането подготовка за трансфер. За първи път ми е, и се изненадах. Хормони -наред,ову наред,цикъл редовен по часовник. Не съм говорила с доктора,а със сестра,и жената не можа да ми каже повече от Инструктажа,който трябваше да ми предаде.

Общи условия

Активация на акаунт