Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 150
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Според мен междувременно е добре да си направиш консултация и с друг специалист. Просто за информация, а после си прецени къде да продължиш. Аз така бих постъпила. Виждам назад в мненията ти, че от 8 извадени яйцеклетки сте имали 2 петдневни ембриончета. При мен втория път (Токуда Сф) от 8 остана едно 4-дневно. Първия път ми объркаха тайминга на пункцията (Ню лайф - не ги препоръчвам), така че там пък съвсем. Уж всичко беше по учебник втория път, но уви. Затова и сега ще търся друго мнение и подход. Не обвинявам лекарите в Токуда в никакъв случай, но трябва да се уверя, че съм направила всичко, което зависи от мен.

И аз съм в Токуда. При др Шефкетова ли сте?

# 691
Lina, бях при нея. Сега съм се насочила към Турция.

# 692
Благодаря, Пингвинче❤️❤️❤️
Аз имам една дилема, сутрин или вечер да слагам Фраксипарина. По принцип казват, че вечер е по-добре, но при изследвания пък е по-удобно сутринта преди да вземат кръв. Иначе още нещо ме озадачи. Както споделих, трансферът ми беше вчера/22.02/, а инжекциите ми казаха да ги започна от 24.02. Имал ли е някой друг такава схема?

# 693
На мен при трансфера ми през декември ми казаха да бия Фраксипарин-а вечер. Трансферът беше двоен. Понеделник - 3 дневно, сряда - 5 дневно. Казаха да бия инжекциите от сряда. Това в Надежда.
Успех на всички, които чакат. HeartFlowers Four Leaf Clover

# 694
И аз съм на такива инжекции, само  че на клексан, не намерих в момента фраксипарин. Слагам ги вечер от деня на трансфера Simple Smile (на 21.02.2022 беше моя, на две три дневни) Успех на всички ни Simple Smile

# 695
Цяла бременност и месец след раждане си слагах Клексан сутрин.Първоначално бях на 0,4 , но в 8 месец ми увеличиха дозата на 0,6 . Вечер пиех аспирин , първо в началото след трансфера , но ми го спряха заради кръвоизливи . Включиха аспирин отново от 20гс до 36гс.

# 696
Фраксипарин-а слагах вечер. Сутрин знам, че се слага, ако има предписан и аспирин, за да има отстояние между препаратите.

# 697
Момичета дали е нормално леко зацапване?
Имам 3 положителни уринарни теста, като първият го направих на 5 ден след трансфер на 2 петдневни. Вчера (7ден) след трансфер имах леко зацапване придружени с болки като ПМС. Днес май съм по-добре, не ме боли и нямам зацапване (все още). Уж лекаря каза, че е нормално, но аз се притеснявам. По принцип вчера ми беше датата на НЕ очакваният цикъл.

# 698
Имам 3 положителни уринарни теста, като първият го направих на 5 ден след трансфер на 2 петдневни. Вчера (7ден) след трансфер имах леко зацапване придружени с болки като ПМС. Днес май съм по-добре, не ме боли и нямам зацапване (все още). Уж лекаря каза, че е нормално, но аз се притеснявам. По принцип вчера ми беше датата на НЕ очакваният цикъл.

Кикимора, пусни прогистерон заедно с ЧХГ -то. Може да е нисък и зацапването да е от него.
Боби как си? Да не би да има добри новини?
Аз ви поръсвам с розов прашец. Тези моми много капризни, още ми се гади и сутрин и вечер, а съм 21 г. с.

# 699
Lina, бях при нея. Сега съм се насочила към Турция.

колко опита имате при нея?

# 700

Кикимора, пусни прогистерон заедно с ЧХГ -то. Може да е нисък и зацапването да е от него.
Боби как си? Да не би да има добри новини?
Аз ви поръсвам с розов прашец. Тези моми много капризни, още ми се гади и сутрин и вечер, а съм 21 г. с.
Зацапването беше буквално 2 точки. Приемам 2х2 Утрогестван вагинално и 3х1 дуфастон.
Не исках да пускам кръвни толкова рано, но може би ще отскоча за един прогестерон и ЧХГ.

# 701
Рончо, благодаря за розовкото 💕
Кикимора, може да е имплантационно, ако е кафеникаво. Пусни за всеки случай ЧХГ и прогестерон. Успех! 🤞🍀❤️
Честно казано, не знам дали аз бих се престрашила да направя тест толкова рано😅

# 702
Аз винаги съм била за ранното тестване. Не виждам смисъл при отрицателен резултат да продължавам да се тъпча с хапчета. При първия опит си бях направила кръвния 3 дни преди датата , дадена от клиниката и реално можех и по-рано да го пусна . Като им казах резултата, си ми казаха да спирам с хаповете.

# 703
Едва ли ще е имплантационно. Както казах, първият тест го направих сутринта на 5 ден и беше с отчетлива втора черта. Имплантацията трябва да е била по-рано. Имам биохимична преди инвитрото и за това се притеснявам от кръвният тест. Въпреки, че тогава чертата на домашният тест беше много бледа на 1 седмица закъснение.

# 704
  • София/Севлиево
Аз съм царицата на ранното тестване Joy
Най-късно на ден 8 съм пускала тест...
Сега шегата на страна.Доктор Владимиров ни караше да правим тест на ден 7 при трансфер на 5-дневни.То моите винаги са били такива с изключение на свежия трансфер при Станулов,когато ми върнаха 4-, дневен,но избързваш ембрион.Причината е,че на ден 7 показва вярно,ако е ниска стойността може и биохимична да е, въпреки че аз имах бременност,която започна с ЧХГ 15 и можеше да свърши добре ако знаех за тромбофилията и прогестерона.

Общи условия

Активация на акаунт