🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 349
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 120
Как се е опретнал...до покаже предмишници. Много секси Joy

# 121
Този човек, ако не беше завършил във Франция, нямаше да има за какво да говори. Вече имам чувството, че и аз съм била с него там, всички истории са ми до болка познати...

# 122
Що няма бяло саламурено сиренце ве Joy

# 123
Днес правих тивената супа на Марияна. Има рецепта в нета, много хубава се получи

# 124
Цитат
А претенциите и цените ги знаем на това място.
Къде се намира,име?
На мен ми харесва как и какво сготви Любо.Много бих се радвала да опитам от ястията,които приготви.Миналият път имам чувството,че готви повече или някакви по-сложни неща.Аз също знаех,че плакета ще грабне Векилска.Любо вече има един и каквото да беше направил,Манчев ще уважи менюто за Бъдни вечер на журналистката.Аз бих сложила Любо на първо място,защото ако ме питат,кои ястия искам да пробвам,твърдо искам от неговите.

# 125
# 126
  • Sunshine state
Ех, тоя Любчо.. Колкото е хубав, толкова не ме кефи. То не е изхвърляне как забравял на моменти, че е българин, как за малко не се оженил за французойка и така нататък. В повече ми идва бръщолевенето му за Франция. Харесва му културата, ок, ама.. Доволна съм, че Векилска взе плакета.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 22:58 от Pupitka

# 127
  • София
Що няма бяло саламурено сиренце ве Joy
Щото е фррьенско 😜

Хареса ми Любо тази вечер. Как си призна, че той е гаднярът 😉 😂

# 128
  • София

Черешката на тортата (24.12.2021)
Сезон 16 Епизод 65

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 10:43 от Mari_Mar

# 129
Е, защо да е Любо гаднярът? Даде две 10-и и две 9-и , малката също даде веднъж 9 и не пропусна да попита кой бил този с девятката за нейната вечеря. Не знаех, че и преди е участвал и е спечелил, ясно е че това предаване отдавна не е за готвене, но на мен най-много ми хареса неговата вечеря, а и харесвам такива хора повече от балканските субекти.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 07:40 от T.Valcheva

# 130
  • София
За гадняр не знам, но кой го набеди за хубавец? С този голям нос... Освен в тяло, хич не ми е красив.

# 131
За гадняр не знам, но кой го набеди за хубавец? С този голям нос... Освен в тяло, хич не ми е красив.
Аз! Носът е мъжествен, аз не търся женска хубост у мъж, има страхотни сини очи и не е плешив хаха, също няма брада, което е рядкост напоследък

# 132
Не е по темата, но с кои жени е бил гадже този изтънчен мъж?

# 133
  • София
Не си само ти, отдавна чувам, че доста жени въздишат по него. Ще имаш конкуренция Grinning

# 134
Хаха, нямам такива мераци. Просто се чудех не е ли прекалено изтънчен за мъж.
Сега видях, че има съпруга Красена и дете.

Общи условия

Активация на акаунт