🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 522
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 560
Антипатичният ми Свилен се представи сравнително добре.Изобщо не го знаех какъв е и кой е.Парчето ''Шоколад'' съм го чувала някъде случайно и не мога да си представя,че може да бъде/било е хит.Ето заради такива ''хитове'' не слушам бг музика.Пък,който иска да го взима за подгряваща група.Все пак на такива им плащат и по-малко.Wink
Раздвам се,че заслужено Искра взе плакета.Гледала съм я само в реклама и сериял и не ми беше симпатична.Вече ми е.Smiley

# 1 561
Алек няколко пъти спомена за пънка, защото нищо не разбира..
За мен пък времето на Остава беше златно за бг музиката, спомням си с носталгия. Сега можеш да чуеш предимно Дриско, Тото, Тита, Сузанита и направо си WTF

# 1 562
  • София

Свилен Ноев - група ,,Остава''

Черешката на тортата (04.02.2022)
                                   Сезон 16 Епизод 85

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 02:45 от Mari_Mar

# 1 563
  • Пловдив
Хаха, това е много старо, но аз някак съм го пропуснала. Свга доста се посмях. Ако не сте го чели, voila!
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/1945020619-kak-da-se-p … arno-rialiti.html

# 1 564
Чета за "лигльо", лигавене, преиграване, стиснат и прочее и викам си трябва да го изгледам този епизод, този се е излагал. Ами изгледах го и всъщност мога да кажа и аз какво мисля, човека си се забавляваше и всъщност нищо лошо не направи, каквото приготви го направи с желание и лекота, даже и лигавенето не видях къде е, не мога да го определя и като лигльо, по-скоро ми прилича на един млад човек със самочувствие, самоуверен е и на мен това ми хареса. Допадна ми и спокойствието му, нямаше истерия, нямаше напрежение. Всъщност това е неговото виждане за вечерта, така я усеща, така ги посрещна. Ама къде е лютеницата, ама къде е туршията, стиска да си има за утре, не го сервира за да остане, абсолютно странни коментари. Продуктите, които поднесе бяха скъпи и качествени. Гледали сме в Черешката и звезди, които пазаруваха меса и риби от Фантастико на Симеоновско и не е имало толкова хейт. Наистина не разбирам с какво Алек толкова много ви подразни, че такова масово нападане имаше към него. Засичала съм го по интервюта и имах негативно мнение за него, благодарение на Черешката го видях по друг начин, той реално си беше в роля всичките дни и видимо се забавляваше, и именно тук в Черешката имах възможността да го забележа, в единични интервюта няма как да се хване играта в поведението му. И сега сигурно ще ме нападнете сега, но понеже гледах в неделя филм с Ръсел Кроу от младините му, искам да спомена, че в момента, както е малко наедрял Алек Алексиев дори ми прилича на младия Ръсел Кроу.

# 1 565
  • На брега на реката
Както и очаквах, мрънкащия не направи нищо особено и плакета заслужено отиде при Искра!

Алек, защо не си спази думата?! На Искра отне 1 точка, защото имаше два десерта, а на Свилен не отне 5 точки /както се закани/, за липсата на 3 десерта!  Явно са приятели и на тази основа е всичко!
Нещо което пропуснах да кажа за Алек е, че кухнята им, въбще не ми хареса. Добре оборудвана, без натурии, но изцяло "дървесно", сякаш гледах обицовка с ламперията от соц.времето. Липсваше ми светлина, сякаш беше в дупка!

Мила Робер, дано е по-добре, защото първото представяне беше потрес. На всичкото отгоре се нафирка и се разлигави още повече!

# 1 566
  • София
Последни участник Свилен какво работи сега? Щото май групата им отдавна не съществува, а не съм го засичал някъде по медиите. Интересно, че на изнендата промотира друга група.

# 1 567
Каза, че пишел текстове, музика, поне това чух.

# 1 568
Остава си съществува и даже имат нови песни Grinning иначе Свилен може и с други неща да се занимава, не знам.
Относно хейта, не всичко е само хейт, даже от тази седмица май само по Алек имаше такъв. Просто се случи така, че на повечето хора явно не ни допада, какво да се прави. За някои е бил забавен, за други лигав, всеки с мнението си. Аз лично няма да се заяждам с някой, който го харесва. Даже и не разбирам какво точно значи хейт в случая, просто коментирахме несериозността му, пълната липса на старание (ок, така го чувствал, така го направил, но на мен пък не ми допада), позьорщината. Но пък съвсем нормално да има хора и другото мнение. Аз лично обичам като имам някаква задача, да подходя с нужното старание и сериозност, пък вече каквото излезе. Но това сигурно е защото съм забравила младостта Simple Smile сега явно на мода е да си над нещата и всичко да е джаста-праста Simple Smile и наистина не разбирам защо ако не харесваш нещо, не го можеш, не ти е приятно, се захващаш да го правиш? (В случая да участваш в такова предаване)

# 1 569
Аз лично ги гледах, защото ми харесаха, че посрещаха в домовете си.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:17 от blackcat6

# 1 570
  • София
Аз не успях да гледам снощи, ама като ви чета, няма и смисъл. Кои ще са участниците следващата седмица?

# 1 571
Аз не успях да гледам снощи, ама като ви чета, няма и смисъл. Кои ще са участниците следващата седмица?

Дадоха в промо Мила Робърт, не съм видяла другите кои ще са.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:17 от blackcat6

# 1 572
Никаква жлъч не се пише, а обективни мнения и преценки.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:35 от Как си простирате прането?

# 1 573
Как си простирате прането?, Благодаря!

Споделям мнението, че Манчев този път възхваляше всички.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:38 от blackcat6

# 1 574
Манчев не подбира участниците, а коментира и награждава.
Ако почнат да подбират - нито ще си направим мнения за повечето ни известни извън медийния им образ, нито ще е интересно.
Предаването е не само кулинарно, а за хората и техните представи за една хубаво прекарана вечер.
Ако всички имат еднакви представи за хубава храна и хубаво прекарана вечер ще измрем от скука на второто предаване.

Общи условия

Активация на акаунт