🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 369
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имам известни съмнения, че храната снощи може да е приготвена от самия ресторант, а Любо само демонстрираше готвене. Ако това не е така, то тогава според мен той трябваше да спечели плакета.

# 136
Мисля, че плакета трябваше да бъде за гимнастичката. Младо момиче, с умения, много желание. Предвид възрастта й, се справи прекрасно.
Хареса ми вечерята на Любо, въпреки залитане към лигавене.
Не мисля, че беше справедливо Векилска да вземе плакета. Да, идеята, замисъла беше много добър, но изпълнението не.

# 137
На мен ми хареса вечерята на Любо, искаше ми се да видя готови лещата и пуешкото. Може да пробвам да направя лещата и сьомгата.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 16:18 от Lemy

# 138
Имам известни съмнения, че храната снощи може да е приготвена от самия ресторант, а Любо само демонстрираше готвене. Ако това не е така, то тогава според мен той трябваше да спечели плакета.
Любо и друг път е готвел в черешката,беше в неговото жилище и се справи перфектно

# 139
Да, беше със стилист Капанов, но другете не ги помня.

# 140
Ще падна,даже ми е наблизо!Любо наистина миналият път беше с много богато и изискано меню.Хубаво обожава Франция и всичко свързано с нея,важното е,че се е научил и да готви.Много хора харесват чужди култури,но не се стараят да изучат и приготвят кухнята им почти до съвършенство.Аз поне като човек,за когото готвенето е повече задължение,отколкото удоволствие,много уважавам кулинари.Особено ако ме поканят да опитам храната им.Joy

# 141
  • София
Героят на седмицата беше Димитър. Беше ми много забавно да го слушам, докато готви - лъчезарен е. Вечерята му беше най-забавната от останалите. Вярно е, че шеф Манчев набляга на готвенето на участниците, но за мен добрата вечеря е в енергията, а най-положителна беше на неговата вечеря заради самия домакин. Останалите вечери ми стояха някак си изкуствени, особено с Виктория, а на Любо изключително неловка, едва я изгледах. Боже, ако чуя още нещо за Франция, ще се хвърля от моста! А как се смееше нарочно и то на собствената си изненада, наистина ли е актьор?!

# 142
Героят на седмицата беше Димитър. Беше ми много забавно да го слушам, докато готви - лъчезарен е. Вечерята му беше най-забавната от останалите. Вярно е, че шеф Манчев набляга на готвенето на участниците, но за мен добрата вечеря е в енергията, а най-положителна беше на неговата вечеря заради самия домакин. Останалите вечери ми стояха някак си изкуствени, особено с Виктория, а на Любо изключително неловка, едва я изгледах. Боже, ако чуя още нещо за Франция, ще се хвърля от моста! А как се смееше нарочно и то на собствената си изненада, наистина ли е актьор?!
Аз съм на същото мнение, че Димитър се справи чудесно, сготви добре, създаде атмосфера, обстановка беше страхотна и настроението беше на макс.

# 143
На мен най ми хареса вечерята на Любо, и като храна, и като изненада!
Димитър ми е неприятен, лигав такъв...!

# 144
Хубаво е актьор Димитър,но той преиграва.Познавам подобен тип актриса,ами тя не излиза от роля пред хората.Един път бяхме насаме.Оказа се мрачна личност без публика.Затова си имам едно наум с веселяци,вечно търсещи внимание и ''душата на компаянията''.

# 145
  • София
Не си личи или поне не е така натрапливо, както да речем е при Любо, когато се "смее"  и дава оценки. И аз познавам актьори, които се занимават точно в сферата на стенд-ъп комедия и са наистина лъчезарни, дори когато оставаме насаме. A, aко преиграва, то това говори още по-лошо за останалите, които ако бяха сами, белким някое щурче насред декември щяхме да чуем Grinning

# 146
Мернах в последният момент реклама,ще има ''черешка'' другата седмица.Не знам дали не е повторение?Дамата,май е дерматоложка.Със сигурност е участвала вече,но аз преди много,много не следях формата.Сега ми е интересно.

# 147
Повторение ще е

# 148
  • софия
Повторение от началота на миналата година.
Радина Денкова, Краси Куртев, Веселин Плачков, Анна Ангелова, Елена и Стефания от „Игри на волята“.
Близначките бяха ужасно досадни, Плачков няма какво да бъде коментиран. Без замисляне ще пропусна това повторение.
Цитат
Шеф Манчев поставя задача на звездите да представят меню от конкретно десетилетие на миналия век, като допълнително условие е подходящ за епохата дрескод.

# 149
Това ли им беше новия сезон? Две седмици и хайде пак повторения. Angry

Общи условия

Активация на акаунт