🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 397
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 180
Тези близначки в стремежа си да изглеждат необикновени, просто преиграват и лично на мен никак не са ми симпатични. Предпочитам Плачков.

Лиана11,
И аз имам близнаци - момче и момиче. Съревнованието между двамата е основна черта. Може целия свят да е в краката ти, но ако другия стърчи един пръст отгоре, проблем има. Grinning

# 181
Аз харесвам близнаци, които се обличат различно, които имат различни прически и показват индивидуалността си. Но когато са деца, това го избират родителите, нали така?

# 182
Не сте коментирали басиста днес.''Готви'' в къща на приятел в Копривщица.Въпросният приятел помогна,а най-много готви друг негов приятел гинеколог.И баклава му направи и питка му омеси,патладжани пече,какво ли не.Участника зави криво,ляво зелеви сърми.И накрая изпуснах оценките.

# 183
40 точки получи. Добре му беше на чужд терен, сготвиха му, но Манчо ще го пореже със сигурност.

# 184
Пуснах го тази вечер, макар че съм го гледала, но нямаше какво друго. Тая седмица оценките са така ... изсипани от торбата за едното нищо на повечето от участниците. Не се впечатлявайте. Обаче близначките са тооолкова дразнещи, Боже мой! Определено делят един мозък, никоя няма цял. Хубави, ама адски досадници, като свраки са.

# 185
  • София
  Краси Куртев -  Акага
 в Черешката на тортата
  Епизод 68 (05.01.2022)

повторение на Епизод 28  от 28.01.2020

ЛИНКА е без реклами и се отваря извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 23:03 от Mari_Mar

# 186
Интересно ми е по какви критерии избраха да повтарят точно тази седмица? Голям рейтинг ли е събрала, що ли? Имаше къде, къде по-интересни участия...
Тази седмица нищо интересно по телевизиите, Хавай 5-0 вече ми писна отвсякъде...
Ще си чета книга пък, няма да им вдигам рейтинга😀🙃

# 187
  • София
dizlier, така е, когато са малки родителите избират. Като порастнаха почнах различни, според вкуса им.
Нещо с коментарите Ви ме отказахте да гледам другите епизоди, че нещо без това  нямам много време. Но вечерта на близначките ще я пропусна със сигурност, само от анонса ми стана.. бляк

# 188
  • Sofia
Аз ако ми е интересно, гледам по-сериозно, иначе като тази седмица - само за фон ми е предаването, докато си върша нещо и пускам по едно ухо понякога.
Като цяло всичките тази седмица с по нещо ме дразнят...  кой повече, кой по-малко...

# 189
Коя е тази толкова неприятна и пренавита личност, която декламира задъхано като ученичка Flushed
Направо да ти убие апетита.

# 190
  • Пловдив
Коя е тази толкова неприятна и пренавита личност, която декламира задъхано като ученичка Flushed
Направо да ти убие апетита.
Анна Ангелова от БНТ. Адски неприятна и като гост, и като домакин. Има поведение на нещо средно между класна пред пенсия, фелдфебел и стара мома. Нищо против всяко едно по отделно, но съчетанието в нея е отблъскващо.

# 191
Май е кадър на Канал 1, но е много нервозна. Чак агресивен коментар за нещо направи, от анонса си го спомних. Не гледам в момента, но не ми пречи да кажа колко е неприятна и превзета.

# 192
Предпочитам домакинята пред близначките. Изключително невъзпитани същества.

# 193
Добре, че, останалите са възпитани и я изтрайват. Такава досада е тази жена. Да й имам претенцията

# 194
Тази Денкова се прави на хай и много фешън.Злобее яко срещу Ани.Яла била това,разбирала от онова...А стига бе!Да разбираше така и от това от което трябва да разбира.Да,ама не!Но е обиколила света с тея пари и сега пита Ани колко пъти в живота си е яла равиоли,/един вид ,не струват равиолите ти,ти не си на моето ниво/Как си позволява 67 годишна жена с огромни финансови  възможности , да се състезава и да е толкова злобна с момиче на 30 години?А Ани според мен струва много повече от нея .

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 21:09 от kamelia m

Общи условия

Активация на акаунт