🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 5)

• 96 337
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 710
Влади Михайлов беше и наш представител на Евровизия с групата Equinox

# 1 711
Мен не ме подразни това момиче.
Не знаех коя е и с какво се занимава, но е млада, има кичовски вкус за мен, но беше по детски възторжена от новия си дом и се стараеше да се хареса. Ок вечеря имаше, но десерта не й се получи с тази плитка тава.

Повече ме дразнеше този нейн помощник, който само я подценяваше и критикуваше. Много анти.

За поредна вечер ме учудва, че хора са ги поканили да работят като синоптик и журналист, без да имат грам познания в областта.

# 1 712
За мен в сравнение с предишното й участие беше значително по-добре. Лошо впечатление ми направи това, че с дрехите , с които готви, посрещна и гостите.

# 1 713
  • Пловдив
За мен в сравнение с предишното й участие беше значително по-добре. Лошо впечатление ми направи това, че с дрехите , с които готви, посрещна и гостите.
е, как...беше се преоблякла с друг кич.

# 1 714
  • Пловдив
Лошо впечатление ми направи това, че с дрехите , с които готви, посрещна и гостите.
А,  не! Беше се преоблякла в друго крещящо розо с бежаво нещо!

# 1 715
  • София
Гледах Мила , лигава и несериозна ми е.Много преиграва. Дано някой от следващите да ни изненада приятно.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 16:36 от Тайна

# 1 716
Мила ми е мила,искам да ѝ се ядосам,но сърце не ми дава.Постара се момичето,ся,имаше свежи и засищащи салати,сирена,основното биваше без басамаците кашу,десерта трябваше да го направи в чашки и нямаше да има драма с него. Мразя да избие белтъка като правя сьомга,много невкусно изглежда.За другите не мога да дам мнение,М.Маевска я харесвам като фен на ХГ,но не знам много за нея. Малкия е симпатяга и добронамерен,а Влади,ех,Влади,мноооого готин бе

# 1 717
Изобщо не бях запозната с личния живот на участниците. Тъжно ми стана за това момиче. А гиманстичката голяма палавница Joy няма лошо. Ако гледам представяне тотал щета, от позицията на миналото й съвсем по друг начин я възприемам Мила.

# 1 718
Владимир Михайлов не беше ли и в Маскирания певец?

# 1 719
  • Стара Загора
Не, в ролята на брат е в сериала "Братя", чийто трети сезон скоро започва.
Трети сезон свърши, сега се очаква четвърти.

# 1 720
  • Sofia
Владимир Михайлов не беше ли и в Маскирания певец?
Да,Самураят.

# 1 721
Мила ми е много лигава и дразнеща, с поведение на малко момиченце... Не всеки трябва да може да готви, но не разбирам този напън да се показваш и да показваш, колко си зле...Да канят за повече от един път хора, които имат отношение към храната! Апартаментът най-вероятно е студио и затова има този вид. Потресаващ ми беше тоалетът и бижутата, с които беше на вечерята. Гледах едно предаване с майка и, която рекламираше  направени от нея бижута - еми малко да я беше консултирала кое с какво си върви! И Мила и майка и са ми от жените, които никога не порасват - до един момент може и да са интересни на някои, но след това са просто смешни.

# 1 722
И на мен  ми е инфантилна за 25 годишна...а за мама нямам думи...Гледах я при Тото ( YouTube ) преди време, тъжна гледка. Всяка възраст има своя чар, ако отчаяно се опитваш го играеш 30 годишна, когато си на 50...резултата е гротеска.

# 1 723
Леле, не мога да си представя , че това момче с тия стърчащи уши и кофти зъбки е Мистър България, явно много сме я закъсали! Като го гледам как хапва парченце храна колкото грахово зърно, си плюя в пазвата щото и аз имам син. Потресена съм от участниците, тази вечер Конова готви в много грозна кухня- ужасен плот и гръб и евтини пластмасови изделия.

# 1 724
Не, в ролята на брат е в сериала "Братя", чийто трети сезон скоро започва.
Трети сезон свърши, сега се очаква четвърти.
Боже, верно ли три сезона са ни мъчили?!
Сега се включвам, нищо не видях.

Общи условия

Активация на акаунт