Гледам на карти Таро и Ленорман.

• 141 025
  • 2 192
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,red-moonlight
,

Изглеждате доста наранена ,депресирана ,като че ли някой Ви е ранил доста жестоко.Колелото се върти .Били сте лъгана ,много приказки,малко действия.Бавно ще излезете от този кръг ,но ще стане.За следващите три месеца не знам дали ще е ,но ще бъдете щастлива в любовта,ще срещнете своя си човек.Няма да се изненадам,ако всичко завърши със сватба.

Може да си изтриете личните данни.

# 136
Здравей Croco, благодаря за отговора! Много точно описа състоянието в което се намирам в момента и въпреки желанието ми много трудно успявам да се отърся от миналото. Бъда здрава и успешна!

# 137
Здравей, Сroco! От много месеци не се чувствам добре в този дом, в който живея в момента. Почти всеки ден се чувствам като на ръба на лудостта. Психически не издържам на непрекъснатото напрежение. Въпросът ми е, дали скоро ще намеря    пътят към спокойствието? Благодаря ти много, предварително! Деси-36 год

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 09:03 от Posledna roza

# 138
Здравейте,Space_woman
,

Синът Ви няма да започне сериозна връзка тази година.Като цяло му е трудно с жените .Като че ли очакванията му са повече ,живее с някакви илюзии .Имам чувство ,че тръгва към някое момиче ,окрилен от любовта,безгрижно ,весело и после му се пречупва ентусиазма,защото не е това,което си е представял.Пак жена ще го приземи и ще му обясни да гледа по-реалистично.Може и Вие да сте това.Но тази година едва ли ще създаде връзка,не изключвам нещо мимолетно ,но той просто няма да е удовлетворен и бързо ще приключи.

Може да си изтриете данните.

# 139
Здравейте,Zhana89,

Интересен въпрос задавате,ще отговоря ,доколкото мога.Доста противоречив е този път ,изпълнен с колебания,раздвоение,несигурност,единоборства.Като цяло не е спокоен.Ако Ви харесва,продължете по него.Ако не -все още имате минимален шанс за избор.

Благодаря много за отговорът. Четенето ми се струва добро, защото аз никак не търся спокойствие Simple Smile

Ще задам и още един въпрос, ако е удобно. Очертава ли се да срещна специален човек?

# 140
Здравейте,Swissyy ,

Малко неразбираем за мен въпрос.Затова питах по два начина.
Първо,дали на въпросното момиче има направена магия-няма магия.
Второ,дали тя е правила магия на някого от семейството-не е правила магия.Завист ,неприятни чувствства -да,но не и енергийна намеса.

# 141
Може ли да попитам дали с мъжа ми ще запазим брака си и има ли друга жена между нас. Предварително благодаря
Ваня и Николай

# 142
Здравейте,Charismatique ,

Съжалявам,че ще го кажа ,но не Ви предстоят хубави дни на работа.Много противоречия ,много борба за надмощие ,много доказване ,много конфликти.Няма карти ,които да показват Вашето уволнение.Промени ще има ,но не са за добро.

Можете да си изтриете данните.

# 143
Здравей, Croco,
Дали в следващите два месеца ще срещна човека за мен. Ще имам ли истински пълноценна връзка?
Полина 28г.
Благодаря ти много. Simple Smile)

# 144
Здравейте,Tanzita ,

Много общ въпрос задавате.В личен план -любов ,но и страх  и някак ще се опитвате да балансирате между тези две чувства .Може би ще се борят разум и чувства.Напредък никакъв.По-скоро в личен баланс запазвате баланса ,равновесието.Ако става въпрос за поява на нов човек .ще влезе някой с гръм и трясък ,но най-вероятно в последствие ще му лъснат и неприятните страни.
В професионален план Ви се падат доста хубави и жизнерадностни карти.Нещо ново Ви предстои -което реално може да е всичко-и нова работа ,и нова длъжност,и нова заплата,някакво пътуване излиза тук.Накрая ,което е притеснително е,че Ви чакат доста трудности.Един вид като на финалната права.
Не мога да кажа повече ,надявам се да сте получили някакъв отговор.

Може да си изтриете личните данни.

Това ще го напиша за последно,защото ми омръзна да давам обяснения на лични.Няма да отговарям на въпроси,които не отговарят на посочените от мен критерии.Ако не Ви харесва,не ме питайте,не претендирам за достоверност.

# 145
Благодаря Croco, мисля, че сте видяла доста неща, и мисля да изчакам малко да се изяснят повече, преди да питам пак по-конкретно.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:30 от Tanzita

# 146
Здравейте, dara07,

По-скоро съм песимист ,че нещата ще се оправят.Твърде малко любов виждам между двамата ,както и много фалш и измама.Всеки си е потънал в собствените мисли и собствения свят.Като че ли никой не иска да прости ,всеки мисли и премисля.Съжалявам,но оправяне не виждам да показват картите.

Изтрийте си личните данни,моля.

# 147
Благодаря за отговора!

# 148
Здравейте,dara07,

Въпросното момче може и да се върне към семейството си ,но това ще стане след много дълъг период.Вероятността почти граничи с нулата ,но да кажем,че е не повече от 1 %.Съжалявам,но шансовете са нищожни.Картите показват по-скоро отдалечаване,отколкото завръщане.Засега той не желае.

Изтрийте си личните данни ,моля.

# 149
Здравейте,
Бихте ли могли да гледате и за мен,въпросът ми е Какви чувства има Петър към мен и ще има ли някакво развитие на отношенията ни?
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт