Гледам на карти Таро и Ленорман.

• 141 031
  • 2 192
  •   1
Отговори
# 2 085
Здравей кроко,
Искам да попитам кога се очертава да почна нова работа. Търся си такава, но чи е много трудно.
Десислава

# 2 086
Здравейте,alllure,polia72,Pepeliaschka
,Velvet11,Анонимен  и Vessita13
,

alllure

Да,интерес има,но за любов ми е малко трудно да говоря по тези карти.По-скоро му е приятна компанията Ви.Няма ги онези дълбоки чувства,които ми се иска да видя в подредбата.

polia72

Ще си намери момичето работа и ще е много доволна от нея.Наистина ще се намира в зоната на комфорта.И мъж ще си намери и ще бъде щастлива.

Pepeliaschka

Аз чувства тук не виждам ,по-скоро объркване и неясноти.Ще минете през доста дълъг застой,преди да преминете към по-високо ниво в отношенията-показва се накрая едно влюбване,зародиш на любов.Има надежда някаква.

Velvet11

Ако не е разрешен проблемът-ще се разреши по най-благоприятния за вас начин.
За специалния човек-още не му е дошло времето.

Анонимен

Има някаква вътрешна потребност да го прави,не мога да обясня точно каква.Негативни чувства няма сестра Ви.

Vessita13

Засега не,колкото и да се оглеждате.

Може да си изтриете данните и бъдете здрави!

# 2 087
,

alllure

Да,интерес има,но за любов ми е малко трудно да говоря по тези карти.По-скоро му е приятна компанията Ви.Няма ги онези дълбоки чувства,които ми се иска да видя в подредбата.

polia72

Ще си намери момичето работа и ще е много доволна от нея.Наистина ще се намира в зоната на комфорта.И мъж ще си намери и ще бъде щастлива.

Pepeliaschka

Аз чувства тук не виждам ,по-скоро объркване и неясноти.Ще минете през доста дълъг застой,преди да преминете към по-високо ниво в отношенията-показва се накрая едно влюбване,зародиш на любов.Има надежда някаква.

Velvet11

Анонимен

Има някаква вътрешна потребност да го прави,не мога да обясня точно каква.Негативни чувства няма сестра Ви.

Vessita13

Благодаря Croco. Да, усещам, че съм му интересна и приятна. Чувствам, че го интересувам като жена. Не е любовна тръпка със сигурност, по - скоро сексуален интерес. Весела Коледа и бъдете здрава!Благодарности за труда Ви.

# 2 088
Здравейте,Andjelina123,Moon1,Sunshine.yn
,Fiore6767
,mari mari
,ЛейдиРоуз
,SoftKM,Radmina
и Ani102
,

Andjelina123

Ако не сте си ги получили,ще ги получите-очертава се едно доста дълго чакане.

Moon1

Може би отговорът ми е доста закъснял-но ако не я е получил,ще стане .Има застой ,някак внезапно и бързо ще се получи.

Sunshine.yn

Засега не.

Fiore6767

Ще завършите,успешно ще е .И добра реализация Ви се очертава.Финансово-долу-горе,не е блестящо положението.За къща -имате добри карти ,но ще има някакво колебание от Ваша страна.Като че ли повече ще си остане като идея на първо време.

mari mari

Не излиза ревност тук,по-скоро се държи детински ,да не кажа глупаво.

ЛейдиРоуз

Не знам защо ,но не Ви излиза пътуване.Дано картите грешат.
Стабилна връзка засега също не се очертава.За финансите-ще бъдете много добре.

SoftKM

Труден ще е успехът и няма да дойде веднага.Обмислете добре,преди да се впуснете в авантюра.Има доста подводни камъни.

Radmina

Два пъти редя карти за отношенията Ви и съм озадачена -питате за развитие ,а то такова няма -или ми излиза застой ,или мъглява ситуация .
Бременност засега не .
Финансовото състояние и то е долу-горе.

Ani102

Не ми дават картите бременност все още .Надявам се да ме опровергаете.

Може да изтриете данни и бъдете здрави!

# 2 089
  • София
Croco, благодаря за отговора ви! За едната дестинация заминаването наистина отпадна. За другата си зависи изцяло от мен как и кога ще се организирам, но с малко бебе наистина не се очертава в следващите 5-6 месеца
Щастлива и благословена Коледа пожелавам и много лично щастие през следващата година!

# 2 090
Здравейте,mari mari,qqdd68
,sweet_girl__ и AvaDavina,

mari mari

Могат да се оправят нещата ,но Вие няма как да подпомогнете нещата .Мисля,че от една среща ще тръгне всичко ,тя ще даде тласъкът.

qqdd68

Не мисля,че ще останете заедно.Ще направите опит да се справите с положението ,но няма да е задълго.

sweet_girl__

Питах дали има чувства към Вас-не се виждат тук такива неща.Нещо много го е ядосало.Случайно да сте направили нещо,което да го е отблъснало.Тук излиза,че Вие сте причината за отдръпването му.Бъдеще за връзката Ви е силно казано.Нещата буксуват засега.

AvaDavina

Засега не ,доста кофти карти излизат .Надявам се да ме опровергаете.

Може да триете данни и бъдете здрави!

# 2 091
Здравей, Croco!

Искам да попитам следните неща:

- ще успея ли да намеря работа в новата сфера, за която се преориентирах през новата година? Ще ми хареса ли?

- очертава ли се бременност през новата година?

- ще се разбирам ли със семейството ми занапред? Ще се разочаровам ли отново от постъпки на семейство и приятели?

Аз съм Петя.

Благодаря от сърце за отделеното време ❤

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 14:07 от Анонимен

# 2 092
Здравейте,GGG123123,Lily5,Altana
и Ravven_R
,

GGG123123

Лъч надежда бих дала ,ако картите бяха долу-горе читави.За съжаление,за напред нещата между Вас няма да се променят.Поне не и за периода,който хващат картите.

Lily5

Не,няма да Ви навреди ,но ако не поставите ясни граници ,няма и да спре да прави фасони.Трудно ще се справите,но не  е невъзможно.
Вие няма да се промените,не можете-просто човек си е такъв,какъвто е.
С ремонта ще се справите перфектно.

Altana

Съжалявам ,но чувства вече няма .След време може пак да се появи интерес към Вас,но то ще е нещо временно.

Ravven_R

За връзката ви картите не показват развитие ,засега оставате на това ниво,на което сте.С детето ще се разбират ,бавно ще си изградят връзката помежду си,но стабилно.
В работата ще имате успехи,въпреки желанието на доста хора да Ви провалят.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 20:10 от Croco

# 2 093
  • sf
Привет! Имам само един въпрос- ще имам ли скоро /някога сериозна връзка в живота си? Виктория. Благодаря!

# 2 094
Здравейте,Stasi184 и Posledna roza
,

Stasi184

Не се вижда приключване ,но и развитие няма .Хем Ви приема като жена и Ви вижда като майка на детето си ,хем ги няма онези чувства ,които трябва да ги има.
Интерес към други жени все още няма ,но не се знае кога ще се завърти колелото.
Втори път редя и тук вече нещата излязоха по-категорични-отдалечавате се емоционално един от друг.

Posledna roza

Ще има промяна към много добро -и финансово ,и лично щастие.Ще минете обаче през труден период .

# 2 095
Здравей Croco. Как ще се случат нещата с работата при мен? Благодаря предварително за отделеното време и отговора!

# 2 096
Здравейте, Кроко! Благодаря за предишния отговор!

1. Преди време (преди вашия отговор) имах едно запознанство (не беше точно връзка) с един човек, с който след някои неща казани помежду ни, прекъснахме връзка. Виждаме се поне веднъж седмично заради обща работа. Все още имам симпатии към него.... има ли смисъл да се надявам, че може да възобновим комуникация?

2. Наскоро се запознах с една жена, с която бързо си станахме близки приятелки. Но въпроса ми е, наистина мога ли да и се доверя? Често усещам, че нещата не са точно така, както разправя.

Имената на лично 🙋‍♀️

# 2 097
,

alllure

polia72

Pepeliaschka

Velvet11

Анонимен

Vessita13

Здравей, Croco, извинявам се предварително, но ми се струва, че ме пропусна.
Не е проблем, просто искам да знам да не би да сгрешил някъде при задаването на въпросите си?

# 2 098
Здравейте. Ще се радвам да получа отговор на няколко въпроса:
- Ще забременея ли отново и ще имам ли трето дете?
- Ще успея ли да се развия професионално в сферата на дизайна?
- Ще сменя ли работата си през идващата 2024г?
Изпращам името си на лично съобщение. Благодаря Simple Smile

# 2 099
Въпрос :
Стефан ,бившето ми гадже , ще спре ли да се заяжда с мен и семейството ми ?
И направил ли ми е магия ? , защото постоянно го сънувам ,без причина.
Благодаря много !

Общи условия

Активация на акаунт