Гледам на карти Таро и Ленорман.

• 141 007
  • 2 192
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Здравей Croco,

1. С правилния за мен човек ли имам отношения в момента и по-добре ли е да бъда сама, отколкото с него?

# 2 101
Здравейте,Stasi184 и Posledna roza
,

Stasi184

Не се вижда приключване ,но и развитие няма .Хем Ви приема като жена и Ви вижда като майка на детето си ,хем ги няма онези чувства ,които трябва да ги има.
Интерес към други жени все още няма ,но не се знае кога ще се завърти колелото.
Втори път редя и тук вече нещата излязоха по-категорични-отдалечавате се емоционално един от друг.

Posledna roza

Ще има промяна към много добро -и финансово ,и лично щастие.Ще минете обаче през труден период .

Може да си изтриете данните и бъдете здрави!

Благодаря Ви! Напоследък забелязвам още по-голямо отдръпване от него и моят въпрос е родителите му намесени ли са в това, тъй като много обичат да се месят във взаимоотношенията ни и се опитват винаги да ме злепоставят пред него. Имам чувството, че голяма част от конфликтите са породени от тях.
Изобщо изглежда ли като този мъж като да е моят човек и за мен, или по-скоро-не и защо започва да има интерес към други жени?

# 2 102
Здравей Кроко. Въпросът ми е ще забременея ли приез 2024 година? Името на лично съобщение.

# 2 103
Здравейте. Публикувам темата с разрешение на администратор. Всеки може да ми задава въпроси тук в темата ,броят на въпросите е неограничен.Ще се старая да отговарям ден за ден . От Вас очаквам имената на хората ,с които тези въпроси са свързани.Имената могат да се пишат и на лични ,но само имената ,въпросите-в темата. Няма да отговарям на въпроси ,касаещи здравето. Не пиша какви карти са се паднали и не обсъждам комбинации. Отговарям подред -ако съм подминала някого ,значи не отговаря на условията ,а най-често е ,защото не си пишете имената или въпросът касае трима човека ,а сте написали името само на единия ;или само инициали и т.н.

Бих искала да помоля всички ,които пишат в темата ,да прочетат първо условията ,преди да ми пишат на лични с претенции.Много е неприятно да ровя из личните ,за да търся съобщенията на хората ,на които наистина трябва да отговоря.

1.Задават се въпросите тук в темата  с имена -имената може и на лични ,може и тук,кой както иска.

2.Отговарям подред.(това защо не се разбира ,не знам ,заливате ме със съобщения на лични защо не съм Ви отговорила -ами може би ,защото не съм стигнала още до Вас).

3.Не си повтаряйте въпросите ,преди да съм Ви отговорила,гарантирам ,че няма да стане по-бързо.

4.На лични може да си пишете само имената ,не въпросите.

5.Не гарантирам достоверност,все пак това са карти ,нямам дарба.

6.Отговарям ,когато мога.

Няма да пиша повече условията ,просто няма да отговарям на хора,които не отговарят на тях и няма да се обяснявам.
Здравейте, аз съм една притеснена майка. Имам дъщеря на 33 г казва се Мария. От много години е сама и няма приятел. Вярно, че има изисквания, но наистина не среща дори що годе подходящ приятел. Ще срещне ли такъв човек и кога, ще успее ли да създаде семейство и деца и кога?
Втори въпрос: от една фирма преди няколко дни и предложиха работа. Ще я вземат ли на работа там и как ще се чувства. Мястото в което работи сега е токсично с много лошо отношение не само към нея, а и към другите служители. Много напуснаха. Та ако я вземат там където и предложиха, добре ли ще се чувства?
И последен трети въпрос. Очите и все гледат навън. Ще замине ли на работа или да учи в чужбина. Има си любимо място на друг континент, там е завършила бакалавър, на втори континент магистратурата. Ще замине ли за докторантура или за работа на едно от двете места.
Много благодаря ❤️

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 07:54 от Rumenatia

# 2 104
Въпросът ми е големият ми син ще се върне ли в БГ и какво го очаква скоро ?

# 2 105
Здравей, Croco,

Аз искам да попитам:

1. … приятелка ли ми е? Мога ли да разчитам на нея и да й се доверя? Има ли завист при нея?
2. …. какво изпитва към мен? Иска ли му се да сме във връзка?

Имената изпращам на лично съобщение.

# 2 106
Здравейте,Mihaela.love,gerryG
,Sweet_Dreams19
и stilqnka111
,

Mihaela.love

Ще продължи да бъде на приливи и отливи .Така му е удобно.За чувства -нищо не мога да кажа,просто не излизат такива.Трудно бъдеще, бих казала,че Ви очаква.По-скоро на край ми приличат нещата ,отколкото на нещо положително.

gerryG

Няма да е все така ситуацията ,ще има промени.Този човек ,който и да е той,му пречи ,но той е изключителен манипулант и разполага с достатъчно власт,за да си позволи да командори.Каквото и да направи мъжът Ви ,не може да промени ситуацията.Не ми се вижда да смени работа засега.Иначе работа ще си намери ,ако започне да търси сериозно и наистина реши да се премести.Ще му хареса ,ще бъде удовлетворен.

Sweet_Dreams19

Засега като че ли не се вижда бременност.
За имота -повече ще съжалявате,ако го продадете.

stilqnka111

С времето ще го забравите,но ще Ви е много трудно.Още сте влюбена ,въпреки че го потискате.
С работата бавно и славно ще потръгнат нещата напред,с усилия ,с желание и с многото любов,която влагате.
За мъжа Ви -аз не виждам тук чувства у Вас към него.За мен това е доста труден брак.

# 2 107
..... ще бъде ли свекър и дядо на внуци?

# 2 108
  • София
Здрaвейте Croco и ЧНГ! Въпросът ми е ще намеря ли подходящ партньор за мен тази година, който да приеме и детето ми и дали това се очертава да се случи в България или в чужбина? Името на лично.

# 2 109
Здравей Croco, за много години и бъдете здрава!
Въпросите ми са:
1. ... Преодолял ли ме е, забравил ли ме е, има ли още чувства към мен?
2. Подходящ ли е този човек за мен или е по-добре да остана с мъжа си?
3. Ще срещна ли някога голямата любов, такава каквато си я представям?
Имената ги оставям на лично Simple Smile
Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 04:44 от angelika_

# 2 110
Здравей Croco, може ли да попитам дали ще се разделят в скоро време 1 и 2 ? И дали 1 ще направи опит да се върне при мен,има ли чувства към мен? Имената ще изпратя на лично.Благодаря!

# 2 111
Здравейте,Mihaela.love,gerryG
,Sweet_Dreams19
и stilqnka111
,

Mihaela.love

Ще продължи да бъде на приливи и отливи .Така му е удобно.За чувства -нищо не мога да кажа,просто не излизат такива.Трудно бъдеще, бих казала,че Ви очаква.По-скоро на край ми приличат нещата ,отколкото на нещо положително.

gerryG

Няма да е все така ситуацията ,ще има промени.Този човек ,който и да е той,му пречи ,но той е изключителен манипулант и разполага с достатъчно власт,за да си позволи да командори.Каквото и да направи мъжът Ви ,не може да промени ситуацията.Не ми се вижда да смени работа засега.Иначе работа ще си намери ,ако започне да търси сериозно и наистина реши да се премести.Ще му хареса ,ще бъде удовлетворен.

Sweet_Dreams19

Засега като че ли не се вижда бременност.
За имота -повече ще съжалявате,ако го продадете.

stilqnka111

С времето ще го забравите,но ще Ви е много трудно.Още сте влюбена ,въпреки че го потискате.
С работата бавно и славно ще потръгнат нещата напред,с усилия ,с желание и с многото любов,която влагате.
За мъжа Ви -аз не виждам тук чувства у Вас към него.За мен това е доста труден брак.

[/quote

Здравейте кроко, ще запазя ли връзката с приятеля ми и ще преодолеем ли кризата или той ще сложи край, благодаря на лични пратих имена и дати

# 2 112
  • София
Здравей,Croko за много години,пожелавам най-вече здраве и късмет във всичко. Казвам се Милена .Бих искала да пипитам Янко,ще ми върне парите който ми дължи докат е в БГ.И още един въпрос ако може,до 6 мес.ще имам ли сериозна връзка?

# 2 113
Здравей Croco , имам проблеми във финансов аспект . Може ли да погледнеш как ще се развият нещата , ще се оправи ли всичко до месец два примерно . И виждаш ли дали ще си сменя работата . Благодаря

# 2 114
Здравейте, Croko,  
1. ще запазя ли връзката си в която съм в момента
2.ще преодолеем ли кризата, или приятелят ми ще ме остави,
3. Какво решение ще вземе той за връзката ни
4. Развитие на връзката ни
на лични съм пратила данни ( аз 10.06 той 19.12,)  благодаря и бъди благословена

Общи условия

Активация на акаунт