Гледам на карти Таро и Ленорман.

• 141 004
  • 2 192
  •   1
Отговори
# 2 115
Здравейте, Croko,  
1. Ще продължи ли възката ми в която съм в момента?
2.Развитие на връзката ни?
3.Ще забременея ли през 2024 година?
на лични съм пратила данни
Благодаря!

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 12:15 от exfree

# 2 116
Здравейте, Croko, 
1. Ще срещна ли любовта до края на календарната година?
2. Ще сменя ли работата си до края на календарната година?

# 2 117
Здравейте,Mihaela.love,gerryG
,Sweet_Dreams19
и stilqnka111
,

Mihaela.love

Ще продължи да бъде на приливи и отливи .Така му е удобно.За чувства -нищо не мога да кажа,просто не излизат такива.Трудно бъдеще, бих казала,че Ви очаква.По-скоро на край ми приличат нещата ,отколкото на нещо положително.

gerryG

Няма да е все така ситуацията ,ще има промени.Този човек ,който и да е той,му пречи ,но той е изключителен манипулант и разполага с достатъчно власт,за да си позволи да командори.Каквото и да направи мъжът Ви ,не може да промени ситуацията.Не ми

stilqnka111

С времето ще го забравите,но ще Ви е много трудно.Още сте влюбена ,въпреки че го потискате.
С работата бавно и славно ще потръгнат нещата напред,с усилия ,с желание и с многото любов,която влагате.
За мъжа Ви -аз не виждам тук чувства у Вас към него.За мен това е доста труден брак.

А изобщо възможно ли е да се съберем след време с въпросния колега? Дали има чувства към мен?

# 2 118
Здравейте и за много години.
Бъдете здрава, Кроко.
Искам да попитам дали ще се задържа на тази работа по-дълго и дали скоро ще се видим с Петър.

Мария съм, благодаря!

# 2 119
Здравейте, Croco,  

1. В личен план ще има ли скоро положителна промяна?
2. В професионален план, ще има ли промяна?

Благодаря предварително, на лични съм написала името.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 12:57 от e233

# 2 120
Здравейте Croco, ще има ли положително развитие в работата ми с цел излизане от финансова криза? Благодаря за отделеното време.
На лично съм изпратила данни.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 13:36 от desi.a

# 2 121
Здравей , искам да питам какво ме очаква в личен план до три месеца? именто на лично
благодаря.

# 2 122
Здравей , Croco ! Благодаря ти за отговора .Знам че отдаваш много от времето си и енергията която също трябва да се върне ! Благодаря ! Би ли ми отговорила защо ще се разделим .Заради мен или връзката на жена ми ще продължи с този човек ? Той ли ще е причината ? Или тя ще иска някаква промяна в ситуацията ? Предварително ти благодаря ! Ще пиша имената на лични.

# 2 123
Здравей Croco!
Ще се радвам да разбера дали човекът, с когото имам отношения от близо година има сериозни намерения към мен, има ли силни чувства, иска ли да продължи живота си с мен?
И всичко окончателно ли е приключило между него и бившата му жена-като чувства и желания?
Имам своите съмнения, защото не искам да се опаря…
Благодаря, че отделяш тук от личното си време, бъди здрава и щастлива 😊
Имена на лично

# 2 124
Здравей, Croco!
Въпросът ми е свързан с работа, професионално развитие, курсове и образование.
В момента съм без работа и малко обезверена, всичко вследствие на кофти избори, които направих и които се отразиха. Какво мога да очаквам през идните месеци, ще имам ли късмет и светлина в тунела?
Име на лично съобщение

# 2 125
Здравей, Кроко!
Въпросите ми са свързани с човек към, който имам симпатии, мислех че и той има към мен, но вече не знам, объркана съм.
Интересува ме А харесва ли ме?
Има ли желание да бъде с мен?
Защо се промени отношението му към мен?
Имената изпращам на лично. Благодаря!

# 2 126
Здравей, Croco! Много бих се радвала, ако отделиш от времето си и успееш да отговориш на моя въпрос.

Как ще се развие любовния ми живот през тази година?

Поздрави, -С!

# 2 127
За много години!
Много се извинявам, интересува ме какво ги очаква в най-кратък срок, бащата на дъщеря ми(Радослав), жената с която той живее и обича (Красимира), и неговата майка (Мария).
Предварително благодаря!

# 2 128
Здравей Кроко и успешна година! Моля те да погледнеш ще продадем ли скоро имота, който сме обявили?

# 2 129
Здравей Кроко,
Елвин ще избере ли мен за своя жена до края на годината и изобщо.
Десислава

Общи условия

Активация на акаунт