Августинки Тема 2

• 24 579
  • 695
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
За много години, момичета!Здраве и сбъднати мечти!
Mandaria съжалявам 😑

Доктора каза предния път за контакти да не си и помисляме 😅 На мъжа винаги може да му се помогне и с други средства.Моя вика, че не се сеща даже 😅 солидарен е с мен 😝 Инвитрото сме малко по-различни от естественото.С тия хормони .. Бе понякога се присещам, ма с тва отлепяне и кафяви течения 🤮 Айде нема нужда 🥴

# 316
Аз пак прокървих...този път е по-обилнон наложи се да сложа превръзка за цикъл.
Ходих на преглед и двечките са живи. Няма данни за отлепване. Нямам болки ...не знаят от какво е...
Да съм лежала. ...

Мандария,  думите са слаби за това което изпитваш ...трябва да си силна и някак си да продължите с борбата...силни прегръдки...

# 317
Честита Нова Година и от мен момичета!

Мандария, ужасно съжалявам за случилото се! Прегръщам те и ти пожелавам 2022 да ти донесе нова и успешна бременност!

При мен кървенето днес се поуспокои, и е само кафяво....което си е също ужасно притеснително, но предвид количествата и цвета които видях през целия декември, ден с кафяво кървене, направо за хубав ден си го броя.
Иначе се успокоявам, че гърдите все още ме понаболяват, имам гаден вкус в устата и съм чувствителна на миризми.
Чудя се дали причината за това кървене не е това, че бременността ми беше двуплодна на едното плодно сакче си остана празно с диагноза кухо яйце.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 18:13 от Cinnamon Cookie

# 318
Аз пак прокървих...този път е по-обилнон наложи се да сложа превръзка за цикъл.
Ходих на преглед и двечките са живи. Няма данни за отлепване. Нямам болки ...не знаят от какво е...
Да не е от капиляр във влагалището. Моя приятелка се беше шашнала така, лежи и всичко е наред, малко да се натовари и почваше да прокървява. В чудо се беше видяла. Накрая излезе от слаб капиляр във влагалището, който се пуквал незнам си защо. След като откриха проблема го решиха лесно, но доста се беше шашнала, но тя беше в 4-5м тогава.

# 319
Здравейте момичета! Вклювам се и аз тихично в групата след една загуба  с термин края на август. В 5 седмица точно си пуснах ЧХГ, защото имах зацапване да видя как вървят нещата и ЧХГ беше 7002 при референти стойности за 5 седмица 217 - 7138 mui/ml. Зарадвах се първоначално, че е висока, а сега обаче си мисля да не е прекалено пък висока за точно 5 седм. и 0 дни? С първата неуспешна не съв пускала ЧХГ и не съм много наясно. Вие как мислите момичета има ли място за притеснение? Благодаря ви!❤

# 320
Мandaria, много съжалявам, прегръдки.

Днес бях на преглед и уж всичко е наред засега. Споменаха аденомиозата ми и може би оттам да е дошло кървенето. Или миоми евентуално може да влияят.
Риска пак си го има и сигурно ще ми е все така притеснено преди преглед и по нататък.
Относно секс това ми е последното нещо  за което мисля.Joy
Чудя се как ще им съобщя на работа, сигурно към края на месеца. Хич няма да се зарадват, ще чакам да чуя доктора какво ще каже. Но до 7 месец определено не мога да стоя както ще им се иска. Да го докарам дотам първо.

# 321
Mandaria, прегръдки... дано скоро се сбъдне мечтата ви! ❤

Момичета, аз продължавам да се чувствам тотално изцедена... свалила съм 2-3кг дори до 51кг на 177см височина и определено не ми е добре. Не мога да ям почти от гадене, а ми прималява от глад. Опитвам да хапвам на често по малко, но не знам как ще изкарам на работа вдругиден, а не искам да им казвам още. Поне спрях да повръщам, но симптоми имам цяла палитра, не мога и да спя добре... в сряда съм на първи преглед, дано докторката предложи нещо за облекчение.

Този документ за уведомяване на работодател, който споменахте, може да се извади чак към 10г.с., когато се запишем на ЖК ли? АГ ли го издава?

# 322
За документ не знам, на мен не са ми искали, и двата пъти казах на шефа, питах го трябва ли му документ и той каза не. Обаче се сещам, че АГ на ЖК ме пита дали ми трябва официален документ да уведомя работодателя си, то всъщност и тогава питах шефа дали му трябва. Така, че предполагам, че АГ го издава.
За момичета, на който им се гади. Като забременях първия път една колежка каза, че е живяла 3м на попара със сухар, сирене и вода първата бременност. Обаче на втората и казали да пробва да яде обикновенна бисквита или сухар още преди да стане от леглото сутринта. Каза, че това я е спасило втория път, защото пак много е повръщала, а така е станало поносимо. Не ми се е налагало да пробвам, но нищо не ви пречи да опитате, поне не може да ви навреди.

# 323
  • София
Не помагат бисквити/солети, джинджифил, кола, дъвка, кисело, нищо.
Ям насила и го повръщам след час-два. Като парцал съм, а от утре захващам 4 дни в офиса. Не знам как ще се справя, честно. Цял ден лежа и нямам сила да стана.

# 324
Не помагат бисквити/солети, джинджифил, кола, дъвка, кисело, нищо.
Ям насила и го повръщам след час-два. Като парцал съм, а от утре захващам 4 дни в офиса. Не знам как ще се справя, честно. Цял ден лежа и нямам сила да стана.

Става ми лошо от почти всичко от животински произход (месо, кашкавал, сирене) само прясното и киселото мляко са поносими за сега. С месото е просто някакъв ад, даже някой като яде до мен само като му усетя миризмата…и ми става зле, с лука и чесъна е същото.
Общо взето..живея на картофи и някакви тестени неща…сухари, солети, бисквити и чай. Напълно съм наясно, че това изобщо не е добре, защото това са бързи въглехидрати, обаче това е положението за сега, надявам се да отмине. ММ и той страда от цялата работа, яде в другата стая,  поръчва си готова храна, защото ако се сготви вкъщи, трябва да се изнеса. Cold Sweat
Майка ми и свекърва ми не са имали такива оплаквания и са доста изненадани.

# 325
Здравейте момичета! Страшно нещо е това със симптомите, на мен вместо да намалят - 10г.с. съм - се увеличават. Гаденето е ужасно, вкусът в устата ми е още по- ужасен, нито вода, нито храна ми се услаждат. Аз не съм от тези дето се оплакват как да е, но то не се търпи вече.
Чудя се вече дали не е от годинките....на 40 съм. Disappointed Relieved
Прави ми впечатление, че доста от вас пишат, че редовно пият болкоуспокояващи. Толкова ли са непоносими болките ви? Аз не съм привърженик на хапчетата и дори при главоболие гледам да търпя. Мисля не е препоръчително по време на бременност честата употреба на дори " леки и безвредни" уж болкоуспокояващи та било то и парацетамол, а за Ибупрофен да не говорим дето го пишат, че много е ефикасен,а то по- голяма отрова от него няма накъде.

# 326
Здравейте момичета! Страшно нещо е това със симптомите, на мен вместо да намалят - 10г.с. съм - се увеличават. Гаденето е ужасно, вкусът в устата ми е още по- ужасен, нито вода, нито храна ми се услаждат. Аз не съм от тези дето се оплакват как да е, но то не се търпи вече.
Чудя се вече дали не е от годинките....на 40 съм. Disappointed Relieved
Прави ми впечатление, че доста от вас пишат, че редовно пият болкоуспокояващи. Толкова ли са непоносими болките ви? Аз не съм привърженик на хапчетата и дори при главоболие гледам да търпя. Мисля не е препоръчително по време на бременност честата употреба на дори " леки и безвредни" уж болкоуспокояващи та било то и парацетамол, а за Ибупрофен да не говорим дето го пишат, че много е ефикасен,а то по- голяма отрова от него няма накъде.

Аз водата все още не мога да я пия. Иначе забелязах че като хапна и легна веднага ми се разминава повръщането. Горчивия вкус ми по отмина,което беше най-ужасно!Аз апетит имам ям повръщам,абе кофти работа. При мен вече сякаш повръщането намаля от 4,5 пъти на ден стана един,два пъти което е нещо. Иначе болежки нямам,нямам придърпвания както всичко останали. Много рядко мога да почувствам че нещо ме дърпа,уморота си я имам. Лежа си почти по цял ден. Нож па за сега съм пила вече съм 9+ седм два пъти,въпреки че съм след инвитро. АГ ми каза че повръщенето в най-добрия случай ще отшуми към 12,14 седмица🤷♀

# 327
Някой ще си прави ли пренатест ? Какво мислите за него . АГ каза че се прави след 10г.с

# 328
Някой ще си прави ли пренатест ? Какво мислите за него . АГ каза че се прави след 10г.с

Аз ще правя Vision тест. Сега като отида да се записвам на ЖК ще се уговорим за дата с АГ мисля да е на 21 януари,тогава ще съм в 11 седм и 4 дни

# 329
Здравейте и от мен!
Да отговоря първо за документа за пред работодателя, нещо като амбулаторен лист е и се вади при аг, който ви следи, по принцип трябва да го дадете на работодателя, като кажете че сте бременни, а той от своя страна трябва да издаде заповед, че не може да ви командирова, да работите извънредно и тн Simple Smile

Моя последен цикъл беше на 13.11. Имам приятелка акушерка и изчисли термина на 20.08.,но още не съм ходила на преглед Simple Smile тази седмица мисля да ходя да чуем евентуално сърчицето.
Имам момиченце, март ще става на 3 годинки с нея имах постоянно гадене до 4тия месец. Сега гадене нямам освен вечер понякога, но имам киселини, болки в кръста от време на време и менструални болки доста често. Освен това имам раничка на шийката на матката от предното раждане и ми казаха че е доста възможно да кървя заради нея, слава богу не ми се е случвало все още.
Ще се следя отново при Клисурски в Мд София и ще раждам отново при Дяволов и моята приятелка акушерка пак в МД, ако живот и здраве всичко е наред.

И един едит, защото мислех да кажа за секса, а забравих 😂 нямам особено желание, заради менструалните болки. С предната бременност правехме почти до края, обаче доктора като успяваше да напипа главата с пръстите си ме филмира и взех да си представям как удряме бебето по главата 😂.

Пожелавам ви леко бременеене момичета и честита нова година! 🎄🤰

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 23:48 от Etichka

Общи условия

Активация на акаунт