Августинки Тема 2

• 24 557
  • 695
  •   1
Отговори
# 300
Честита Нова Година на всички Simple Smile Аз имам един по личен въпрос. Споделете как върви сексуалния ви живот, защото при нас хич го няма 🤣 и то защото  1во ме беше страх, после ми беше доста зле, после мн ме болеше стомаха иии все нещо ми има. Окей за жената е ясно, че ще издържи ама факта, че пренебрегвам и мъжа си. После започвам да си мисля някви неща, да сънувам някви глупости, че ходи някъде и т.н.Таа въпроса ми е как стоят нещата при вас. Безопасно ли е да се прави секс или не..

# 301
За много години, момичета 🥂
Мен от вчера ме тревожат едни мисли за това как ще се справя с майчинството. Направо се чувствам виновна, нещата се случиха лесно, карам лека бременност, искам да имаме бебче, обаче мислите за безсънни нощи, проблеми с кърменето, много плач, колики и всички екстри много ме плашат.. Снощи се зачетох в темите за новородени и не знам какво ми стана, влязоха ми едни мисли, че нищо не знам, не съм готова и разни такива. А имам 10 години по-малък брат и сменях памперси, топлех АМ и го приспивах като беше на няколко месеца, обаче сега съм като в небрано лозе. на НГ имахме гости и две момиченца, на 2 и половина и 3 и половина, голямо тичане и пищене беше, на няколно пъти много ме изнерви това. А не искам да съм вечно изнервена мама, искам да давам любов на малкото човече и целия хаос, който ще дойде с него. Аз от доста време държа всичко в живота ми под контрол и сякаш промяната ме плаши, колкото и нелепо да звучи.. Ох, стана дълъг роман със нелогични душевни терзания, не знам какво ми става 🙅‍♀️

# 302
Ако нямаш някакви проблеми с бременността и си я караш нормално, или пък лекаря не ти е забранил по някаква причина да правиш секс си е напълно безопасно до деня на раждането. Само трябва да гледате да не ти натиска корема, но пози за това да искаш.
Първата бременност ММ ми отряза секса като бях в 6м, категорично ми обясни, че докато родя толкова беше. Долу горе по същото време усети бебето за първи път да го рита, не правехме секс като го ритна ама мъжка му работа. Втория път ме отряза още в 4м. Не го знам защо. Сигурна съм, че не е ходил по чуждо или поне не съм усетила. Сега да видим кога ще ме отреже пак.

# 303
Честита Нова Година на всички Simple Smile Аз имам един по личен въпрос. Споделете как върви сексуалния ви живот, защото при нас хич го няма 🤣 и то защото  1во ме беше страх, после ми беше доста зле, после мн ме болеше стомаха иии все нещо ми има. Окей за жената е ясно, че ще издържи ама факта, че пренебрегвам и мъжа си. После започвам да си мисля някви неща, да сънувам някви глупости, че ходи някъде и т.н.Таа въпроса ми е как стоят нещата при вас. Безопасно ли е да се прави секс или не..

С първата бременост естествена с бившия ми мъж правихме секс почти до 7 месец и то почти всеки ден! Сега с тази бременост която е инвитро ми е забранено категорично от репродуктивния лекар,но честно казано с тия вагинални хапчета,които са по 8 на ден ми е само до секс. Ако няма причини които да ви е казал АГ може да си правите секс,естествено една идея по внимателни.
Относно размислите на дамата за майченството…Притеснения дали ще се справиш като майка може да имаш на 20 и на 40. След като е желано бебчето него мисли,ще се справиш.Лесно майка не се става и като вече жена която има едно дете мога да ти кажа,че си заслужава всяка безсънна нощ и всяка сълза. Бях на 20 като родих в чужда страна,незнаеща езика,не бях гледала дете и се справих. Родих секцио,трудно се раздвижих,бях притеснена дали ще се справя е успях.

# 304
Моят лекар каза, че предпочита без секс докъм 12 г.с Rolling Eyes

# 305
С първото се притеснявах как ще се справя, с второто също, сега пак се притеснявам. Големия беше бебе еднорог значи будеше се само за да яде. Вечер като заспеше в 21ч се будеше сутринта в 6ч, ядеше и заспиваше пак до 9ч и това от новородено. Чак като се роди сестра му разбрах какво ангелче си имах за първо дете, а аз се оплаквах от него. Тя пък беше негова пълна противоположност. Преспивах я по 2ч за да спи 20мин и това няма значение дали беше денем или нощем. Ако спеше по 1ч непробудно през ноща бях направо щастлива. На година и половина някъде започна да спи по цяла нощ. Да трудно е, но се издържа. Все пак ще порасне и после ядовете са съвсем различни. Значи в момента кротки ли са значи правят беля. Мебелите и стените са ми в рисунки, преди ме дразнеше, обаче вече не ми пука. В хола обикновенно е паднала бомба и няма къде да се стъпи от играчки. Рано или късно ще ми е подредено, но няма да е в близките години.

# 306
  • Пловдив
Относно секса,хем имам желание,хем ме е страх .Ще питам АГ,но то ма мен постоянно ми се гади.Иначе знам,че ако всичко е наред,може да се прави.

# 307
  • София
Нямам желание за секс, постоянно ми се гади и ми е лошо. В началото бяхме по-редовни, но в момента съм като парцал с това повръщане.
С баткото спряхме след някъде 5м, получавах контракции при секс и нямах никакво желание. Изтърпя ме 🤣

# 308
Относно секса и ние не правим по препоръка на АГ. Аз и до преди няколко дни изобщо нямах желание, но тези дни се чувствам по-добре и взе да се връща с пълна сила. Иначе и аз сънувам кошмари с мъжа си точно заради това притеснение, че не му давам нужното. При мен кошмарите започнаха още след първата неуспешна бременност, защото доста се бях филмирала, че няма да се получи и ще се разделим. След сватбата нещата се успокоиха, но сега пак наново. Днес се събудих след поредния такъв кошмар и ми е много криво. Иначе чакам с нетърпение АГ да каже, че можем, защото усещам, че скоро и аз няма да издържа. То с тези хормони…

# 309
Момичета, напускам темата. Терминът ми беше за рождения ми ден, но няма да го бъде. Успешна бременност на всички!

# 310
Момичета, напускам темата. Терминът ми беше за рождения ми ден, но няма да го бъде. Успешна бременност на всички!
Много съжалявам за загубата и болката ти 😢. Надявам се в най-скоро време да се радваш на успешна и спокойна бременност.

# 311
  • София
Много cъжaлявaм. Нaдявaм cе много cкоро дa cе cлучи чудото пaк и дa имaш безпроблемнa бременноcт, нa която дa cе рaдвaш до финaлa c пухкaво бебче. Изпрaщaм ти топли прегръдки ❣️

# 312
mandaria Съжалявам! Искрено ти пожелавам съвсем скоро да имаш лека и успешна Б и да сте много щастливи!
M.Angelova когато имаш свои деца ще е различно от чуждите , пак ще се дразниш на моменти ,но и ще имаш много радости! Не го мисли това , ще се справиш!
На нас секса ни е забранен.
Добре дошли на тези , които не съм поздравила!
Чакам добри новини от всички със скорошни прегледи ( и не само ).
Аз съм леко във филма , защото имам загуба на един от малкото симптоми,ноо ще гледам да съм позитивна.
Lusinda , вие ли имахте годишнина, честита да ви е! Обичайте се и се подкрепяйте още дълги години!

# 313
Орехче влязох в 8 седмица. И все още пукнат симптом нямам. Никакъв, дори и минимален. Като изключим липсата на цикъл разбира се. На връх Нова година ми беше зле, но има голяма вероятност да е от това, че в малко по-раните часове преядох с руска салата. Аз рядко правя руска салата и сега се нахвърлих на тази дето я беше направила свекърва ми като невидяла първо на обяд, после и в късния следобяд, като на обяд ядох и други неща разбира се. После на 1 ме боля цял ден глава, но това е заради кашлицата. И най-смешното е, че вечерта пих една чаша газирана вода и главата ми мина. На 1 отново ходихме с децата при свекърите ми, че баща им беше на работа и пак прекалих с яденето.

# 314
  • София
Мандариа, съжалявам много. Много стиснати палчета от мен за следваща успешна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт