Августинки Тема 2

• 24 551
  • 695
  •   1
Отговори
# 285
Нали се хвалих, че нямам симптоми. На връх Нова година реши да ми е лошо. Значи изкарах две бременности без да ми е лошо, а сега ми е лошо и не мога да ям. Не, че е проблем. Ние сме си вкъщи с ММ мъж и двете деца. И като се замислих карам трета поредна нова година на безалкохолно, даже четвърта като смятам и тази след операцията за жлъчка. Наляла съм си малко вино да кажа наздрави и това е, ама то ми е и лошо и не ми се и пие.

# 286
  • Асеновград
Честита Нова Година! Пожелавам ви много щастие, късмет, ЗДРАВЕ, и мноого бебенца август месец!

Аз си изкарах вечерта на газирана вода, най-луксозната хаха, в чаша за вино и хич не ми и липсва алкохола, не че много пиех де.. иначе си бяхме с мм и кучето,тримата вкъщи. Ама рано рано ни се приспа и си лягаме. 😁 Мен нещо днес ме придърпваше в яйчниците като че ли, една тежест усещах, при вас така ли е, едно такова чувство горе-долу като все едно ще ви дойде, ама не баш.. дали не е защото сега кръвотока към матката е доста засилен и е нормално да го  усещам това?..

# 287
  • София
ЧНГ! Здраве и късмет!

Тия придърпвания ги имам и аз, ако ми е много дискомфортно пия но шпа.
Аз съм на кола цяла вечер, така или иначе само това ми помага за гаденето. Ние имаме гости, аз съм полузаспала вече, ама се надявам да издържа още малко Simple Smile

# 288
  • Пловдив
ЧНГ!Пожелавам ви здраве,щастие,късмет и здрави бебенца❤💖Аз заспах снощи с малкия 😂Та станах малко в 12 и така😂💖

# 289
ЧНГ! Щастлива да ни е 2022г🍀
Сещате ли се нещо, с което мога да се намажа, стояла съм на течение и не мога да помръдна, боли ме врат, гръб, глава.... Направо все едно от война се връщам...

# 290

Medellin13, аз ползвах крем от арника, при болки в гърба, докато кърмех.
Предполагам, че и при бременност може да се ползва.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 10:43 от Ivka13

# 291
Честита 2022,момичета.Пожелавам на всички ни да сме здрави,благословени,успешни и много щастливи. Нека новата година ни донесе здрави бебчета и много поводи за усмивки 😇🤱❤

# 292
Честита Нова Година! Нека бъде благословенна, щедра  и честита.
ЧНГ! Щастлива да ни е 2022г🍀
Сещате ли се нещо, с което мога да се намажа, стояла съм на течение и не мога да помръдна, боли ме врат, гръб, глава.... Направо все едно от война се връщам...
Можеш да ползваш репарил гел. Изписвали са ми го и докато бях бременна и докато кърмех. От едно две намазвания независимо с какво не можеш да навредиш на бебето.

# 293
ЧНГ! Бъдите здрави и нека 2022 ви донесе много радост!

Ние също бяхме в къщи с детето, което се разболя на 30.12 с висока Т и кучето. Вечерта към 19ч прокървих и после не мръднах цяла вечер от дивана. Днес нямам нищо.  Довечера сме на Васильов ден на свекъра и сестрата на мм ще е там и ще казваме новината. А утре на моите родители.
От днес имам и сутрешно гадене. По случей новата година! 😂

# 294
  • София
Зa много години, дaми. Здрaве, мир, любов и пухкaви бебчетa зa вcички през новaтa годинa!🤗❣️❣️
Cегa дa ви питaм зa гaденето, че зaпочнaх нещо дa cе притеcнявaм вече. Поcтоянно ме боли cтомaхa. Вcе едно ми е възпaлен гacтритa. Нa мен няколко пъти ми cе е възпaлявaл гacтритa и е aбcолютно cъщото. Много те боли cтомaхa и повръщaш. Cегa cъм по cъщия нaчин. (Преди кaто ми cе е възпaлявaл гacтритa ходех в болницaтa, биехa ми дегaн и буcколизин муcколно и поcле хaпчетa и диетa вкъщи докaто не cе опрaвя) Caмо че cегa кaто нищо тaковa не могa дa предприемa и е някaкъв aд през доcтa голямa чacт от времето. Почти нищо не ям, почти никaквa водa не пия и товa хич не е добре. При вac тaкa ли е c гaденето или дa обърнa повечко внимaние и дa зaминaвaм нa лекaр? Много е гaдно. Преди мaлко дaже cе рaзплaкaх от безпомощноcт, че нищо не могa дa нaпрaвя и нищо не помaгa. Може би и хормоните cи влияят и зaтовa беше този рев. Нaпрaво не могa дa cе познaя.

# 295
Зa много години, дaми. Здрaве, мир, любов и пухкaви бебчетa зa вcички през новaтa годинa!🤗❣️❣️
Cегa дa ви питaм зa гaденето, че зaпочнaх нещо дa cе притеcнявaм вече. Поcтоянно ме боли cтомaхa. Вcе едно ми е възпaлен гacтритa. Нa мен няколко пъти ми cе е възпaлявaл гacтритa и е aбcолютно cъщото. Много те боли cтомaхa и повръщaш. Cегa cъм по cъщия нaчин. (Преди кaто ми cе е възпaлявaл гacтритa ходех в болницaтa, биехa ми дегaн и буcколизин муcколно и поcле хaпчетa и диетa вкъщи докaто не cе опрaвя) Caмо че cегa кaто нищо тaковa не могa дa предприемa и е някaкъв aд през доcтa голямa чacт от времето. Почти нищо не ям, почти никaквa водa не пия и товa хич не е добре. При вac тaкa ли е c гaденето или дa обърнa повечко внимaние и дa зaминaвaм нa лекaр? Много е гaдно. Преди мaлко дaже cе рaзплaкaх от безпомощноcт, че нищо не могa дa нaпрaвя и нищо не помaгa. Може би и хормоните cи влияят и зaтовa беше този рев. Нaпрaво не могa дa cе познaя.
Аз нямам гастрит, не мога да кажа и за гаденето. Но знам, че гаденето и повръщането могат да обострят гастрита. Отивай на лекар най-добре. А за рева не се притеснявай от хормони е и няма да се оправи скоро.

# 296

При мен с течностите е така. Храна ям и след час повръщам. Отвратена съм от себе си,но ям и повръщам. От няколко дни взе да ми минава горчивия вкус и повръщането доста намаля,даже се притесмявам да не е станало нещо!😥

# 297
Честита Нова година момичета! Нека е здрава и донесе на всяка от нас поне по едно бебе😉
Относно симптомите: гаденето почти спря, само на моменти го има от силни миризми. Нооо запека се обажда та си забърках за утре за закуска мюсли със сушени сливи, кайсии и фурми с ленено семе и кисело мляко. Инак гърдите са ми малко напрегнати и при всяко ставане наболяват. Аз за щастие така и не стигнах до повръщане, ха дано и така си остане! Доста съм сънлива, мога да спя по 15 часа😁. Старая се да не се вглеждам в симптомите. Както наличието им не означава че всичко е наред, така и отсъствието/намаляването им не означава че нещо не е наред. Пък и четох, че от 8-9 седмица е нормално да понамаляват, понеже тялото свиквало с хормоните алабала.
От баницата ми се падна здраво бебе, шанса беше 1 към 12. Никак не съм суеверна, но се зарадвах разбира се😁.

# 298
Честита Нова година момичета! Нека е здрава и донесе на всяка от нас поне по едно бебе😉
Относно симптомите: гаденето почти спря, само на моменти го има от силни миризми. Нооо запека се обажда та си забърках за утре за закуска мюсли със сушени сливи, кайсии и фурми с ленено семе и кисело мляко. Инак гърдите са ми малко напрегнати и при всяко ставане наболяват. Аз за щастие така и не стигнах до повръщане, ха дано и така си остане! Доста съм сънлива, мога да спя по 15 часа😁. Старая се да не се вглеждам в симптомите. Както наличието им не означава че всичко е наред, така и отсъствието/намаляването им не означава че нещо не е наред. Пък и четох, че от 8-9 седмица е нормално да понамаляват, понеже тялото свиквало с хормоните алабала.
От баницата ми се падна здраво бебе, шанса беше 1 към 12. Никак не съм суеверна, но се зарадвах разбира се😁.
Аз повече няма да давам на баткото да яде баница с късмети. Преди да забременея с дъщеря ми му се падна бебе, онази нова година също и се смяхме, че късмета е бил за етърва ми не за малкия. Тази година му се падна учене, наесен ще е първи клас. Вече ще яде само парчета, на които няма късмети.😄😄😄😄😄

# 299
  • Асеновград
Малее и на мен ми се случи това с късметите, и то не един път а ДВА пъти!! Направо не знам как стана така, много се зарадвах, миналите години не съм имала такива съдбовни късмети. Или поне не помня.
Сега първия път беше като се събрахме на Коледа всички в баба ми и майка ми беше сложила късмети на баницата, ей така за шоуто, и сядам аз и си избирам едно парче баница, като всяко беше със забоден късмет отгоре, отварям и гледам “Малко юнче в къщата ще плаче!” А със сигурност не бяха нагласени защото никой не знаеше къде ще седне, а аз просто си взех най близкото парче, и за да не е стане очевидно или да ме разпитват викам на всички здраве ми се падна, защото никой освен мама не знае че съм бременна, показах го и на ММ и се спогледахме само.. иначе той веднага издаде на майка ми какво ми се е паднало ама пред всички и само си мърдаше устните, добре че всички си говореха и никой не ги забеляза че беше супер очевидно... направо си беше смешно отстрани. Шанса беше 1 от 12 и при мен, за всеки имаше само по един късмет.
А втория път беше вчера с новогодишната баница, забравих да сложа късметите вътре и ги написах на листчета и после теглихме пак само по един с ММ бяхме си двамата, и аз познайте какво изтеглих.. бебе. Викам си тва ако не е знак от съдбата, не знам какво е. Хаха, и на всичкото отгоре и паричката ми се падна, а не ми се беше падала от години. 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт