На пазар във Варна - тема 67

• 42 795
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За съжаление това с читавите ЛЛ вече ще става все по-голям проблем. Ако искаш, напиши кой район ти е удобен.

# 91
Дами, ей такива багети къде мога да намеря, някоя по-малка верига, не ми се ходи чак в Метро
https://delivery.delitatrade.com/bageti/%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3 … 25276409-330.html

# 92
Младост 1 и 2, Трошево, Възраждане 1, Окръжна, Зимно Тракия....

# 93
Камея,горещо препоръчвам нашата ,ЛЛ и педиатър е.Веска Илиева в Окръжна.Отговаря и в почивни дни,което е важно за дете .

# 94
  • Варна
Родителите ми са доста доволни от личната им, при нея са от 3-4 години вече. Не знам дали записва нови пациенти, но е в Курортна. Ако те устройва мястото, ще попитам за име.

# 95
  • Варна
ЛЛ прекрати дейността си поради напредване на възрастта, търся си читав личен лекар , който да ме приеме, плюс дъщеря ми. Срещнах няколко отказа, така че..... превръща се в проблем вече.

Препоръчвам ви д-р Елеонора Божкова. В момента рабори в МЦ Марешки в Младост. Млада е, но завърши с отличие и е много в час, нахъсана е и работи с желание. Ако искате ми пишете на ЛС да ви дам номера ѝ.

# 96
Благодаря. За д-р Веска Илиева предполагам , че ще е тотално запълнена бройката й, над 2000 човека, ако имат, им искали помощник да си вземат, затова и някои отказват с този предтекст, други отказват просто защото са натоварени. Напливът на хора към Варна е голям... Ще пиша ЛС.

# 97
  • Варна, Пловдив
Мацки, благодаря. Съвсем бях изключила за Cherry by Merry, а другото не го знаех. Утре ще ги обиколя. На рд на малкия ще има едно детенце с алергия и за него ми трябва.

# 98
Момичета, има ли все още изнесени лаборатории за бързи COVID тестове по 10 лв?
ММ нещо се разсополивил и да знаем дали да го прибираме ли у дома или да го отделяме сам в друго жилище

# 99
  • Варна
Може да си купите тест от аптеката и в къщи да си направите.

# 100
Има на Севастопол. Във ФБ страницата им има адресите на всички пунктове и работното време.

# 101
Момичета, предстои ми обзавеждане на кухня. Можете ли от личен опит да споделите фирми/ мебелисти от които сте доволни или не сте? Със сигурност е споделяно вече, но като не ми е трябвало не съм запомнила. Много благодаря предварително Hug

# 102
Има тема за кухните. Може и там да попитате.

# 103
Някой поставил ли си е ваксината на Модерна в Градска бОлница скоро?

# 104
Дом Младост работи ли още? Жената, която пробиваше уши дали още е там? Снимах си телефона и, обаче ми се прецакаха снимките и изгубих всичко. Някой има ли коодинати?

Общи условия

Активация на акаунт