На пазар във Варна - тема 67

• 42 745
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Още един глас за вълнени чорапи. Тази година комбинирам и с боти/кубинки Timberland- резултатът е супер топли крака. Може да пробвате и боти с естествена вълна. Такива съм купувала от Tine’s. Също имат солидна подметка и пухкава естествена вълна отвътре.

# 136
Доволна съм от ремонта на чантата, направили се подсилващите парчета от истинска кожа в цвят на чантата. От нещо което трудно е ремонтируемо са извлек ли максимума. Благодаря за насоката Спиидче!

# 137
  • Варна
Къде има такива кутии за съхранение на кекс/торта? Явно аз не попадам на точния магазин. За една кутия с доставка не ми се занимава.

# 138
Засичала съм в Тип-топ и My best.

# 139
И в немските магазини .

# 140
  • Варна
Благодаря!🍀 Декември се надявах на Maison, Пепко също прослушвам, но няма. Признавам, че Тип-топ и My best за първи път чувам. Ще разгледам определено. Стоката им турска ли е или по-скоро китайска?

# 141
Китайска, главно каквото има в Шихо и в другите го има.

В Росини има , поне в сайта така пише, магазина е на Битоля.
https://rosini.bg/kutiya-za-torta-30sm

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 14:57 от alethea

# 142
Купувала съм от Лидл такава, но са кампанийни и не знам кога ги пускат.

# 143
  • Варна
Да, точно от сайта на Росини гледах. Благодаря на всички!
Кое магазинче за ядки предлага този сорт шам фъстък /antep fistik/, по-тъмен и продълговат, а не объл и светъл като на втората снимка. Обсъждали сте преди някакви турски магазини. Дали сте срещали?

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 15:53 от Blue Turquoise

# 144
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде има такива кутии за съхранение на кекс/торта? Явно аз не попадам на точния магазин. За една кутия с доставка не ми се занимава.

Точно такива с 3 или 4 клипа на закопчаване има в Джъмбо. От доста години ги поддържат там.

# 145
[video][/video
Здравейте, може ли да дадете съвет за магазин за килими, като търся за детска стая на сносни цени.

# 146
Благодаря!🍀 Декември се надявах на Maison, Пепко също прослушвам, но няма. Признавам, че Тип-топ и My best за първи път чувам. Ще разгледам определено. Стоката им турска ли е или по-скоро китайска?

Видях е Икеа преди нова година

# 147
Хора, помощ!!! Ужасна гадория, ще умра от мъка! Харда, по незнаен начин се озова в ръцете на диването, извандалствало е върху него и въобще не тръгва на компа. Директно ми иска формат. А там са спомени от 10 години насам, снимките на децата които даже не успях да разпечатам, наши скъпи семейни моменти, абе... всичко, всичко ценно Sad никъде другаде ги нямам като копия, на децата една снимка нямам... Проблемът е, че на този съшия хард има една много чувствителна служебна информация и е немислимо да стане чуждо достояние. Сещате ли се начин да се справя сама? Ще си платя разбира се, въпросът е някой да се навие дистанционно да ми доктува а аз да изпълнявам от вкъщи, примерно. И за други идеи съм навита, програми, аппове, нещо поне да спася Sad

# 148
Имаме познат много добър компютърджия ,мога да го питам.Много е добър по принцип и взема малко и по банка може да му платиш.
Много съжалявам за случката,изключително неприятно е.

# 149
Бобче, злато си. Пиша ти ЛС 🌹

Общи условия

Активация на акаунт