На пазар във Варна - тема 67

• 42 618
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Аваси предлагат и в Кауфланд Бриз.

Лан, извинявай може и да подвеждам, не съм сигурна дали в Констанца или Мангалия, тъй като родителите ми  ходят на два месеца един път.
Пълнят колата и се връщат , също има пазар в неделя (трябва да попитам дали все още е в този ден ) в Мангалия и са доволни като напазаруват.

# 316
  • Варна
За млечни - Стела Горанова в Свободния хранителен кооператив.

# 317
Искам да поръчам китайско. Някой скоро да е поръчвал и да е доволен? Последно от "Златен дракон" поръчвах.

# 318
Дами спешно ми трябва такъв тип чанта за пътуване
Кажете къде е възможно да се продават във Варна ? Сгъваема или не, важното е да не е от кожа

# 319
  • ВАРНА
Подобни чанти мисля,че съм виждала в магазин на "Д-р.Пискюлиев" .От центъра,към Пазара в дясно.Обувки.бг се казваше.

# 320
Такъв тип чанта дали я има в брезентов вариант ? Изобщо някъде има ли брезентови чанти или само с поръчка ?

# 321
Искам да поръчам китайско. Някой скоро да е поръчвал и да е доволен? Последно от "Златен дракон" поръчвах.
доволни бяхме от щастлив век (гръцката махала до църква св Анастасий). Но не сме поръчвали от октомври.

# 322
  • Варна
От Щастлив век поръчвахме за 8 декември. Хареса ни.

# 323
  • Варна
Най доволна съм от Ч Жоу,на червения.

# 324
От Щастлив век поръчвахме за 8 декември. Хареса ни.
И аз от там два пъти,някои неща ми се сториха много солени,но аз ям много безсолно според околните.Те пък за мен ядат много солено.
На Пекин до Стоматологията повече ми харесва.

# 325
  • Варна
Търся апартамент под наем, краткосрочно в Бриз или района до Св. Константин и Елена, тристаен, напълно обзаведен. При наличие на такова стротелство и уж ваканционни имоти, се оказа непосилна задача. Някой с предложение? Вече ми е спешно.

# 326
Търся апартамент под наем, краткосрочно в Бриз или района до Св. Константин и Елена, тристаен, напълно обзаведен. При наличие на такова стротелство и уж ваканционни имоти, се оказа непосилна задача. Някой с предложение? Вече ми е спешно.
Тристаен имате предвид с 3 спални или с 2 ? За какъв период ?
Краткосрочно по принцип трудно се намира. Малко хазаи се навиват.
Вижте фирма https://rentica.bg/ и  rehome - имат богата база с наемодатели. Те са ми водили точно за по няколко  месеца наематели.
Най-добрият вариант са такива които отдават на нощувки в сайтовете :
airbnb
https://www.booking.com/

# 327
  • Варна
Blue, Евксиноград може да е вашето място.

# 328
  • Варна
За месец някъде търся, може и малко повече, зависи от майсторите. Не виждам никаква логика да стоят празни имоти, при условие, че си заплащаш всички комунални услуги отделно. По-добре зимата да имаш някой за 1-2-3 месеца, отколкото нищо. Затова съм се насочила не толкова към градски имот, а ваканционни, които по дифолт са заети предимно в сезона.

# 329
Някой възползвал ли се е от услуга претапициране на волан? Интересувам се от естествена кожа.

Преди време ми бяха препоръчали някакво арменско семейство, но така и не ги посетих.

Общи условия

Активация на акаунт