На пазар във Варна - тема 67

• 44 059
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Някой разширявал ли си е обувки при обущар.Дали изобщо ще има ефект.Ако знаете някой да предлага такава услуга в района широк център ще съм ви много благодарна.
Разширявала съм обувки при Даков на ул.Пирин. Определено имаше ефект. По спомен цената беше 3лв. на обувка преди  1 година.

# 451
Машина за стотинки има само във Кауфланд Владиславово. Супер е ако събирате стотинки в касичка. За каса на самообслужване не съм чувала. Не мисля, че ни имат такова доверие. 😅

Пулмолог съм посещавала в Сити Клиник и аз, но др Спасова. Беше преди няколко години и много ми помогна.

# 452
  • Варна
Каси на самообслужване ще има в Кауфланд Трошево, след като приключи реконструкцията.

Редактирам се - работят касите. Минах през такава

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 19:43 от kati4kaa

# 453
  • Варна
Каса на самообслужване май видях в новата Била на кръстовището на газостанцията.

# 454
  • Варна
Каси на самообслужване ще има в Кауфланд Трошево, след като приключи реконструкцията.
Вече има, вчера минах на такава каса, в момента служителите обучават клиентите, много е удобно Simple Smile

Преди време някой от вас беше качил линк на сайт за евтини пердета, може ли пак да дадете линка ,че го затрих някъде?

# 455
  • Варна
На Баба Тонка има 2 магазина за евтини пердета.

# 456
  • Варна
Аз ако имам жълти стотинки, гледам в магазини и супермаркети да се разплащам с тях, не ги трупам. Мисля че и по баничарниците биха им се зарадвали.

# 457
Да разбирам ли, че в Кауфланд Възраждане - първият в града, няма каси самообслужване? Аз не съм се оглеждала, забравям да погледна.
Жълти стотинки приемат и в аптеки, и в супермаркети, не съм давала шепа, а няколко и затова, може би, не съм имала лоши погледи или коментари.

# 458
  • Варна
Да разбирам ли, че в Кауфланд Възраждане - първият в града, няма каси самообслужване? Аз не съм се оглеждала, забравям да погледна.
Жълти стотинки приемат и в аптеки, и в супермаркети, не съм давала шепа, а няколко и затова, може би, не съм имала лоши погледи или коментари.
Че то няма навсякъде, аз пазарувам и в този в район Одесос, но по рядко и не съм обръщала внимание, но мисля ,че и там няма. Сега големи преустройства на този в Трошево и за това, може би по - натам ще има и в другите.

# 459
  • Matera Italy
Здравейте. Някой да има интерес към на засаждането на дюлеви дръвчета - пратката  е от Фб групата Гората.

# 460
  • Варна
Здравейте. Някой да има интерес към на засаждането на дюлеви дръвчета - пратката  е от Фб групата Гората.
Кога и къде е? Може ли повече информация, че много не ви разбрах.

# 461
  • Matera Italy
Пратката се намира в офис на М§ВМ Експрес ул.Уста Кольо Фичето 33, на мое име е, бях се записала като резерва за получаването на дюлеви дръвчета- като резерва не очаквах, че ще стигнат до мен. Инициативата е с добра кауза- залесяване. Дръвчетата са безплатни, плаща се само доставката им-около 4 лв. Не мога да ида да ги взема и в момента нямам къде да ги засадя. Хората , с които имах уговорка за място, се отказаха.
Когато във ФБ групата пуснат линк за записвания- за около 30 мин се запълват бройките и всеки след това при записване му се изписва, че е резерва.

# 462
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Пратката се намира в офис на М§ВМ Експрес ул.Уста Кольо Фичето 33, на мое име е, бях се записала като резерва за получаването на дюлеви дръвчета- като резерва не очаквах, че ще стигнат до мен. Инициативата е с добра кауза- залесяване. Дръвчетата са безплатни, плаща се само доставката им-около 4 лв. Не мога да ида да ги взема и в момента нямам къде да ги засадя. Хората , с които имах уговорка за място, се отказаха.
Когато във ФБ групата пуснат линк за записвания- за около 30 мин се запълват бройките и всеки след това при записване му се изписва, че е резерва.
Аз ги искам. Пишете ми на лични да се разберем.

# 463
Забелязахте ли по бензиностанциите тази вечер беше лудница . За няколко часа горивото се вдигна с 10ст.+  .

# 464
Рано сутринта заредихме дизел в Търново за 2.68лв. на безиностанция Еко. В същия ден с още 10 ст. нагоре....?!

Общи условия

Активация на акаунт