На пазар във Варна - тема 67

• 44 031
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Ели-Мели,ние решихме да се купи това което предположихме,че най-малко ще се сетят хората-дамски превръзки,сапуни,шампоани,тоалетна хартия,чай ,кафета.Повечето хора носят храна и разбира се това е страхотно де .

# 496
Аз точно дамски превръзки, мокри кърпи, сухи, хартия. Както и консерви с храна.

Не знам какво друго…..

Бебешки пюрета също ще занеса.

# 497
За дамски превръзки и аз мисля, пасти за зъби, четки. И за бебетата, каши, пюрета, че при тях е много специфична храната. И за котки и кучета гранули май ще взема, и те душа носят. Много хора не си изоствиха животинките, което просто е за адмирации.

# 498
Адмирации и за хората,които помагат .Ръка която дава,не обеднява.

# 499
Благодаря момичета! В Ситилаб на окръжна направихме теста - 24лв. На морска гара пункта мисля, че не работи. Вчера минахме от там и нямаше признаци да работи. Другият вариант беше рано сутринта на летището, но не се знае каква опашка ще има и цената там е двойна.
днес видяхме тчка за тестване  в хоуммакс но не знам на коя лаборатория беше точката.

# 500
Здравейте момичета, знаете ли от къде да взема интересен сватбен плик за пари?

# 501
В Дм има , иначе от фейсбук съм поръчвала, персонализирани:

# 502
Момичета има ли увеличение на цените на тока? Всеки месец едно и също ми е потреблението, последната сметка ми е с двеста лева повече....

# 503
  • Варна
Здравейте момичета, знаете ли от къде да взема интересен сватбен плик за пари?
Мимоко, Декора, магазинчето за цветя до стадион Тича.

# 504
  • Варна
Относно роклята и дрехи от Фейсбук: има една група Находките на мацките. Всякакви находки наистина може да се намерят там: нови, малко употребявани, интересна е. Отделно има Находки от Zara, Mango и подобни марки. Сещам се и за групата Вашите любими находки.

# 505
  • Варна
Наминавам да кажа, че в Кауфланд Трошево вече работят каси на самообслужване, супер удобно е. Може и с карта, може и в брой да се плаща.

А някой да знае какво става с Бенита под затвора? От миналата седмица не работи, гледам днес, че таблото с цените е демонтирано, има конуси за да не се влиза и вътре магазинът изглеждаше абсолютно празен.

# 506
  • ВАРНА
От днес може да се превеждат пари за бежанците от Украйна.Някой знае ли сметката?

# 507
  • Варна
В Дм има , иначе от фейсбук съм поръчвала, персонализирани:
Препоръчвам ви Клементина Клер на генералите, прави чудеса от картон - Ул.”Ген.Паренсов”41, Varna
Можете и във Фейсбук да  пишете - Kler - Klementina Pavlova

# 508
Бенитата я местят над затвора, преди имаше бензиностанция на Петрол там, под борсите за дърва

Хубаво ги събираме и пари, и стоки за украинците, но БЧК ги няма никакви да организират нещата на границата, а там не можем да застанем и просто да раздаване.
БПЦ реве за още пари, а румънската и полската църкви са на границата..

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:07 от скаридка

# 509
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От днес може да се превеждат пари за бежанците от Украйна.Някой знае ли сметката?

https://www.moreto.net/novini.php?n=455067

https://www.redcross.bg/news/view?nwid=24237

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

BG23UNCR76301077778563

UNCRBGSF

(За пострадалите от кризата в Украйна)

Общи условия

Активация на акаунт