🤍 Ергенът 🤍

• 120 407
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 020
Че те всичките, без две, работят основно върху себе си. Толкова плява на едно място как ли успяха да я съберат? А за площадките - лично познавам жени с които “висяхме” по площадките, децата ни гонят пълнолетие, но те все още са там. Някои народиха по три деца само и само на всеки пет години цикъла да се повтаря. Та и Марта същата, само че ѝ е писнало и ѝ се е дощял мъж, който да покрива кафетата по площадките и малко публичност, ако не този мъж, друг да я забележи.

# 1 021
Средностатистическа куха лейка е Марта. Поддържана е и добре изглежда. Но според мен с ниска обща култура. Това за художничката са го измислили от предаването да пасва на някакъв профил, щом са чули че това е учила. Иначе съвсем щеше да е очевидно, че е отчаяна бивша съпруга.

# 1 022
  • Някъде там
И на мен ми е странно с какво се занимава Марта. От профила ѝ се вижда, че често ходи на екскурзии.

Кой е профила ѝ ?

# 1 023
Пияната и гащите според менносвен по сценарий, останаха и защото все пак имаха някаква интеракция с Ергенът. Жената, която отпадна май повечето не я помним, сигурно и той и най-логично отпадна тази, с която нищо не си е казал.

Ако това е истински профил и пост на Виктор, започвам да се чудя и аз на езика, койтонупотребява. Уж го раздава интелигентен, но няма да му понесе славата и коментатите за предаването явно, защото ще има още много. И аз мисля, че трябва да е над нещата малко, особено като видя какъв е каста.

За самото предаване, ще има успех, защото е ново за тук и защото на хората им се гледа сеир и не нещо скучно вечер. Със всеки следващ сезон, ако кма такъв, популярността му ще пада.

За каста - естествено, че има и други момичета в реалността, но те няма да се запишат или да бъдат избрани, защото няма да е интересно за продукцията. За жалост обаче има и голяма маса жени като показаните, че и мъже и е трудно в днешно време да намериш стойностен партньор.

Художничката не знам и аз кой я издържа, на мен не мк се и стори чак толкова красива, но и да е, е малко въздух под налягане, разпиляна. Такова усещане ми остави, а за жена с дете и разведена, според мен трябва да излъчва много повече отговорност.

Психоложката изглежда най-нормална на фона на другите обаче нещо не им потръгна разговора снощи, може и притеснена да е била или просто не върви.

АЕЦ-а - факт, не е най-красивата, но поне имаха един нормален разговор на фона на цялото натискане и кухота на останалите

Целувката - май беше гузен, че не е разбрал намека и реши да пробва, нали затова е там.

# 1 024
  • София
Според мен като първи сезон със сигурност ще избере някоя поне за пред камерите. 😀

# 1 025
Какъв е бил гафа с тази с целувката, не разбрах?

# 1 026
Посмях се снощи, ама с вашите коментари още повече. Ще го гледам за забавление. Не очаквам истинска любов вътре.

# 1 027
Какъв е бил гафа с тази с целувката, не разбрах?
Тя обясняваше, че знае италиянски и после едвам се сети за 2 думи на италиянски - целувка и нещо друго. Виктор явно се усети, че там ще се получи и я викна зад храстите да се поцелуват.

А и Биткойна с мандарина не очаквам да знае повече от “хелоу” и “пица плийс” на повечето от 5те езика, които заяви, че знае. Такива самохвалки много лъжат, а и критериите им за владеене на език са смехотворни.

# 1 028

🤡

Какво каза... във визитката ..подигравали и се за носа  ѝ тъй лЯ?

# 1 029
Е, трябва да избере някоя със сигурност накрая.

За Тимати и Катя, от последния руски сезон, бяха няколко месеца заедно. Появиха се заедно на едни награди. Тя ходи в едно предаван и обширно разказва за гаджалъка си с него. После той си хвана друга моделка. Тя е известна инфлуенсърка в Русия сега. Та осребри си участието. Но момичето културно и приятно, направо брилиянт пред тоя леш от нашия формат..

# 1 030
Тя каза, че знае малко италиански. Той я пита как е целувка. Тя не се сети, но го пита директно това намек ли е, че не я бива особено с намеците. И той: не, не, не, чак се извини. После сигурно размисли, че може да е прозвучало грубо и реши да си вземе целувката все пак.

# 1 031
Аз, докато гледах предаването, не бях забелязала, но като разглеждах снимки сега, забелязах, че Марта е и с бая силикон Simple Smile
То май почти няма участничка без корекции в това предаване.

# 1 032
Аз малко не разбирам възмущението си. Че има фрапиращи случаи и кухи , меркантилни клонинги си е ясно, но такъв е форматът и донякъде профилът на Ергенът. Аз нямам приятелка домакиня, която да би паднала и колкото и да е свястна, едва ли Виктор ще се влюби в нея. Няма как да не е  красавица, с хубаво и поддържано тяло, около 30 и необвързана. Ем..явно не са толкова много свободните, красиви, независими, образовани  и що годе нормални жени. Или просто няма да се запишат в такова предаване.

# 1 033
  • София
Намерих я Габриела къде съм я гледала. 😀
https://www.vbox7.com/play:2a96e245dd

# 1 034
Здравейте и от мен. Виктор ми направи много добро впечатление. От рекламите ми изглеждаше някакъв кух нацепен батка, но засега се показа като възпитан и сдържан. Ще видим занапред как ще е, когато се отпусне и стане по-естествен.

От момите по външност ми допаднаха Марта художничката, Александра психоложката, Теодора татуистката и Виктория студентката. Ако гледаме изцяло външния вид, мисля че Марта е най-красива като черти на лицето и излъчване. По поведение ми допаднаха по-тихите момичета, повечето от които останаха на заден план. Много мразя нахални и шумни жени, и много се надявам Виктор да обърне внимание на по-скромните. Винаги по-качествените са тези, които не бият толкова на очи.

Според мен, той много се подразни на някои, но разбира се, се държа възпитано и кавалерски с всички.

Най-противни са ми тази с джуките, пияницата и рускинята. Тази с джуките вероятно са я вкарали само за сеир. Все пак, гонят интрига и рейтинг.

Много нечестно е, че не дадоха визитките на всички. Така някои изпъкнаха пред зрителите за разлика от други.

В промото за следващия епизод почти не познах коя коя е. Без грим повечето са други хора. Но някои като че ли ми допаднаха повече без грим. Така че току виж в по-естествен вид да изпъкнат други момичета. Ако бях мъж, щях да харесвам естествената красота. Мисля, че натурално красивите жени,  тежкият грим по-скоро ги загрозява.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:33 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт