🤍 Ергенът 🤍

• 120 381
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Някъде там

Това как да го приемам сега?!? 😁
Като омагьосани с ритуал. 😀
Девойката прави ритуали за пари, нищо чудно и за последователи 🤣.

# 1 096
Изгледахме снощи целия епизод с мъжът ми и тийна - 17 годишен. Няма такъв смях, отдавна не сме се забавлявали така.

Виктор ми направи добро впечатление, не бях с такива нагласи.

Кандидатките са пълен потрес повечето. Интересно ми е Ева как ще се представи, сладка ми е.

Като цяло имаше доста режисирани моменти, особено целувката, но ще го гледам с интерес.

# 1 097
На мен ми стана любимка. С радост ще я гледам Joy

# 1 098
Азалия, тамън повярвах в интелекта и възпитанието на Виктор, и този инста пост ...но поне по сценарий се представя добре и изглежда добре
Поста е на негов приятел, Виктор го е споделил в стори. Ми не му се е случвало така да гракнат ламѝ срещу него 😆 ще се справи момчето. Но ние тук верно сме дърти заядливи лелки. Младите не мислят по този начин. Те не харесват твърде изчепените промени, които жените си правят по лицата, но ги приемат много по-нормално от нас. И пак си стоя зад думите, че Виктор е пич.
Габриела веднъж си е дялкала носа, гледам, ма да ходи да си иска парите и да съди тоя, дето и го е причинил. Верно на Сид ленивеца е заприличала. И в ортодонт да инвестира.

# 1 099
  • София
Ами не знам, аз съм на 29 г и хич не съм фен на огромните устни, загрозяващите процедури и т.н, а като видя принципно красива жена с 2 м изкуствени мигли и просто изтръпвам.

# 1 100
Много добре е описана цялата ситуация в тази статия.
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/na-harizan-kon-zabite- … D0%B4%D0%B0%D1%82

# 1 101

Тъкмо й гледам визитката на тая... Не просто да си плюеш в пазвата е работата... Кошмар!
Ааа, недейте така! Тази е най-личната мома, сред най-личните! Сливнишка парца....

# 1 102
Тая Деница не работи в АЕЦ, а в ДП РАО, което съвсем различно предприятие. Само местоположението е едно.
Психоложката ми е най-симпатична.
Подозирах, че не се представя чистата истина и тя не работи точно в АЕЦ.
Включително много не вярвам и каква точно работи, длъжността й, кабинета в който беше снимана.
И аз се чудех, ако ѝ е толкова велика позицията, съответно би трябвало и много отговорности да носи, кой я е пуснал толкова време да отсъства. А то явно си може и без нея.

# 1 103
Накой спомена "докторката" на Джино Бианкалана (и тоя много филми е гледал... като почнеш от името и минеш през поведението, та стигнеш до външния му вид!). Та тя се титулува такава, но няма диплом за лекар, учила недоучила е медицина. Та лекар не е.

Марта, дето толкова ви е впечатлила... Ами то 36 вече е по-близо до 40, дами. Тя отива към жена на средна възраст! Къде е тръгнала по формати мъж да си търси?! 😆

# 1 104
  • SF
Ако приемем, че наистина един млад необвързан мъж търси жената до себе си, майка на децата си, точно плеймейтки ли трябваше да му подберат? Това ли да му е изборът?

Половината девойки си мечтаят не за връзка, любов, семейство, деца, дом, домашно приготвени вечЕри и т.н., а да приличат на Николета Лозанова и чифт дънки на Филип Плейн. Другата половина са там, за да се показват.

Ергенът няма как да приеме Виктория да му е дясната ръка, защото си има продуценти  и сценаристи за тази работа. Те ще се постараят Виктория да остане достатъчно дълго време в предаването. Няма нужда тя да се напъва.

# 1 105
Жените с истински професии, тези които наистина са инвестирали време в образованието си и са успели в живота, не биха се появили в подобно предаване. Кой ще ги вземе на сериозно след това?
Една лекарка, адвокатка или учителка би знаела цената си и няма да се излага по този начин. Жената трябва да бъде дама на първо място, а тези са всичко друго, но не и дами 😬

Как почти няма жени с професия вътре?! Може би само Александра и Зорница. Другите са инфлуенсърки, плеймейтки или бивши на някой си. Нещо учителки, лекари, адвокатки не са ли се явявали на кастинг Grinning

# 1 106
Тая Деница не работи в АЕЦ, а в ДП РАО, което съвсем различно предприятие. Само местоположението е едно.
Психоложката ми е най-симпатична.
Подозирах, че не се представя чистата истина и тя не работи точно в АЕЦ.
Включително много не вярвам и каква точно работи, длъжността й, кабинета в който беше снимана.
И аз се чудех, ако ѝ е толкова велика позицията, съответно би трябвало и много отговорности да носи, кой я е пуснал толкова време да отсъства. А то явно си може и без нея.
Длъжността и е чисто административна, няма нищо общо с експлоатацията на АЕЦ и в това предприятие са изведените от експлоатация блокове.

# 1 107
Момичета не можах да догледам първия епизод. Мислех, че ще бъде качен в платформата на битиви, но го няма. Има само реклама за следващия. Нъкъде може ли да се гледа.
Подборът не ми харесва. Кифли с високи претенции. Наистина се чудя кой нормален мъж харесва силикон, силикон, силикон... Ще вземе човек да си помисли, че няма нормални жени в България. Според мен смисълът на такова шоу е да поживеят известно време в лукс и да се покажат. Нима наистина някой очаква в толкова нагласена сватовническа ситуация двама души да се влюбят?

# 1 108
За АЕЦ-ката основното във визитката е стандарта ѝ... Знаем какви заплати взимат там, не съм сигурна, че е уместно да дразнят хората с тази информация. Ако съм ѝ шеф, рязко би и спаднал стандарта при участие в това нещо, щото вече няма да работи за такава заплата.

# 1 109
За АЕЦ-ката основното във визитката е стандарта ѝ... Знаем какви заплати взимат там, не съм сигурна, че е уместно да дразнят хората с тази информация. Ако съм ѝ шеф, рязко би и спаднал стандарта при участие в това нещо, щото вече няма да работи за такава заплата.
Тя не работи в АЕЦ, а и заплатите не са чак такива каквито си мислите или сте чували.

Общи условия

Активация на акаунт