🤍 Ергенът 🤍

• 120 395
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Sofia
Някой беше написал, че в инстаграм Виктор следва само няколко от "дамите" 😀
Разгледах им профилите. Основно е лайквал снимките на Карина - и по-стари и новите. На другите само постовете относно предаването.

# 1 081
А, една дама в синя рокля, шпагат ли направи при срещата им ???

Тази със шпагата да беше хванала и ципа му на слизане. Резил.
А инфлуенсърката се радва, че имала много гледания на стори.
Абсолютна деградация. Мислят си, че са много яки. Малко са им критиките даже.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:49 от Linda*kiss

# 1 082
Две-три ми приличат на травестити. Интересно би било.
И друго си мисля. Поне половината е много възможно да се познават отвън, жените помежду си и отделно с ергена.

# 1 083

Въйй…да си плюеш в пазвата… 😁

# 1 084
Най-най-противна ми е Виктория рускинята. Където и да я видя ми е все така противна. Изглежда като ангел в лице ама е такава върти опашка че не е истина! Очевидно все иска да е в кадър затова предложи на Виктор да му бъде дясна ръка..а през това време хопп той ще свикне да прекарва време с нея и да и споделя. Радвам се, че не и се върза.
Не могат да ме убедят че някой от участничките не се познават навън! Виктория, Ева , Габриела , Дениз ...може и да забравям някоя.

# 1 085
Как почти няма жени с професия вътре?! Може би само Александра и Зорница. Другите са инфлуенсърки, плеймейтки или бивши на някой си. Нещо учителки, лекари, адвокатки не са ли се явявали на кастинг Grinning

# 1 086
Как почти няма жени с професия вътре?! Може би само Александра и Зорница. Другите са инфлуенсърки, плеймейтки или бивши на някой си. Нещо учителки, лекари, адвокатки не са ли се явявали на кастинг Grinning

Само за една лекарка се сещам, която е поддала на неустоимия чар на Джино Бианкалана от друг формат.
Дали практикува като такава?!

# 1 087
Тази в басейна, която се кара, ако е Дениз- не прилича на себе си без грим.
Много бяха напудрени първия ден. Лоша услуга им прави макиажът. Много мъже се стряскат последващо, когато видят жената без грим.
Между другото - Александра си изглеждаше същата без грим. Бонбонова, малката Виктория (която май е и с украинска кръв) - също изглеждаха нормално без грим.

# 1 088
# 1 089
  • Mediterraneo

Тъкмо й гледам визитката на тая... Не просто да си плюеш в пазвата е работата... Кошмар!

# 1 090
Винаги ми е чудно като се хвалят с бройки. Ами то това и уличните кучета го могат. Да имаш дълъг и стабилен брак е по-впечатляващо.
Съгласна съм. Но дълъг и стабилен хубав брак.
Че дълги има много. Стабилни за пред хората също. Иначе съпрузите не си говорят даже - съпрузи, които не уважават жените си, и жени, които са се превърнали в истерички.
Факт. Не можем да изкарваме тези с брака едва ли не по-качествени от хора с друг тип опит. Дълги, тъпи, компромисни бракове - бол.

# 1 091
На мен пък ми прилича на ленивец и това е.
Скрит текст:

# 1 092

Това как да го приемам сега?!? 😁

# 1 093
Сид от Ледена епоха нали е точно ленивец.
На мен пък ми прилича на ленивец и това е.
Скрит текст:

# 1 094
  • София
Мен Виктория не ме дразнеше в Мастършеф, ама тука. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт