🤍 Ергенът 🤍

• 120 403
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Враца
Черпя ви , с Венета и Габриела ... изобщо нямам какво да кажа , нито за поведението на едната , нито за гащите в кутийка на другата..
А, една дама в синя рокля, шпагат ли направи при срещата им ???
За сега , само психоложката ми е приятна, нежна, елегантна и възпитана.

# 1 066
Намерих я Габриела къде съм я гледала. 😀
https://www.vbox7.com/play:2a96e245dd
И аз от това предаване си я спомням. Все същата простакеса, но поне устните тук са й по ок. Grinning
Габриела в частта на очите ми прилича на  Елен Колева.
И аз да кажа, че Александра ми прилича на Джулия Робъртс.
Мисля, че Ева се заяждаше във водата с Александра и я наричаше, че е стара или нещо от сорта.
Тази, която обича да си пийва вероятно само това я интересува - купона. И аз отдавам поведението й и на странно чувство за хумор и ирония. Не мисля, че е там да се жени и влюбва, просто си има такива девойки бърбори, налива се и си гледа кефа. Въобще не й вярвам, че я интересува връзка.
Дениз въобще не й е мястото там, даже си мисля, че си е платила за участието си, да покаже, че е свободна партия и търси мъж.
Жената с биткойните ми е зловеща, нещо ненормално има в нея, както и русата пищна девойка с дебелите вежди.
Още не ги различавам, но ще ги науча.
Имам спомен, че имаше и друго подобно предаване или бъркам?!

# 1 067
  • SF

И друго си мисля - тия квачки ли са моделът за поведение на младата жена.

Не. И никой не ги е обявил за такива.
Те са там, за да се заснеме форматът: 1 привлекателен поне на пръв поглед мъж и 22 жени, които да се борят за сърцето му. Има и сценарий.
Не се плаши за дъщерите си. Те ще станат такива, каквито в семейството им покажете, че трябва да станат, плюс нещо от себе си. Ако гледат състезания по хокей, няма да станат хокеистки, ако гледат балет, няма да станат балерини, така че... тези жени са там, за да правят шоу по телевизията.
На кастинга са отпаднали много красиви и образовани момичета, само защото са се притеснили да обещаят, че ще се правят на маймуни пред камерите. Намеренията им са били да си показват красотата, доброто възпитание и уменията в продължение на седмици, за да може не точно Виктор, но някаква друга заинтересована от тях публика да се оформи и да ги грабне.
Целта на умните жени не е някой да ги предпочете пред 20 други глупави, а да могат те да си избират.
Е, няма кой да търпи сдържаното им поведение и контролирани маниери 2-3 месеца, за да ги  прави популярни. Това е телевизия, вечер, праймтайм. Хляб не могат да раздадат на зрителите, но могат да им предложат зрелища. И затова имаме онази с гащите, другата с алкохола, третата с нафуканото поведение и секси акцента на Кобилкина, някое и друго куку, две ревящи, три нахални....
Дъщерите ти няма да прихванат точно пък от тези. Simple Smile Споко!

# 1 068
  • Sofia
Много ми е странно, как нищо не работиш пък поддържаш *лайфстайл*
Ходиш на почивки и си слагаш бомби силикон
Правиш си татуси
Това са средства...
Визитките им са fake
Не само визитките, те самите са fake! Толкова много пошлост, претенции и простотия събрани на едно място...  Горкият ерген/горките мъже.. Думи нямам, ако това е представителната извадка на днешната жена!

# 1 069
# 1 070
  • Някъде там
Подобното предаване не беше ли с Ицо (манекенките) ?

# 1 071
Не, не е извадка. Реалити е. Трябва да събира зрители. Да е забавно, шокиращо, интересно.

# 1 072
А всъщност колко често и кога ще го дават? Само в събота ли?

# 1 073
На мен ми направи впечатление възраст на тези същества.,не казвам дами....Защо , аджеба,са сингъл на по 30+ години?Да кажеш да са правили дотук кариера,ама те са нищоправещи,ненужни на обществото!Да,имаше и по-млади,но масово са "стари моми".
Ма кой ще ги вземи тези крокодили? Тъпи, нищо-неможещи и със самочувствие...
Ма как, те са с разни чуждоземски сертификати от обучения, с езици, с велики кариери на силни и преуспели жени, дето мъжете ги е страх от тях! Обаче не се знае дали не ги е страх, защото после сънуват кошмари. Всестранно развити личности. То танцуват, пеят, правят шпагати, продават он лайн джунджуриики, правят курабиики, пият здраво, мръсници са ... Как да не ги вземе човек. Колко много са изпуснали ергените досега!
Момичета, това предаване ще ни забавлява, но всъщност е огледало на това до какво дъно е стиганло човечеството ни. Колко е жалко, че въобще млади хора търсят половинката си по този нелеп начин! Дори да е само за рекрама и показване за някои от тях, това също е жалко. Как изобщо дама отива да се излага по този начин. Брутално е. Поведението на някои от тях е гротескно. Ако тава е каймакът, мале мила!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 12:40 от fatalina

# 1 074
  • Пловдив
Ако Виктор търси наистина жена за семейството, брак и дете, моментално трябва да изрита пияницата, рускинята, Габриела и оная с гащите. Но за съжаление май всичко е по сценарий и те са интересни за шоуто..
Тя не е ли точно Габриела "оная с гащите"?
На мен такива празни от съдържание щастливо безработни като Марта няма как да ми направят впечатление, ако съм мъж... Че и с дете... Не за друго, но да си щастливо безработен с дете значи, че или висиш на врата на бившия или не е за казване как вадиш пари, за да гледаш себе си и детето.

Зорница на мен ми е симпатично смислена. Във визитката рецитираше като пренавита и също като останалите, дочускам че някои неща преувеличи. Единствено дразнещо ми е това нейно дефектно "Р". Ужасно реже слуха!

Не запомних името, но има едно свежо младо създание с ярко розова рокля, която пеела и била инфлуенсър. Тя изглежда лъчезарна, незлонамерена и щуричка.

АЕЦ бяха я гримирали потресаващо. Пудрата ѝ беше като мазилка с няколко нюанса по-светла от необходимото. От това изглеждаше дори зловещо. А иначе нормална жена, нормално смутена и притеснена, възпитана също нормално.

# 1 075
Забравих да отбележа тази от Велико Търново колко ми е неприятна.
Александра и госпожа АЕЦ наистина най-нормални и възпитани изглеждат. Но с АЕЦ ще му е скучно, предполагам.
И Гергана е красива, но много отчаяно иска да остане в шоуто, това ще ѝ изиграе  лоша шега.
Зорница ли беше с международният бизнес? Милата, знае как изглежда и е наблегнала яко на образование-да компенсира. Но малко агресивно го завира в лицето ни и декламира бизнеса и дипломите си.
Изобщо не смятам Венета за човек с чувство за хумор пък чак и самоирония. За мен си е определено елементарна. Или това чувство за хумор ми е на много ниско ниво и не мога да го оценя. Simple Smile

# 1 076
Подобното предаване не беше ли с Ицо (манекенките) ?

Да, все ми се струваше, че съм гледала вече нещо подобно и като чета, че за първи път в БГ, все нещо ме човъркаше, че сходен сюжет съм гледала и това е Ицо Стоте манекенки и Милионер търси съпруга.

Жената от АЕЦ-а този мъж би го гледала като майка. Може да има нещо в главата си, вижда се, че е устроена, но  изглежда по-голяма от годините си, някак повехнала и възрастна.

# 1 077
И "Островът на изкушението" с Едрев.

# 1 078
Аз това не съм го гледала.

Тази Габриела участвала ли е в Сървайвър, имам спомен, че е доста издръжлива, но тогава сякаш не се правеше на кифла.

# 1 079
Гала и Диана Любенова бяха устроили на Ердев и един друг дръвник подобно Шоу. Беше много смешно.

Общи условия

Активация на акаунт