Не знам какво съм очаквала, но наистина са супер зле повечето. Много дразнещи, кринджи реакции, едни пресилени смехове, от които ти иде да избягаш. Излагация като цяло. Странно ми е, че голяма част поне на теория са по-възрастни от ергена, то и другите доста състарени изглеждат. Тази с късата къдрава коса, май гримьорка беше, наистина ли е на 20?
Марта ми харесва на външен вид, но иначе доста несериозна изглежда. Горката й дъщеря, сигурно е доста странно да гледаш майка си в такъв формат. Другите, които ми харесват като визия са Бонбонестата, онази, която е била с доста по-възрастен от нея тип, психоложката - макар че във визитката с друг грим джуките й са гадни. Имаше и още една-две, но ги позабравих.
Мортиша

Самият Виктор ми е бозав, може и свестен да е, не знам, но изглежда типичен батка и прекалено преситен от жени. Нямам идея дали кастингът е взел предвид и някакви негови предпочитания, ако е така, не говори много добре за него.
Като цяло сценарият май не го бива особено, това с целувката стоеше съвсем неестествено. И според мен щеше да е по-интересно жените да бяха на малко по-високо ниво, да има реално съревнование, а не само скубане на коси.