🤍 Ергенът 🤍

• 120 424
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 050
Гледах, колкото да видя що за хора участват в това предаване. Иначе ми е прекалено нагласено с това оставяне на разни неприятни личности за сеира.

Не знам какво съм очаквала, но наистина са супер зле повечето. Много дразнещи, кринджи реакции, едни пресилени смехове, от които ти иде да избягаш. Излагация като цяло. Странно ми е, че голяма част поне на теория са по-възрастни от ергена, то и другите доста състарени изглеждат. Тази с късата къдрава коса, май гримьорка беше, наистина ли е на 20?
Марта ми харесва на външен вид, но иначе доста несериозна изглежда. Горката й дъщеря, сигурно е доста странно да гледаш майка си в такъв формат. Другите, които ми харесват като визия са Бонбонестата, онази, която е била с доста по-възрастен от нея тип, психоложката - макар че във визитката с друг грим джуките й са гадни. Имаше и още една-две, но ги позабравих.
Мортиша Grinning е интересна на външен вид, различна от другите, жалко, че изглежда е пълна откачалка.
Самият Виктор ми е бозав, може и свестен да е, не знам, но изглежда типичен батка и прекалено преситен от жени. Нямам идея дали кастингът е взел предвид и някакви негови предпочитания, ако е така, не говори много добре за него.
Като цяло сценарият май не го бива особено, това с целувката стоеше съвсем неестествено. И според мен щеше да е по-интересно жените да бяха на малко по-високо ниво, да има реално съревнование, а не само скубане на коси.

# 1 051
Дали ергенът има думата на кого да даде розите или от предаването определят сценария?
Мисля, че той би се отървал от пияницата, но пък тя е интересна за продукцията..

# 1 052
  • Варна
А няма ли риалити "Момата", примерно Joy по чужбините.

# 1 053
Визитката на Габито библиотекарката

Скрит текст:

Габриела е на 28 години и е родом от Сливница. Занимава се с мода и работи като дизайнер в ателието на майка си, където шие бутикови дрехи по поръчка. Определя се за свободолюбива и същевременно всестранно развита личност – в гимназията е учила китайски, завършила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет. Владее три езика – китайски, хърватски и английски. Мечтата й е да стане генерален мениджър на международна компания. Габи откровено признава, че е меркантилна, и го поставя като главно изискване за всяка уважаваща себе си жена. Обича да си играе със силния пол и влиза във формата, за да покаже на останалите участнички как се печели мъж.
Знае няколко езика, има големи амбиции, а като я погледнеш и чуеш си даваш сметка колко струва образованието в днешни дни. Тя няма обща култура, не знае какво е АЕЦ Козлодуй.

# 1 054
  • у нас
Коя е крякащата от промото? Плачещата я разпознах😵💫

# 1 055
Малко ми е грубо да наричаме момичето пияница, но понеже не и знам името - за нея искам да напиша две-три думи. В самото начало ми направи много неприятно впечатление. Обаче. Не видях никаква злоба в нея. Цялото и самохвалство беше сякаш на шега. Към нито една от другите госпожици не чух да се обърна грубо, напротив. Правеше комплименти на всички. Има чувство за хумор сякаш, предполагам, че е забавна за компания и сигурно има хора около себе си, които биха могли да разчитат на нея.
Не разбрах тая Марта как решихте, че ергенът я хареса? Че те контакт имаха ли изобщо, освен като влезе и после като и даде розата? Освен нещо да съм пропуснала, че на моменти се разсейвах с коментарите ви тук. Като цяло вади фаца /Марта/, но с нещо ме отблъсква.
Жената, на която даде розовата роза - съжалявам, но изглежда доста по-възрастна от на 34 години. Поведение - окей, но не съм убедена, че Виктор търси това в една жена.
Тръпна да ги видя без грим и кринолини. Тогава може и да ми изскочи някоя фаворитка. Към момента всички са ми нула.

# 1 056
Ергенът ми е симпатичен, нищо повече, нормален, добре сложен все още млад мъж!
Момите са пренавити и много грозновати, прекалено напудрени, бъбриви и кухи лейки!🤣

# 1 057
Пияницата е симпатично куха лейка. Казвам го с добри чувства Grinning Щото се видя, че някои „аристократки” са много злобни.

# 1 058
  • Някъде там
Коя е крякащата от промото? Плачещата я разпознах😵💫
Плачещата коя е ?

Само по една ли ще гонят ?
Тази Теодора, татуистката и тя е симпатична.
Не харесвам ръкави, грозни са.

# 1 059
Венета се казва майтапчийката.

# 1 060
Ако Виктор търси наистина жена за семейството, брак и дете, моментално трябва да изрита пияницата, рускинята, Габриела и оная с гащите. Но за съжаление май всичко е по сценарий и те са интересни за шоуто..

# 1 061
Крякащата от промото е Дениз, обичащата дядовци. Ревящата е Александра, първата, психиложкат.

# 1 062
Много ми е странно, как нищо не работиш пък поддържаш *лайфстайл*
Ходиш на почивки и си слагаш бомби силикон
Правиш си татуси
Това са средства...
Визитките им са fake

# 1 063
  • Някъде там
Това момиче изобщо не го забелязах.

# 1 064
Всичките работят върху себе си Joy Почти, де.

Виктор: с какво се занимаваш
Бонбонката: с нищо

Общи условия

Активация на акаунт