🤍 Ергенът 🤍

• 120 371
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 125
Марта е тази. Името е над, не под, снимките....
Карина е с Лилава рокля...

# 1 126
  • Sofia
Кастът е отвратителен, но очакван. Предаването е с цел сеир и никоя нормална, и себеуважаваща се жена, няма място там. Ще разбера напълно, ако в края на формата ергенът си тръгне с оператора. 😂

# 1 127
....Фаворитка ми е Марта, надявам се там да се случи нещо.

Ясно е, че всеки има право да е щастлив, но в случая точно там аз лично се надявам да не се случи нищо. На ергена му трябва млада неангажирана жена, с която тепърва да гради семейството си. Евентуално. Ако въобще си избере булка от формата. Даже се надявам да е достатъчно умен и да не избере никоя. Така пък всички ще са негови. Еха!

# 1 128
Относно професиите, Венета ( май) 😅 е фармацевтка. Тояа принципно е сериозна професия, с доста учене.

# 1 129
Относно професиите, Венета ( май) 😅 е фармацевтка. Тояа принципно е сериозна професия, с доста учене.
Като знам едно хахо и абсолютна празноглавка, дето ми е съседка, как завърши фармация... Това същество няма 2 грама мозък! И съседите не могат да се надивят на всичките и малоумни постъпки от край време, та до наши дни, и да се начудят кой и даде диплома на тая кукувица като едва избута средно, че и повтаря в основното.
Та ученето не е това, което беше.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 13:41 от Анонимен

# 1 130
  • Някъде там
А според мен с Марта няма да се случи, заради детето. Още като му каза не остана очарован.

# 1 131
  • Берлин
На мен тази с гащите и вагина на лицето ми прилича 1:1 на тризначките.

# 1 132
Лошо е, че масово преписват вече по университетите, да. Но иначе учат 7-8 вида химии, почти 6 години, не е лесно следването. Но явно има вече като тази по ТВ…. Аптекарки.
Допълвам, едната май беше зъболекарка по професия също, макар и да не се занимава с това.

# 1 133
Гледах, четох ... и айде да дам своя принос в обсъждането.
Виктор не ми харесва, нито визуално, нито интелектуално. На мама момчето овнешко ... която и да го вземе халал да ѝ е.
Кандидатките една няма засвета, но като за него са си ок. И роклите не ми харесаха. И изобщо пошла история, типично бг формат.

# 1 134
  • софия
Фб ми е пълен с коментари, доста мъже се оказа, че са го гледали. Всички изразяваха възмущението си. Излезе ми пост и на Жоро Игнатов, добре се посмях с неговите коментари, вкл., че Ергенът накрая ще си тръгне с водещия 😂
Мм няма никакъв шанс да седне на гледа предаването. Вашите как са се съгласили не знам Simple Smile

# 1 135
Възможно е и да се е стреснал. Познавам мъже, които като чуят, че жена има дете бягат с 200. Познавам и такива, на които грам не им пука.
Но на фона на това, което вкараха в предаването, може и да си затвори очите за детето. Ще видим. За мен жена, която има дете от друг брак, не е нещо по- малко от останалите, но ситуацията със сигурност е по-сложна и не е за всеки.

# 1 136
Ми не питам. Щтрак с дистанционното и точка.

# 1 137
Да си умен няма нищо общо с това да си интелигентен и да имаш обноски. Той и Илон е учен, амаа…. яко го бие сачмата и хич не е добър човек.

Аз пак да си меля моето - на тоз ерген кастинга си е баш, като за него. Освен външен вид, не виждам какво друго предлага.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:12 от Iseis

# 1 138
  • Sofia
На фона на претендентките, ергенът си е направо перфектен. Още се чудя, как успя да запази самообладание и учтивия тон?! Предполагам че дългите години в спорта са виновни за първото, а доброто възпитание - за второто. Аз не бих успяла, признавам си. Simple Smile

# 1 139
  • Варна
На мен тази с гащите и вагина на лицето ми прилича 1:1 на тризначките.

особено как клюкареше още в началото по кьошетата ...

Общи условия

Активация на акаунт