🤍 Ергенът 🤍

• 120 374
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 110
За АЕЦ-ката основното във визитката е стандарта ѝ... Знаем какви заплати взимат там, не съм сигурна, че е уместно да дразнят хората с тази информация. Ако съм ѝ шеф, рязко би и спаднал стандарта при участие в това нещо, щото вече няма да работи за такава заплата.
Точно!

# 1 111
Наистина без грим са неузнаваеми,кокорих се викам си тази коя е сега 🤣🤣🤣ще ги видим ...

Александра и Бонбона мн бързо се сдушиха,надъхват се,успокояват се първи дружки 🙄
Много кофти така хората си говорят и идва някой да ги прекъсне и да се натресе-недоизмислено....една се натиска да отива,друга Виктория му я мъкне,трета седи тихо в ъгъла...къде е водещия🙄

# 1 112
Като не работи в АЕЦ, а в друго предприятие, защо лъже и усуква?

Не знам колко взема, ама тая къща, ако е нейна, не се купува със заплата 800 лв..таааа....

# 1 113
  • Варна

Марта, дето толкова ви е впечатлила... Ами то 36 вече е по-близо до 40, дами. Тя отива към жена на средна възраст! Къде е тръгнала по формати мъж да си търси?! 😆

Че и ерген , и по-млад 5 години..Формата е за момичета на 24 - 30 години, мъжа в случая  е подходящ за такива, така мисля..А и 20 годишните нямат място там,  просто се рекламират.Хубава е Марта иначе , и на мен много ми харесва като външност , има излъчване, женствена .Но е кифла според мен, без професия, не зная каква художничка е...

# 1 114
По-назад прочетох мнения, че тези 22 участнички са представителна извадка на съвременните млади жени.
Хм!?
Като цяло не, твърде деградирали морално са, което и не кореспондира с действителността, а по-скоро има повишаващи се тенденции по отношение на някои отделни компоненти от техния образ(и подобие).
Визирам главно маниери и някои реквизити от външния вид като например двата тона грим, леките корекции и татусите.
Проблемът е, че сега като им правят реклама някои неосъзнати жени или ученички може и да попият част от тяхното поведение, визия и пр., мислейки че за да се котираш трябва да следваш подобен род модел.

# 1 115
  • Някъде там
Това си е просто шоу.
Все си мисля, че знаеща цената си и уважаваща себе си жена, няма да се яви в такова предаване да търси любов...

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 13:03 от daviz

# 1 116
  • Варна
Това си е просто шоу.
Все си мисля че знаеща цената си и уважаваща себе си жена няма да се яви в такова предаване да търси любов...
Точно, това коментирахме с мъжа ми като започваше предаването.Коя нормална млада жена, интелигентна и с цел в живота би отишла да се излага в такъв формат. Така, че участничките са очаквани като вид ...

# 1 117
Разгледах ги отново от статията в Лейдизоун, че не хванах снощи началото. На мен най-симпатична от снимка като излъчване ми е Карина

# 1 118
  • SF
Марта е хубава, и ако е умна, си е дала сметката, че в такъв формат едва ли ще се ожени, но може да създаде условията това да стане с друг мъж по други обстоятелства.
Ще им се напълнят инстаграмите с последователи, дори немалко потребителки на бг мама ще ги последват. Да не говорим какво ще се влее от фейсбук. Умните хубавици ще могат и страничен (основен) бизнес да си направят - рекламки, инфлуенсърство, алабала... Много им е зор, че Виктор един ден ще им дава рози, на следващия епизод ще го посъветват да ги разкара.

# 1 119
Имаше ли обявен кастинг за момите, че ми се губи.

# 1 120
Разгледах ги отново от статията в Лейдизоун, че не хванах снощи началото. На мен най-симпатична от снимка като излъчване ми е Карина

Това не е ли Марта?

# 1 121
Ми не знам! 😆😆😆

# 1 122
  • Някъде там

Това е Марта

# 1 123
Това предаване е голяма простотия, но пък ми хареса хаха ще се гледа със сигурност.
Дениз и Капитонова на външен вид са доста нежни и красиви, но с поведение и  характер отблъскват ужасно много. Аз лично не мога да ги гледам и двете.
Фаворитка ми е Марта, надявам се там да се случи нещо.

# 1 124
Супер, значи има "ярка индивидуалност", щом не можах да разпозная коя коя е... 😆😆

Общи условия

Активация на акаунт