🤍 Ергенът 🤍

• 120 170
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 320
Тази фармацевтката, Весела ли беше, ми се вижда болезнено слаба в ръце и крака, дано няма анорексия и да е само на пиене..

# 1 321
За мен грешка на кастинга е че са допуснали познати, изтъркани лица. Трябваше да заложат само на нови. Като Венета.
Дениз, Габриела, Капитонова не са на мястото си в това шоу

# 1 322
  • София
Джулка, стига деееее, съвсем бебе е Laughing

Споделих го като мъжко мнение, че жените гледам сме на един акъл тук.

# 1 323
  • В царството на игрите:)
Тази фармацевтката, Весела ли беше, ми се вижда болезнено слаба в ръце и крака, дано няма анорексия и да е само на пиене..
Изключително, неприятно слаботелесна, а като си помисля, че камерата слага поне 5 кг. отгоре се чудя как ли изглежда на живо?

# 1 324
Аз още не им знам имената и определено не харесвам никоя вътре, но авторът е същият комплексар. Както е пълно с кухи лейки, дето не струват 5 лева, но искат насреща милионери, така е пълно с шушляци, които се изживяват като голямото Добро утро и всички са им под нивото. И най-забавното е, че в крайна сметка и двата типа се събират в даден момент и даже се пишат успешни двойки. Щото то фантазиите не са като реалността и на сутринта Пепеляш и Пепеляшка се хващат за ръчичка и отиват където им е мястото.

# 1 325
  • Тра-ла-ла
Ясно, още суче и прави плахи опити да разбира от жени Joy

# 1 326
  • Варна
О, не, не.
Млад, свеж, ерген Mr. Green
Ясно защо е неизвестният списващ момък е ерген. Нито една не одобри за връзка Joy

То нека сме честни, никоя не дава впечатление, че става за сплотена, истинска и чиста връзка Grinning

# 1 327

Споделих го като мъжко мнение, че жените гледам сме на един акъл тук.
И какво му разбира на едно "съвсем бебе" главата от жени, че чак пък и такъв подробен анализ на всяка поотделно и то от един единствен епизод? Малко се е надценило бебето, ама то всеки разбира от всичко.

# 1 328
някой не познава ли АЕЦ а за да напише точно каква й е длъжността, че не нещо много бързо я изстреляхме в орбита...не че е странно на общия фон от инфлуенсърки и незавършили докотори, ама...все пак?

# 1 329
  • София
Момичета, коментирате коментатора - помолен да си даде мъжкото мнение, написа това.
Няма угодия Mr. Green

Деница е администратор в АЕЦ- а, не е ядрен физик.

# 1 330
  • Тра-ла-ла
О, не, не.
Млад, свеж, ерген Mr. Green
Ясно защо е неизвестният списващ момък е ерген. Нито една не одобри за връзка Joy

То нека сме честни, никоя не дава впечатление, че става за сплотена, истинска и чиста връзка Grinning
Те и мъжете не винаги търсят такива добродушни девици Joy  Хората сме различни, мераците също

# 1 331

Всички му направихме трафик.
А с тази снимка май наистина подкрепя клюката за Капитонова.
Това според мен не е Капитонова.

# 1 332
  • София
В пилотния епизод всички са лустросани, някои даже се е владееха, че и трезви останаха. Дайте им време да си разгърнат потенциала Laughing

# 1 333
Момичета, коментирате коментатора - помолен да си даде мъжкото мнение, написа това.
Няма угодия Mr. Green

Деница е администратор в АЕЦ- а, не е ядрен физик.

На фона на повечето кухо дрънчащи гъдулки в предаването, направо си е ядрен физик

# 1 334
  • София
О, на мен ми хареса - да. Топъл и сърдечен човек ми се видя. На фона на останалата плява…

Общи условия

Активация на акаунт