🤍 Ергенът 🤍

• 120 238
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна

Извинявам се, но аз много се смях на този анализ.

И аз, никакъв устет няма  този който го е писал. Баш и ревлата най-опасна , точно си го помислих.Че и секс не би правил с 90 % от участничките даже / ?!? / , що не покаже с какви жени прави секс всъщност той . Най ги харесвам тези с " големите приказки" ....

# 1 381
  • София
С яка мацка, фармацевт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 382
Майка му знае ли?

# 1 383
Мале много сте изписали опитах да ви изчета, но не успях.
Гледах днес епизода само за да видя участничките. Марта ми харесва и на мен най-много. От преди знам само Ева, Виктория и Дениз. Ева адски антипатична. А Дениз пък за плеймейтка е прилична.
Тази с какво заслужи първата роза, а пък другата целувка не разбрах Grinning
Явно още от следващият епизод ще почнат да си скубят косите.

Много дълго стана.
Не съм убедена, че ще гледам пак.

# 1 384
Прави сте. Гергана се ядоса. Още са ми мъгла.

# 1 385
Щерката на Марта доколкото чух е на 15 години. Не го виждам Виктор в такава връзка.
Нямам нищо против разведените с деца, дано не бъда разбрана погрешно.
Сетих се нещо, което ме издразни у него. Някоя от жените го попита къде обича да ходи на почивка, любимо място, ала-бала, и той - Малдиви! Ау бе! Дребни нещица, ама веднага си вадя съответните изводи.

# 1 386
И има две Виктории..та уточнявайте и там за коя пишете.

# 1 387
  • София
Е, стига де, сега.... Ядрен физик... Защо пък тази толкова рядка професия да е мерило за успешност и ценз? Не може ли да си качествен човек с критерии и възпитание, с образование и култура, без да си точно пък ядрен физик? А например стоматолог.
Или оперна певица.
Или архитект?
Аз не познавам нито един ядрен физик - мъж, жена, стар, млад. И никога не съм общувала с човек от такава класа. Вие познавате ли? Колко ядрени физици познавате? Какво ядрено физично са ви раказали? С какво ви възхитиха?
Аз познавам един. Не са ми хубави впечатленията 😁

# 1 388
И аз, никакъв устет няма  този който го е писал. Баш и ревлата най-опасна , точно си го помислих.Че и секс не би правил с 90 % от участничките даже / ?!? /

То ако това беше представителна извадка на мъжете, тези моми щяха да са още девствени. Joy

Четох и визитките им в сайта на bTV. Зорница звучи напълно откачена:
Цитат
Зорница признава, че е имала планове да емигрира в Америка, но се отказва щом вижда рекламата за кастинга на „Ергенът“. Влиза във формата не просто, за да изживее любовта, а по повелята на своя гуру Мирзакарим Норбеков,  да създаде семейство.

Бих добавила, че изглежда и обсесивна.

# 1 389
Има голяма разлика между жена с голямо дете и жена с малко дете. Подозирам, че дългогодишната бивша приятелка на Виктор е била с по-малко дете и това го е уплашило. Марта е с голяма дъщеря, така че едва ли чак такава пречка би била "щерка й" на евентуалната им връзка.
Тийнейджърка... Нали си чула приказката "малки деца - малки ядове"?

Е, все пак имам син на 15 - много добре я знам тази приказка Simple Smile
Но пък не е, като да е малко дете, което постоянно да трябва да бъде обгрижвано, да търси вниманието на мама и на новия й приятел, да е постоянно с тях навсякъде и т.н. С дете на 15, Марта съвсем спокойно може да започне нова връзка, без да се налага да е отдадена на дъщеря си, както се случва с малки деца.

# 1 390
  • Разпиляна във въображението
Ако предположим, че Виктор иска да има сериозна връзка и дете, това, което може би го възпира от "жена с дете", е че жената вече е на 35, детето й е на 15 - тя дали би желала отново да тръгне по пътя бременност, раждане, пелени... Останах с впечатлението, че Марта иска да си живее живота.

# 1 391
Ама вие още ли си мислите, че целта на това предаване е да намери на Виктор жена? 🤣🤣

# 1 392
# 1 393
А тези момичета той ли си ги е избирал по снимка, и поканил да участват (от явилите се на кастинг)? Или продукцията ги е избирала?

# 1 394
Ама вие още ли си мислите, че целта на това предаване е да намери на Виктор жена? 🤣🤣
В десятката.

Общи условия

Активация на акаунт