🤍 Ергенът 🤍

• 120 038
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Пловдив
Момичета, коментирате коментатора - помолен да си даде мъжкото мнение, написа това.
Няма угодия Mr. Green

Деница е администратор в АЕЦ- а, не е ядрен физик.
Ами обидно е някак! Ние в бгмама сме само от ядрен физик нагоре и администраторки в АЕЦ ни идват ниска топка. 🤣🤣🤣

# 1 336
  • Тра-ла-ла
Българският оператор по извеждане от експлоатация – ДП РАО, беше представен от Деница Дишкова – експерт „Лицензиране” в управление „Международни проекти”.
Скрит текст:
Жена със същото име излиза и като завършил докторант в СУ.

# 1 337
Много унизително за Екатерина, всички с рози, тя не, сякаш е втора категория жена! Потресена съм,честно! Това си е жива дискриминация Каквито и да  са показателите по които ги преценява, беше редно да имаше роза и за нея, макар и да и обясни, че регламентът е такъв!

# 1 338
И на мен не ми допадна каста като цяло, има попадения в анализа, но в голямата си част пишман анализатора и той си е повярвал, че нещо анализира Joy, нека си остане ергенче, засега си е на бейби ниво Grinning

# 1 339
  • В царството на игрите:)
Българският оператор по извеждане от експлоатация – ДП РАО, беше представен от Деница Дишкова – експерт „Лицензиране” в управление „Международни проекти”.
Скрит текст:
Жена със същото име излиза и като завършил докторант в СУ.
Ох, вече съм по - спокойна, че ми беше притеснено GrinningGrinning:grinnin

# 1 340
# 1 341
Забравих да обсъдя ергена - ех ама и аз

Много красив, лъчезарен и приятен млад мъж с очарователна усмивка. Страхотна фигура, елегантен, фин, възпитан и галантен. Истински джентълмен. Много ми харесва. Нищо чудно, че жените бяха така запленени от него.
Наистина не може да му се отрече на момчето - очарователен и пленяващ е. Честно казано, не вярвам да има жена, на която да не й омекнат коленете, ако един толкова красив мъж се държи толкова мило с нея, както го прави той. Аз самата също бих си глътнала граматиката при среща с него. Затова цялата тази плява около него така контрастира и се набива на очи.

# 1 342

Всички му направихме трафик.
А с тази снимка май наистина подкрепя клюката за Капитонова.
Това според мен не е Капитонова.
Да, грешката е моя, че не увеличих снимката преди да я сложа тук. Не е тя.

# 1 343
  • Варна
А още един бърз въпрос, ако случайно някоя от вас има яснота. Имаше едно девойче, не слабичко, с татуирана ръка, руса къса коса, неадекватно поведение и оранжева рокля - коя е тя и за какво се бори? Даже и името и не успях да разбера. Grinning В последствие и на още няколко дори лицата не им видях... Grinning

# 1 344
А още един бърз въпрос, ако случайно някоя от вас има яснота. Имаше едно девойче, не слабичко, с татуирана ръка, руса къса коса, неадекватно поведение и оранжева рокля - коя е тя и за какво се бори? Даже и името и не успях да разбера. Grinning В последствие и на още няколко дори лицата не им видях... Grinning

Да, приличаше на ранната Мадона...името не помня.

А, ВЕСЕЛА била

# 1 345
Много унизително за Екатерина, всички с рози, тя не, сякаш е втора категория жена! Потресена съм,честно! Това си е жива дискриминация Каквито и да  са показателите по които ги преценява, беше редно да имаше роза и за нея, макар и да и обясни, че регламентът е такъв!

Шоуто е със състезателен характер и всички са запознати с условията. Гадно е, но не е нещо, кой знае какво.
Все пак мисля, че беше по- добре, никой да не си тръгва още първата вечер. А, всички да получат седмица гратис. Сега съм сигурна, че и Виктор не знае, точно защо не и даде роза.

# 1 346
  • София
Не знам,но съвсем случайно с мъжо се загледахме.Нито момичетата,нито ергенът са кой знае какво. Ама хайде той мъж,простено му е.Докато една от простакесите обсъждаше колко пари струва роклята и обувките на другата участничка. Пълен ужас! За един мъж толкова излагация.Не,мерси!

# 1 347
  • SF
Е, стига де, сега.... Ядрен физик... Защо пък тази толкова рядка професия да е мерило за успешност и ценз? Не може ли да си качествен човек с критерии и възпитание, с образование и култура, без да си точно пък ядрен физик? А например стоматолог.
Или оперна певица.
Или архитект?
Аз не познавам нито един ядрен физик - мъж, жена, стар, млад. И никога не съм общувала с човек от такава класа. Вие познавате ли? Колко ядрени физици познавате? Какво ядрено физично са ви раказали? С какво ви възхитиха?

# 1 348
Боже, тази Весела 20 годишна, ужас 🙈
Въобще не ми хареса, много ми е груба.

# 1 349
видяхе ли това , вчера го каза

Общи условия

Активация на акаунт