🤍 Ергенът 🤍

• 119 979
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Не можах да прочета цялата тема, сигурно вече е споменато, но форматът е за сеир. С оглед на това, психолозите не избират спокойни и уравновесени жени, а разни напористи и истерични. Всяка си има роля, а вероятно допълнително ги насърчават да правят зрелища и скандали. Та в случая ще се въздържа от оплюването на участничките, които са просто на някакъв конкурс.
В живота често участваме в конкурси, без обаче да го знаем.

Ергенинът им е лика -прилика - мъжка кифла, изглежда на доста повече от 31. Колежката ми твърди, че е с присадена коса (тя ги разбира нещата). Кой мъж на 31 с неговата визия има огромно желание за сериозна връзка и евентуално брак? Такива цял живот си стоят необвързани, евентуално на 50 някоя им ражда дете (може и да не искат) и толкова.
Просто търси медийна известност. Ето го, ако клипът не е пускан вече https://www.youtube.com/watch?v=gsoSeyVhqy4

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 11:09 от Cuckoo

# 1 621
  • Далечният изток
Е, много ясно, всички са за слава там.
И на мен Людмила не ми харесва нещо... Не ми е естествена и чак пък красива... Може пък на живо да е, но определено не е фотогенична. И малката Виктория нещо не ме кефи.

Алекс, Карина и Радостина са ми единствените симпатични засега.

# 1 622
Людмила във визитката си каза"хубави са мацките, но не са ми конкуренция". Самочувствие голямо и особено след целувката. Ако отпадне ще е много изненадана. Simple Smile

Тази има огромно самочувствие. Според визитката, баща ѝ бил известен скулптор. От това разбирам, че и тя е спусната отнякъде.

# 1 623
Четох от снощи всички мнения... интересни са ми коментарите Ви Simple Smile

За визитките не им вярвам какво пише, то и за АеЦ пише това, но не била съвсем това.
ГАРГамела дизайнер...кой знае какво гаражче поправя дрехи, не се подигравам, просто хората преувеличават, за да изглеждат успешни.Типична Балканка черта.Тук скромността не се толерира Simple Smile 🌷
Не мога да разбера какъв е този бум на он лайн бутиците и защо поръчват тези скраперии за 100 лв, само да кажеш он лайн бутик дрън дрън
Отивам в HM и на живо си избирам хубав клин... и се кефя
Он лайн поръчвам само от хубав сайт от Запада... който е проверен и съм доволна
Нямам практика от БГ бутици, не им вярвам и не ми харесват Simple Smile

# 1 624
  • София
Не помня на колко години трябва да е ергенът, но на мен ми изглежда около 40-годишен. И кандидатките и те състарени изглеждат. Предполагам, че е и от грима.

# 1 625
Няма как той да отиде да им даде розите, не им помни имената, а така най-вероятно му казват в слушалката. Иначе е по-добър вариант, да
Мисля, че момичето, което си тръгна /стюардесата/ трябваше да остане, друга да си отиде. Други направо Grinning

# 1 626
  • Matera Italy
  Людмила не ми хареса, не знам каква е по професия, занимания и чие дете е...

Александра на прима виста я оприличих на ъгловатата Теди Велинова - бившата на д-р Енчев.

# 1 627
  • София
Александра първата ли? Че гледах само първите 3 и края.
Гледам момичето, което излезе, в някакво сутрешно предаване - там изглежда по-нормално.

# 1 628
  • Някъде там
Наумчи има видео в канала си в което казва защо не практикува, а са предпочели инфлуенсърството с Тейчи.
Той никога не е бил лекар, и дали някога ще бъде, не се знае. За сега няма такива амбиции. А и не го виждам като лекар, твърде заспал е.
Темата не е ли за пошлото предаване, което някои нямало да гледа ?
Тук се обсъжда точно това  долнопробно съдържание, което ни показват. Много ми е странно, няма да гледаш, но ще четеш коментарите и как това ще те прави незаинтересован от пошлото предаване.
И с какво е важно това че някой няма да гледа, за тази тема ? 🙂

# 1 629
Александра първата ли? Че гледах само първите 3 и края.
Гледам момичето, което излезе, в някакво сутрешно предаване - там изглежда по-нормално.
И аз това си помисилих , този тежък  грим  , който и е бил сложен за Ергенът  , направо я загрозяваше . Тъмният  тен също не и правеше услуга . С по лек грим и не толкова тъмен тен на кожата,   в студиото на предаването изглеждаше в пъти по добре.

# 1 630
  • София
Четох от снощи всички мнения... интересни са ми коментарите Ви Simple Smile
За визитките не им вярвам какво пише, то и за АеЦ пише това, но не била съвсем това....
ГАРГамела дизайнер...кой знае какво гаражче поправя дрехи, не се подигравам, просто хората преувеличават, за да изглеждат успешни.Типична Балканка черта.Тук скромността не се толерира Simple Smile 🌷
Така де, хората и на билборд го сложиха:

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 12:01 от Cuckoo

# 1 631
То самочувствието е хубаво нещо и адмирирам хора, които го притежават и успяват да го подплатят, но Зорницааа…
Гледахте ли ѝ клипа в ю тюб:
https://m.youtube.com/watch?v=p3qwjLq1xDI

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 11:31 от ДХ3

# 1 632
Оле ужас като оня Жоржано ли къв беше. Ама тя даже и английски не може да говори.. ба*ти акцента .. Тази е откровено луда. Ама то още от визитката си пролича това.

# 1 633
Чудя се какво ви хареса в тая Александра?! Усмивката ѝ е толкова изкуствена и прилича така ожлямбена на някой, на който му пускат ток! Застискаха се за ръцете и се зацелуваха с тая с късата рокля с ресните, дето нервна криза щеше да получи, ако не ѝ дадат роза, а се виждат за пръв път. И как преценихте коя е умна? Като тоя с анализа и сексовете им...? В такъв формат умна няма да се запише, ама хайде, теглете им умовете докато осъзнаете, че няма такива.

# 1 634
Наумчи има видео в канала си в което казва защо не практикува, а са предпочели инфлуенсърството с Тейчи.
Той никога не е бил лекар, и дали някога ще бъде, не се знае. За сега няма такива амбиции. А и не го виждам като лекар, твърде заспал е.
Лекар е, педиатър. Работеше в Педиатрията на Пирогов.
Актьорството му е хоби, явно по семейна линия-  дядо му, баща му, майка му.

Общи условия

Активация на акаунт